Opublikowano 17 stycznia 20196 l Autor będzie w weekend, zawalony jestem robotą + zachorowało mi się czymże by był ten mikołaj bez opóźnień z mojej strony?
Opublikowano 20 stycznia 20196 l W dniu 17.01.2019 o 09:24, Rayos napisał: będzie w weekend, zawalony jestem robotą
Opublikowano 20 stycznia 20196 l Autor 4 minuty temu, Frantik napisał: zawalony jestem robotą @Velius zrobi za mnie
Opublikowano 20 stycznia 20196 l Chyba trzeba zacząć rozmawiać w uniwersalnym języku* *minusy każdy zrozumie
Opublikowano 20 stycznia 20196 l "Będzie w weekend punkt 20:01" - Rayos widzę jak zwykle synonimem słowności.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l przeciez na tym polegała zabawa, by potem zobaczyć grafikę tfu gierki
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Proszę nie zmuszać mnie do rozdawania większej ilości minusów Pan @Rayos
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Pan Rayos był chory i leżał w łożeczku; miał podsumować Winter Steam Sale, lecz miał lenia głęboko w środeczku. I na nic próżne jego tłumaczenia, że chory i pracy od groma do zrobienia; Wszak nie po raz pierwszy i też nie ostatni, że Pan Rayos mówi, że coś dla nas zrobi; Gdy termin pracy oddania nadchodzi, Słyszymy jedynie, że się nie wyrobi.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Coś czuję że tymi narzekaniami zbieracie sobie bomby na następną akcję;D
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Ja chcę zobaczyć Hurracana w podsumowaniu! Dobrze znów odzyskać moje kochane MSI <3
Opublikowano 26 stycznia 20196 l @Rayos prosze wez to ogarnij, przeciez to nie jest az tyle pracy chyba co? 2-3h posiedzisz i bedziesz mial to zrobione, a w nastepnym roku po prostu przekaz to komus innemu
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Zliczyc to ile sie wydalo to nie jest ciezka praca, ale juz statystyki kto ile wydal i ile dal to troche roboty jest wiec bez przesady z tym 2-3h. Jak sobie policzylem na lajcie pod koniec stycznia ile mniej wiecej wydalismy to troche wiecej niz rok temu, mimo ze zapisalo sie sporo mniej osob. Wliczylem w to naturalnie tez co mi @Kymel podrzucil wczoraj Spoiler Edytowane 26 stycznia 20196 l przez Velius