Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

WeoF0b0.png@Mild_smoker co uderzył, ale spokojnie - szukamy ofiar. A i naprawdę dziękuję, zrobię sobie symulację świata, w którym nie ma niczego i wszyscy mają pracę.

Opublikowano

nJ7mz3N.png

Poziom spodziewalności: 0 :fsg:

Opublikowano
W dniu 20.10.2019 o 19:34, Velius napisał:

Poczekajcie z 2 miesiace może jednak.

Radość kumpla w cenie kebsa na cienkim i z ostrym - no wybór był oczywisty :)

Opublikowano

Jak moge dolaczyc? Zrobic wish liste juz na Steamie? Czuje swieta powoli z Wami chlopaki i chce je z Wami spedzic w tym klimacie

Opublikowano

Możesz nie robić wl, ale wtedy to masz większe szansę na to że komuś puszczą wodze fantazji i dostaniesz coś, czego jakkolwiek możesz się wstydzić:D Oczywiście każda gra jest dobra, zależy tylko co kto lubi. 
Ps: Równie dobrze nawet z WL możesz oberwać nietuzinkowym tytułem prosto w pysk. 
A no i póki masz czas zainwestuj w chatę z kartonu , bo po akcji może być tak że zbraknie Ci kasy na czynsz.

Opublikowano

Musisz wejść na Discorda, tam ci wszystko powiedzą