Skocz do zawartości

The Elders Scrolls VI

Gość Orzeszek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

Gra zapowiedziana teaserkiem na e3 2018. Gra ma wylądować na nowej generacji konsol, ma być na silniku fallouta 4 który z kolei jest recyklingiem gamebryo znanego z morrowinda. Czy coś może sie nie udać? XD

Dyskutujmy.

Opublikowano

Liczę na niesamowite doznania z perspektywy kamery trzecioosobowej.

Opublikowano

Premiera pewnie w 2021, nowa świeżutka generacja generacja konsol, a ci dalej będą jechać na tym drewnianym silniku.

No ale jeśli gracze to łykają to kim ja jestem żeby ich osądzać?

• Haha 1
  • beka z typa 1
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, oni napisał:

Premiera pewnie w 2021, nowa świeżutka generacja generacja konsol, a ci dalej będą jechać na tym drewnianym silniku.

No nie bardzo bo jeszcze tego s-f rpg starfield rzeźbią i on jest przygotowywany na 2021r. ES6 mysle tak za 5-6 lat zobaczymy.

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Już mniejsza o silnik ale znowu pewnie te drętwe zadania i bohaterowie. Uwielbiam tą serię gier ale pod tym względem to od The Elder Scrolls III: Morrowind się nie zmieniają. 

Tak czy siak czekam i dam się ogolić pewnie na premierę. Chociaż z Fallouta już mnie wyleczyli. 

Opublikowano

Jezu, świat idzie do przodu, technologia się zmienia, grafika, motion capture itd., a Bethesda nadal klepie na starym silniku... Nie chcę myśleć jak będzie wyglądała ta gra za kilka lat... 

• 3 lata później...
  • 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 12.11.2018 o 15:44, devilbot napisał:

O czym dyskutować? Godny następca Fallout 76 się szykuje. 

Po ograniu Starfielda biję się w pierś i zmieniam zdanie. Jest na co czekać.

• Lubię! 1
Opublikowano
11 godzin temu, XM. napisał:

:kekw:

tyle są warte moje teorie. 

Nowa wersja:

Premiera pewnie w 2031, nowa świeżutka generacja generacja konsol, a ci dalej będą jechać na tym drewnianym silniku.

• This 1
Opublikowano

Drewniany silnik to akurat rzecz niezmienna w grach Bethesdy, było drewno w Morrowindzie, Oblivionie, Falloucie 3, Skyrimie, Falloucie 4, a teraz Starfieldzie i będzie też drewno TES VI. Więc nie dało się w tej kwestii pomylić