Skocz do zawartości

Beat Saber

okoolarnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kmiot No astrobota nie ograć to zbrodnia. 

A co do beat sabera to mi ostatnio też nie podchodzi. Zbyt zmęczony jestem wieczorami by jeszcze machać łapami. Za dnia nie pogram na vr bo moja 4 latka nie kuma że ona nie może i mi marudzi.

życie

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, qraq_pk napisał:

@Kmiot No astrobota nie ograć to zbrodnia. 

A co do beat sabera to mi ostatnio też nie podchodzi. Zbyt zmęczony jestem wieczorami by jeszcze machać łapami. Za dnia nie pogram na vr bo moja 4 latka nie kuma że ona nie może i mi marudzi.

życie

Ha mam to samo. Wieczorem się już nie chce a w dzień moje dzieciaki wiek 3 i 5 latają wokół mnie. A nawet im się BS podoba bo skaczą po kanapie w rytm muzyki jak tata się wygina, ale jak ich nikt nie pilnuje ekstra to nawiną się pod łapę i wniosek do MOPSu gotowy ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie grałem w BS od miesięcy. Jakoś ciągle nie było okazji. Trzy ostatnie Music Packi nawet nie tknięte.

Ale wierzę, że w okresie świątecznym się uda nadrobić zaległości. :dafuq:

Gdyby dali Music Pack Dua Lipy, to już bym rozkładał sprzęt, ale Lady Gaga jakoś mnie nie buja.

Opublikowano

Ja grałem jakoś tydzień temu w PSVR, sprawdziłem perełki z Plusa i skończyłem na półgodzinnej sesji w BS. Już trochę się wypalam, odszedłem od formy, a posiadane utwory już tak nie przykuwają do gogli a kolejne Music Packi wyglądają na skok na kasę, bo jakoś nie zachęcają do wyciągnięcia portfela. Nawet w tej zajawce piosenka Lady Gagi jakaś nijaka... 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
2 godziny temu, Kmiot napisał:

A już myślałem że wróciłeś do grania! ;) Ja w tym roku miałem tylko gogle na głowie W Moss i mi się nie podobało. A by poskakać w BS, pistol Whip czy innym Gorn (kupiłem i jeszcze nie grałem). 

Trzeba dla tych dodatków odpalić i zagrać. 

Opublikowano

No ja też się zbieram, ale ciągle jakoś nie po drodze. Pewnie ostro wyszedłem z formy i poziom Expert mnie zmiażdży.

Ale tan wałek brzmi lepiej niż dobrze. Takie banalne i od razu wpadające w ucho lubię najbardziej.

Opublikowano

Fajnie. mam nadzieję że modderzy na oculusa teraz będą mieć motywację by dodać tą wersję. Bo na razie trzeba grać na wersji sprzed skrilexa chyba. Tak czy siak średnio mnie narazie te zmiany grzeja bo mam custom songi gdzie sie takie cuda dzieją że szczęka opada

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
32 minuty temu, Kmiot napisał:

Ja cały czas się motywuję, choć zagram pewnie dopiero na PSVR2, bo mi się nie chce sprzętu rozstawiać :reggie:

Ja jak grałem w BSa min co tydzień - dwa tak w tym roku jeszcze nie grałem :( Kamerka wisi na tv, gogle leżą obok, tylko trzeba stolik przestawić i już można grać. Załamka. Trochę się już w track listę ograłem, więc nie ma motywacji. Trzeba wrócić ;)

Opublikowano
9 godzin temu, marbel007 napisał:

Ktoś w to jeszcze gra? ;)

Tak po prawdzie - nie, bo też modów nie ma sensu grać (na pcmr), a jak widzę, że już opracowali niezbędne dla mnie rzeczy do custom songów to po dwóch dniach update je psuje :kekw: Podziwiam autorów tych młodzików za cierpliwość, ja już dawno dałbym sobie spokój po takich akcjach.

Opublikowano

Ja od czasu do czasu jak wyciągnę gogle to gram właśnie w Beat Saber. Jak kupiłem PSVR to tylko na tym grałem, a teraz to takie lenistwo, że się człowiekowi nie chce podpinać tych kabli :D. Już się zastanawiąłem nad wymianą na Ouesta.

Tak z ciekawości to jakie mody są na PC? Myślałem, że tylko customowe piosenki. 

Ogólnie to trzymają bardzo dobre tempo, co i rusz pojawia się nowa paczka muzyczna, do tego nowe funkcje. Czego chcieć więcej?

Opublikowano
15 minut temu, A_Bogush napisał:

Tak z ciekawości to jakie mody są na PC? Myślałem, że tylko customowe piosenki. 

Panie, temat-rzeka. Custom songi to bez modów działają, ale nie wszystkie. Customowe saberki, nowe levele, trickster dla popisów, lepsze statystyki utworu, leaderbordy światowe w customach... No od pyty tego jest i bez modów Saber wydaje się jakiś taki, nie wiem... goły i bez zawartości?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tam Wasze mody oculusiarze? Zainstalowane?

Electronic Mixtape Track List:

1. Marshmello - Alone

2. Martin Garrix - Animals

3. Bomfunk MC's - Freestyler

4. deadmau5 - Ghosts 'n' Stuff (feat. Rob Swire)

5. Madeon - Icarus

6. Darude - Sandstorm

7. Zedd - Stay The Night (feat. Hayley Williams)

8. Fatboy Slim - The Rockafeller Skank

9. Rudimental - Waiting All Night (feat. Ella Eyre)

10. Pendulum - Witchcraft