Skocz do zawartości

GOTY 2018

Gość _Be_

GOTY 2018  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najbardziej GOTY gra roku 2018

• Red Dead Redemption 2
    • God of War
    • Celeste
    • Divinity: Original Sin II - Definitive Edition
    • Forza Horizon 4
    • Monster Hunter: World
    • Hollow Knight
    • Marvel's Spider-Man
    • Dead Cells
    • Into the Breach
    • Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age
    • Pillars of Eternity II: Deadfire
    • Ni no Kuni II: Revenant Kingdom
    • Guacamelee! 2
      0
    • Valkyria Chronicles 4
      0
    • Yakuza 6: The Song of Life
    • Octopath Traveler
    • Kingdom Come: Deliverance
    • Detroit: Become Human
    • Dragon Ball FighterZ
    • Hitman 2
    • Super Smash Bros. Ultimate
  2. 2. Najfajniejsze DLC 2018

• Assassin's Creed Odyssey
    • Destiny 2: Forsaken
    • Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country
    • Nie grałem w żadne DLC w 2018
  3. 3. Najlepszy remake/remaster 2018

• Dark Souls Remastered
    • Yakuza Kiwami 2
    • Shadow of the Colossus
    • Diablo III: Eternal Collection NA SWITCHA W BOXIE MOBILINIE
    • Donkey Kong Country: Tropical Freeze
    • Spyro Trilogy
    • Nie grałem w żadnego remastera w 2018
  4. 4. Największy fuckup/rozczarowanie 2018

• Onrush
    • Sea of Thieves
    • Shadow of the Tomb Raider
    • Vampyr
    • Battlefield V
    • Fallout 76
    • Nic mnie nie rozczarowało w 2018
    • RDR 2 Online
  5. 5. Smuteczki i porażki wydawców 2018

• Głównie porty, remastery i indyki na Switchu
    • Mało jakościowych ekskluzywnych gierek na platformach MS
    • Brak dobrego multiplayera u Sony
    • The Last of Us 2 nadal bez daty premiery
    • Metroid Prime 4 nadal bez daty premiery
    • Nic mnie nie smuciło w 2018

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, chris85 napisał:

Dlaczego Tomb Raider jest w fuckupach? Jeszce w niego nie grałem, ale opinie i średnia ocen jest ok. 

Wiesz poprzednie gry miał średnie kolejno 87, 85 a ta ma 76 jak dla mnie zjazd gigantyczny. 

Gość ragus
Opublikowano

Rozczarowanie roku?

Zapowiedź rimejka CTR, bo MK8 lepsze.

Opublikowano

To niepoprawne na tym forum, ale chyba każdy przyzna że polityka Sony (Playstation Classic, anulowanie konferencji) zasłużyła sobie na miejsce w porażkach

Opublikowano

Rozumiem że vampyr ci co oceniają ograli? albo chociaż 1 h zagrali? Tak samo tomb raider?

Obie gry są spoko a vampyr tylko jednej osobie na forum się nie podobał mausowi. Ok nie każę grać w fallouta czy sea of thieves bo to naprawdę są kiepskie gierki i nie trzeba w nie zagrać aby stwierdzić że i bethesda i rare stać na więcej. Jednak vampyr to naprawdę spoko gra fabularna ale robiona przez małe studio z małym budżetem. Nie wiem czemu jest w tej kategorii.

• Lubię! 1
Opublikowano
6 minut temu, blantman napisał:

Rozumiem że vampyr ci co oceniają ograli? albo chociaż 1 h zagrali? Tak samo tomb raider?

Obie gry są spoko a vampyr tylko jednej osobie na forum się nie podobał mausowi. Ok nie każę grać w fallouta czy sea of thieves bo to naprawdę są kiepskie gierki i nie trzeba w nie zagrać aby stwierdzić że i bethesda i rare stać na więcej. Jednak vampyr to naprawdę spoko gra fabularna ale robiona przez małe studio z małym budżetem. Nie wiem czemu jest w tej kategorii.

ten post to jeden wielki LOL 

Opublikowano

Przecież ten temat powinien się nazywać "Gry roku 2018 według najświętszego zdania blubera". Nie wiecie o tym jeszcze?

Opublikowano

SOT nie grałeś i wiesz, że crap, Vampyr nie grałeś i nie wiesz, że crap 

Teraz, Rozi napisał:

Przecież ten temat powinien się nazywać "Gry roku 2018 według najświętszego zdania blubera". Nie wiecie o tym jeszcze?

No zwłaszcza, że lista jest ułożona według gamerankings :rotfl:

Opublikowano

Vampyr? "Nie trzeba w niego zagrać aby stwierdzić że to naprawdę kiepska gierka"

Sorry blant ale twoja logika jest dziurawa

Opublikowano
4 minuty temu, blantman napisał:

No a kto grał w vampyr na forum i kto w necie pisze że rozczarowanie poza mausem?

A kto grał z tych 30 osób w SOT? 

Opublikowano (edytowane)

sot  - ms i rare - duża kampania marketingowa, gra pompuje balonik kilka lat a wychodzi mały wypierdek z tego

vampyr - gra robiona przez małe studio -  zapowiedziana ok rok wcześniej i od początku wiadomo było czym gra będzie a czym nie. Każdy kto śledził zapowiedzi nie miał prawa być rozczarowany.

Tak samo mogę porównać fallout do tomb raidera

Tomb raider - gra od początku była zapowiadana jako więcej tego samego i to dostaliśmy żadnych zaskoczeń pozytywnych i negatywnych

Fallout 76 - jawne kłamstwa todda howarda i znowu jak z fallout 4 hype i wychodzi (pipi) parujące co nawet nie działa dobrze na koksie czy prosiaku. Dodatkowo z fallouta wycięto to co najważniejsze czyli fabułę i klimat.

Ale ok dla was to to samo. dla mnie te dwie gry nie mają prawa być w tym samym zestawieniu z fallout i sot.  Nie zasługują na to.

Edytowane przez blantman
  • Plusik 1
Opublikowano

No blant dzisiaj wyraźnie nie wziął tabletek. Dlaczego uznałem Vampyra za rozczarowanie to chyba już pisałem. 

Opublikowano

Dobra nie piszę już nic na forum bo jadem z każdej strony atakujecie. (pipi)a wyraziłem swoje zdanie. Jako osoba co w te gry grała i nawet je przeszła.  Dla mnie to bez sensu. Ale ok. Sam zagłosowałem na to że nic mnie nie rozczarowało bo nie chciałem głosować na coś w co nie grałem. W sot grałem i nie uważam tego za taki fuck up aby dać tą nagrodę bo sumie nie wierzyłem w te marketingowe (pipi)olo rare. A rare nie wydało dobrej gry od czasu pierwszej pinaty xD

Będę pisał tylko w tematach konkretnych tytułów w które gram i seriali które oglądam. Nie można na tym forum mieć swojej opini na jakikolwiek temat jeżeli różni się od opini największych krzykaczy.

Opublikowano

No ale typie porównujesz SoT z day-one i stanem dzisiejszym gdzie to niebo a ziemia jeśli chodzi o zawartość, a dalej nazywasz to fuck'upem. Gdzie największą bolączką to był brak contentu a nie mechaniki (które chwalono).

To nie jest "twoje zdanie". To zwykłe p,ierdolenie.

Gość ragus
Opublikowano

a może by tak wywalić ankiety?

(pipi) na każdym ZAGRANICZNYM forum takie plebiscyty są organizowane bez ankiet

ALE NIE

BLUBER ZROBI ANKIETĘ Z GÓW,NOWYBORAMI

BOŻEEEEEEEEEE

Opublikowano
Teraz, ragus napisał:

a może by tak wywalić ankiety?

(pipi) na każdym ZAGRANICZNYM forum takie plebiscyty są organizowane bez ankiet

ALE NIE

BLUBER ZROBI ANKIETĘ Z GÓW,NOWYBORAMI

BOŻEEEEEEEEEE

Ale co ci robi ta ankieta? xD z starym na plecach do wanny weszła? 

Jest opcja glosowania ankietą, jest postem obie są si i obie będą podliczane, ankieta to wizualny pokaz tego jak rozkladają się głosy i tyle. 

Gość ragus
Opublikowano

robi to, że co roku zamiast fajnych, merytorycznych opinii o grach połączonych z dyskusją, 70% tematu zajmują posty, że gra X to powinna być a ankiecie, a gry Y być nie powinno

ku,rwa mać