Opublikowano 12 listopada 20186 l Gra zapowiedziana teaserkiem na e3 2018. Gra ma wylądować na nowej generacji konsol, ma być na silniku fallouta 4 który z kolei jest recyklingiem gamebryo znanego z morrowinda. Czy coś może sie nie udać? XD Dyskutujmy.
Opublikowano 12 listopada 20186 l Liczę na niesamowite doznania z perspektywy kamery trzecioosobowej.
Opublikowano 12 listopada 20186 l Premiera pewnie w 2021, nowa świeżutka generacja generacja konsol, a ci dalej będą jechać na tym drewnianym silniku. No ale jeśli gracze to łykają to kim ja jestem żeby ich osądzać?
Opublikowano 12 listopada 20186 l 22 minuty temu, oni napisał: Premiera pewnie w 2021, nowa świeżutka generacja generacja konsol, a ci dalej będą jechać na tym drewnianym silniku. No ale jeśli gracze to łykają to kim ja jestem żeby ich osądzać? No nie bardzo bo jeszcze tego s-f rpg starfield rzeźbią i on jest przygotowywany na 2021r. ES6 mysle tak za 5-6 lat zobaczymy. Edytowane 12 listopada 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 12 listopada 20186 l Już mniejsza o silnik ale znowu pewnie te drętwe zadania i bohaterowie. Uwielbiam tą serię gier ale pod tym względem to od The Elder Scrolls III: Morrowind się nie zmieniają. Tak czy siak czekam i dam się ogolić pewnie na premierę. Chociaż z Fallouta już mnie wyleczyli.
Opublikowano 12 listopada 20186 l Jakiegos remasterka morrowinda by sie przytulilo ehhh po oblivionie skyrima wspominam bardzo milo wbrew pozorom, mam nadzieje ze szosteczka wprowadzi troche swiezosci
Opublikowano 12 listopada 20186 l Jezu, świat idzie do przodu, technologia się zmienia, grafika, motion capture itd., a Bethesda nadal klepie na starym silniku... Nie chcę myśleć jak będzie wyglądała ta gra za kilka lat...
Opublikowano 13 listopada 20186 l 11 godzin temu, Grabek napisał: Jakiegos remasterka morrowinda by sie przytulilo ehhh
Opublikowano 13 listopada 20186 l 23 godziny temu, Grabek napisał: Jakiegos remasterka morrowinda by sie przytulilo ehhh O Skywind nie słyszałeś?? https://www.youtube.com/watch?v=PewuaPKnhnc
Opublikowano 9 września 20231 r W dniu 12.11.2018 o 15:44, devilbot napisał: O czym dyskutować? Godny następca Fallout 76 się szykuje. Po ograniu Starfielda biję się w pierś i zmieniam zdanie. Jest na co czekać.
Opublikowano 9 września 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 12.11.2018 o 17:01, ASX napisał: Premiera pewnie w 2021, nowa świeżutka generacja generacja konsol, a ci dalej będą jechać na tym drewnianym silniku. No ale jeśli gracze to łykają to kim ja jestem żeby ich osądzać?
Opublikowano 10 września 20231 r 11 godzin temu, XM. napisał: tyle są warte moje teorie. Nowa wersja: Premiera pewnie w 2031, nowa świeżutka generacja generacja konsol, a ci dalej będą jechać na tym drewnianym silniku. No ale jeśli gracze to łykają to kim ja jestem żeby ich osądzać?
Opublikowano 10 września 20231 r Drewniany silnik to akurat rzecz niezmienna w grach Bethesdy, było drewno w Morrowindzie, Oblivionie, Falloucie 3, Skyrimie, Falloucie 4, a teraz Starfieldzie i będzie też drewno TES VI. Więc nie dało się w tej kwestii pomylić