Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 Zacznę temat ku przestrodze, bo pomimo sporej ilości dobrego contentu, dział VR na PS Shopie kryje też tonę guwna. Mi nie podszedł Apollo Landing. Słaba grafika, nudne i w sumie nie ma co robić. Cytuj
nero2082 824 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Inpatient - może nie ultracrap ale rozczarowanie na pewno bardzo krótki (4-5h) i bardzo mdły thrillerek który jest prequelem Until Dawn, storka jest mocno średnia, sama gra to walking sim z kilkoma straszakami po drodze. największy plus to rozpoznawanie mowy więc wybory dialogowe można powiedzieć zamiast wybierać Xem, fajna wkrętka. ale największy minus tej gry to widać że zakończenie przychodzi nagle i widać że było składane naprędce, tak jakby im nagle przycięło budżet i "chłopaki musimy tu uciąć content bo mamy deadline" - nie widziałem tak przyciętej fabułki nigdy, także jedyne wytłumaczenie to pogoń za terminami nawet jak jesteś maniakiem horrorów to Inpatienta możesz spokojnie pominąć, nic nie stracisz, ja niestety się uparłem :x Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Pewnie ze mozna pominąć bo i tak ten samo grajek będzie w plusie. Ogólnie jestem za tym zeby dodawali teraz co miesiąc jeden szpil z VR. Jakikolwiek, byłaby to spoko opcja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi