Opublikowano 19 listopada 20186 l ...jak mawial Pan Kuraś (aka. K.K.). Seria nie ma dedykowanego tematu na forumie (chyba) wiec zakladam, a przy okazji bedzie gdzie wrzucac info o nadchodzacych remakeach cc i ra. No, to juz mozna dyskutowac czemu dwie pierwsze czesci to zloto, a generalsy parujace go.wno prosto z pieca EA i co po udanym cc3 stalo sie z cc4. I jak w ogole oni chca zremasterowac przerywyniki filmowe.
Opublikowano 19 listopada 20186 l W pupie mam całe EA i ich odgrzewane kotlety. Generalsy były według mnie całkiem przyjemne. Jeśli mieli by coś w tej formule robić to poproszę nowego RTSa w świecie Dune, z klimatem części z roku 1998 czyli Dune 2000.
Opublikowano 19 listopada 20186 l Autor 34 minuty temu, devilbot napisał: W 2018 nikt nie gra w rtsy. Nie grajo bo nie robio.
Opublikowano 19 listopada 20186 l Taka dziwna nazwa tematu, myślałem ze to jakaś nowa płyta hiphopowa (jest już Kękę), a tu widzę dział PC. tylko KKND Krosfire na psxie, padem
Opublikowano 19 listopada 20186 l Red Alert 1 Intro (gimby nie znajo) Spoiler Red Alert 2 Intro + Hell March Spoiler Westwood RIP
Opublikowano 20 listopada 20186 l ostatnio kupiłem na originie paczke za 80zł c&c i zgadnijcie, żadna część nie działa na windowsie od win 7 w góre, zwrócić sie nie da. yebać ich.
Opublikowano 20 listopada 20186 l C&C oesuu, jakież to było dobre. Red Alerta mam nawet "oryginalnego" z giełdy jeszcze Kiedyś gdzieś wrzucałem nawet fotki.
Opublikowano 20 listopada 20186 l Autor 9 godzin temu, grzybiarz napisał: Taka dziwna nazwa tematu, myślałem ze to jakaś nowa płyta hiphopowa (jest już Kękę), a tu widzę dział PC. A bo Secret Service'u nie czytywales. Kto czytal ten wie. 9 godzin temu, Grabek napisał: Wyszlo cos lepszego od czasow drugiego Red Alerta? CC3 byl bardzo dobry, takie cc1 w 3d. W sumie wolalbym zeby te remakei zostawili w 2d, troche pomalowali, moze nowy silnik (tylko blagam nie ten z tiberian sun).
Opublikowano 20 listopada 20186 l Red Alert 3 było całkiem przyjemne chociaż robione pod konsole i już nie ta sama klasa co wcześniejsze odsłony. Za to wstawki video nadal świetne. No i postarali się o kobiety
Opublikowano 21 listopada 20186 l Autor No to zgodnie z prawda. Mnie troche nosi. Nie mam czasu ale bym sobie oje.bal cc1 gold po stronie nodow. Przeszedlem dawno temu gdi ale zaczalem nodow i nie moglem przejsc drugiej misji Mialem wrazenie jakby w tej wersji poziom trudnosci dla tej frakcji polecial w gore w stosunku do wersji dos'owej.
Opublikowano 24 października 20195 l Autor https://www.eurogamer.pl/articles/2019-10-24-remaster-command-and-conquer-z-opcja-wyboru-oryginalnej-oprawy-jest-pierwszy-gameplay Ma byc remaster 1:1. Troche szkoda bo znow sposobem na wygranie GDI bedzie APC + 5 inzynierow. Plus taki, ze nie poszli w 3d.
Opublikowano 25 października 20195 l Kiedyś z kumplem z liceum, grając na lanie, taki wjazd na bazę mu zrobiłem. Pierwsza poszła oczywiście główna baza. Później elektrownie. No nie był zadowolony
Opublikowano 28 października 20195 l Autor Bo wlasnie nie pamietalem czy w dosowej byla mozliwa gra przez siec.
Opublikowano 29 października 20195 l Dało się i to bodajże LPT1 COM2. W drugiego Warcrafta też pykałem czasem po sieci na dwóch, ale peezda straszna ze mnie była =]