Opublikowano 20 grudnia 20186 l no dalej gangu przyszłych ruchaczy akceptować gifty Edytowane 20 grudnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 20 grudnia 20186 l @Starh Wielkie dzięki za prezent! Od dłuższego czasu chciałem sprawdzić ten tytuł i teraz taka okazja, ze powędruje na górę listy JRPG do ogrania tupac shakur rose from concrete
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Nawet nie zdążyłem rozpocząć instalacji giereczki, a tu już następna ARTYSTYCZNA BOMBA! Forumek uszczęśliwia bardziej niż rodzinka Nie liczy się suma, ale sam gest w sobie. Bardzo dziękuję @Frantik Jam skromny człowiek i bardzo dziękuję - ależ dubel się trafił! Podejrzewam, że jeszcze wielu ma tę giereczkę na WL! Na pewno ktoś będzie zadowolony @Homer S Edytowane 20 grudnia 20186 l przez Starh
Opublikowano 20 grudnia 20186 l 2 minuty temu, Homer S napisał: ja pyerdole frantik mnie cały czas dubluje xD Frantik w myślach 8 minut temu, Dante napisał: @Starh Wielkie dzięki za prezent! Od dłuższego czasu chciałem sprawdzić ten tytuł i teraz taka okazja, ze powędruje na górę listy JRPG do ogrania tupac shakur rose from concrete Bardzo mnie to cieszy, że trafiłem :)!
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Total War Warhammer II znikad..... Miazga, ale dostalem prezentów, ludzie nie wiem co powiedziec
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Autor Pojebalo was, tyle prezentów a ja excella jeszcze nie zrobiłem nawet
Opublikowano 20 grudnia 20186 l W dniu 12.12.2018 o 09:24, Rayos napisał: No w tym roku to chyba każdy głosi, że będzie skromniej, może to w sumie lepiej bo rok temu zdecydowanie przesadziliśmy xd
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Najgorsze, że łącznie z nieodebranymi giftami już 60% budżetu poooszło
Opublikowano 20 grudnia 20186 l W tym tempie to najdalej pojutrze przewiduję standardowe teksty o komornikach i mieszkaniu w kartonach Zdrowe wariaty z Was, Pany!
Opublikowano 20 grudnia 20186 l i cyk, nagle kolejny gift Tej gierki akurat byłem mocno ciekaw, więc dzięki mocno
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Autor Ja już w tym roku nic nie daje, oficjalnie zgłaszam koniec mojego nie brania udziału jutro podrzucę dane zakupowe z dziś
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Ja pomalutku podawkuje zeby sie pierwszego dnia nie wypstrykac odrazu. Zostawie sobie troche gierek do kupienia na weekend jak bede u tesciow zeby mowic ze pracuje na laptopie ciezko i nie przeszkadzac (jak bede przegladal wishlisty).
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Człowiek idzie spać zerka na komórkę przed snem a tu taki piękny prezent. Dziękuję @Frantik na pewno będzie grane. Dobranoc i do jutra
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Grubo cisniecie Panowie, ja juz nerwowo sie rozgladam po mieszkaniu co moge sprzedac PS. Chce ktos kupic nerke?! PS2. A tak serio RDR2 na PS4 ktos nie chce kupic?
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Wystaw na OLX za 200zl, po 10 minutach ktos kupi. @Frantik dzisiaj niezly killing spree.