Skocz do zawartości

Tetris Effect

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 13,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Grałem tylko na VR i chyba odpuszczę sobie płaską wersję, bo nawet nie jestem ciekawy jak to wygląda na ekranie. W goglach to absolutna synteza mózgu z akcją, bujam się do muzyki i zapominam o świecie

• Oczywiście biorę, tyle że pudełko, więc trochę poczekam bo w europie jest chyba tylko cyfra dostępna. Nie traktuję tego jako coś do skillowania (od tego jest seria Grandmaster Ace, która w konsolowej

• Jak pudło będzie dostępne w miarę dobrej cenie to kupię bo mam ochotę na tą gierkę a puyo na switcha mi się znudził już. Jeśli tylko cyfra będzie dostępna to kupię dopiero po przecenie.  Gierka jest p

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze? Dziś udało mi się ustanowić nowy rekord w maratonie, 770 tysięcy punktów oraz tym samym wbić rangę SS. Ale jak widzę listę przebojów i Japończyka z 400 bańkami to radość szybko przemija hehe.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dziś wpadły dwa puchary za 100 awatarów i 100 T-spinów, tym samym do platyny pozostały cztery puchary, ale to już strefa marzeń (wszędzie ranga SS). Milion obrotów to niby kwestia czasu, ale kurde jakiego czasu, kiedy na 80 poziome mam może 2/10 tego. A jak tam na forum? Ktoś gra? Może ma nawet platynę, a się nie chwali:ninja:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ktoś ściągnął może Tetris Conect na PC/Xboxa? Nie idzie mi level gracza i zastanawiam się, czy tylko na PC problem występuje.

Opublikowano
17 minut temu, easye napisał:

Ktoś ściągnął może Tetris Conect na PC/Xboxa? Nie idzie mi level gracza i zastanawiam się, czy tylko na PC problem występuje.

tylko na pc na xbox leci bez problemu

Opublikowano

Działa też, zle zapamiętałem gre z epic, trzeba przejść wszystkie 3 levele, żeby policzylo.

Opublikowano

Dobra, pierwsza gra w życiu po której mi oczy łzawią i zarazem bolą, sesje po pół godziny i przerwa bo można bełta puścić :shieeet: a do muzyczki odruchowo zaczyna się człowiek gibać.

Opublikowano

Piękny REZ z klockami. Wciąga jak cholera.

Opublikowano

Dobrze powiedziane Hum, gra jest świetna, poczekaj aż odblokujemy sekretne melodie:banderas:

Tak przy okazji, dlaczego temat wylądował w ogólnych? Ten Tetris Effect: Connected to ten sam plus dodany multi? Sądziłem, że to inna gra.

• 7 miesięcy temu...