Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

no dalej gangu przyszłych ruchaczy akceptować gifty

Edytowane przez Orzeszek

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Nawet nie zdążyłem rozpocząć instalacji giereczki, a tu już następna ARTYSTYCZNA BOMBA! :fsg:

Forumek uszczęśliwia bardziej niż rodzinka :obama: Nie liczy się suma, ale sam gest w sobie. Bardzo dziękuję @Frantik

2G7AfWh.png

Jam skromny człowiek i bardzo dziękuję - ależ dubel się trafił! Podejrzewam, że jeszcze wielu ma tę giereczkę na WL! Na pewno ktoś będzie zadowolony @Homer S

kWaaAv5.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano
2 minuty temu, Homer S napisał:

ja pyerdole frantik mnie cały czas dubluje xD

Frantik w myślach :Coolface::nosacz3:

8 minut temu, Dante napisał:

@Starh Wielkie dzięki za prezent! Od dłuższego czasu chciałem sprawdzić ten tytuł i teraz taka okazja, ze powędruje na górę listy JRPG do ogrania

gift.jpg
tupac shakur rose from concrete

Bardzo mnie to cieszy, że trafiłem :)!

Opublikowano

Total War Warhammer II znikad..... :mog: Miazga, ale dostalem prezentów, ludzie nie wiem co powiedziec :mog:

giphy.gif

m3I1PHt.png

Opublikowano
  • Autor

Pojebalo was, tyle prezentów a ja excella jeszcze nie zrobiłem nawet :/ 

Opublikowano
W dniu 12.12.2018 o 09:24, Rayos napisał:

No w tym roku to chyba każdy głosi, że będzie skromniej, może to w sumie lepiej bo rok temu zdecydowanie przesadziliśmy :) 

xd

Opublikowano

Najgorsze, że łącznie z nieodebranymi giftami już 60% budżetu poooszło :/

Opublikowano

W tym tempie to najdalej pojutrze przewiduję standardowe teksty o komornikach i mieszkaniu w kartonach :nosacz3:
Zdrowe wariaty z Was, Pany! :D

Opublikowano

i cyk, nagle kolejny gift

QfBe7Rd.png

Tej gierki akurat byłem mocno ciekaw, więc dzięki mocno :banderas:  

Opublikowano
  • Autor

Ja już w tym roku nic nie daje, oficjalnie zgłaszam koniec mojego nie brania udziału :) jutro podrzucę dane zakupowe  z dziś 

Opublikowano

Ja pomalutku podawkuje zeby sie pierwszego dnia nie wypstrykac odrazu. Zostawie sobie troche gierek do kupienia na weekend jak bede u tesciow zeby mowic ze pracuje na laptopie ciezko i nie przeszkadzac (jak bede przegladal wishlisty).

Opublikowano

Człowiek idzie spać zerka na komórkę przed snem a tu taki piękny prezent. Dziękuję @Frantik na pewno będzie grane. 

LZVvF8D.jpg

Dobranoc i do jutra :)

Opublikowano

Orzeszek dobrze wie czego brakuje Nintendo zboczkom z discorda :lapka: 

49EFild.png