Skocz do zawartości

The Elders Scrolls VI

Featured Replies

Opublikowano

Gra zapowiedziana teaserkiem na e3 2018. Gra ma wylądować na nowej generacji konsol, ma być na silniku fallouta 4 który z kolei jest recyklingiem gamebryo znanego z morrowinda. Czy coś może sie nie udać? XD

Dyskutujmy.

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 5,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O czym dyskutować? Godny następca Fallout 76 się szykuje. 

• Premiera pewnie w 2021, nowa świeżutka generacja generacja konsol, a ci dalej będą jechać na tym drewnianym silniku.   No ale jeśli gracze to łykają to kim ja jestem żeby ich osądzać?

Opublikowano

O czym dyskutować? Godny następca Fallout 76 się szykuje. 

Opublikowano

Liczę na niesamowite doznania z perspektywy kamery trzecioosobowej.

Opublikowano

Premiera pewnie w 2021, nowa świeżutka generacja generacja konsol, a ci dalej będą jechać na tym drewnianym silniku.

No ale jeśli gracze to łykają to kim ja jestem żeby ich osądzać?

Opublikowano
22 minuty temu, oni napisał:

Premiera pewnie w 2021, nowa świeżutka generacja generacja konsol, a ci dalej będą jechać na tym drewnianym silniku.

No nie bardzo bo jeszcze tego s-f rpg starfield rzeźbią i on jest przygotowywany na 2021r. ES6 mysle tak za 5-6 lat zobaczymy.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Już mniejsza o silnik ale znowu pewnie te drętwe zadania i bohaterowie. Uwielbiam tą serię gier ale pod tym względem to od The Elder Scrolls III: Morrowind się nie zmieniają. 

Tak czy siak czekam i dam się ogolić pewnie na premierę. Chociaż z Fallouta już mnie wyleczyli. 

Opublikowano

Jakiegos remasterka morrowinda by sie przytulilo ehhh :nosacz2:

po oblivionie skyrima wspominam bardzo milo wbrew pozorom, mam nadzieje ze szosteczka wprowadzi troche swiezosci

Opublikowano

Jezu, świat idzie do przodu, technologia się zmienia, grafika, motion capture itd., a Bethesda nadal klepie na starym silniku... Nie chcę myśleć jak będzie wyglądała ta gra za kilka lat... 

Opublikowano

ciekawe czy tym razem będzie stabilne 30fps :kaz: 

Opublikowano
11 godzin temu, Grabek napisał:

Jakiegos remasterka morrowinda by sie przytulilo ehhh :nosacz2:

• 3 lata później...
  • 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 12.11.2018 o 15:44, devilbot napisał:

O czym dyskutować? Godny następca Fallout 76 się szykuje. 

Po ograniu Starfielda biję się w pierś i zmieniam zdanie. Jest na co czekać.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
W dniu 12.11.2018 o 17:01, ASX napisał:

:kekw:

Opublikowano
11 godzin temu, XM. napisał:

:kekw:

tyle są warte moje teorie. 

Nowa wersja:

Premiera pewnie w 2031, nowa świeżutka generacja generacja konsol, a ci dalej będą jechać na tym drewnianym silniku.

Opublikowano

Drewniany silnik to akurat rzecz niezmienna w grach Bethesdy, było drewno w Morrowindzie, Oblivionie, Falloucie 3, Skyrimie, Falloucie 4, a teraz Starfieldzie i będzie też drewno TES VI. Więc nie dało się w tej kwestii pomylić