Skocz do zawartości

PSX Extreme 256 + Kalendarz Gracza 2019

Oceń okładkę PSX Extreme 256 32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 256

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Wydanie papierowe z kalendarzem wyjątkowo w cenie 12,90 zł dostępne w punktach z prasą na terenie kraju. E-wydanie w standardowej cenie 8 zł (bez kalendarza) dostępne na PPE.pl (PDF) i e-Kiosk.pl

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 14,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• kumpel kiedyś kupił w kiosku "Twój weekend"  i powiedział że "dla taty" 

• Może nie recki, a artykuły „okołogrowe” były największym atutem Rozba w magazynie. Zawsze dobrze napisane i przede wszystkim podające masę fajnego info czy ciekawostek. Wiele razy było tak, że po prze

• Gdybym nie miał prenumeraty, to szmatławca kupowałbym "dla siostrzeńca z podstawówki" i zero przypału

Opublikowano

tak czułem, że Zax dostanie recke Fallouta i ocena będzie wysoka.

Opublikowano

Po okladce widac przeciez, ze Bethesda posmarowala.

Opublikowano

Sam artwork jest fajny, w końcu hełm jest dość ikoniczny dla serii, ale aż boję się kupić numer i zobaczyć dla tej abominacji cokolwiek wyżej niż 4.

Opublikowano

To lepiej pomińcie reckę tego syfu, bo redaktory raczej go chwalą :) Ale spokojnie, ocena jest niska choć i tak moim zdaniem za wysoka.

Kupiłem i czytam. Kalendarz jest super, tylko za rok zmieńcie ten kolaż na końcu. Przydałoby się coś nowego, może jakieś fotki z redakcji. Bardzo fajne są za to wspominki z lat 90tych o Szaraku i fotki które im towarzyszą. 14 letnia Monika gorąca laska, hehe :) A najlepsza jest fotka i komentarz Gamery, to lubię! Bardzo fajnie opisaliście PlayStation Classic i gry do niego wgrane. Dopiero teraz czytając te opisy zdałem sobie sprawę jaka to jest kupa i że zmarnowano potencjał na genialny retro gadżet. Kasuję pre-order. Co tam jeszcze... fajny tekst o detalach RDR2. Niesamowita jest ta gra, jak chodzi o takie smaczki. Lubię jak wracacie do niektórych tytułów. Tyle ode mnie, wracam do czytania o schronach.

PS: Do zobaczenia Rozbo i powodzenia w nowej pracy.

Edytowane przez aux

Opublikowano

ocena Butchera dla BF’a na miarę sławetnej dyszki dla Halo 3

Opublikowano
28 minut temu, MYSZa7 napisał:

ocena Butchera dla BF’a na miarę sławetnej dyszki dla Halo 3

Średnia Halo 3 to było prawie 94 na gamerankings, trochę nie ten kaliber.

Opublikowano

Prawda. To chyba najlepiej będzie porównać zdanie, że to najlepszy BF od lat (:reggie::reggie::reggie:) do słynnego stwierdzenia, że BF3 na konsolach wygląda tak samo jak na PC.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Str. 30 "Pytanie miesiąca" "Perez":

Cytat

przy jednej z kreacji nie dałem ograniczenia wyświetlania - Czytelnicy już się skarżą

O co chodzi z tym ograniczeniem wyświetlania ?

Opublikowano

Pewnie chodzi o to że dana kreacja nie wyświetli się więcej niż np 1 raz dziennie per user

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, locarno napisał:

Str. 30 "Pytanie miesiąca" "Perez":

O co chodzi z tym ograniczeniem wyświetlania ?

Tzw. capping - ustawiasz dla danej reklamy limit wyświetleń na osobę. Stosuje się to zwłaszcza w reklamach typu welcome screen, czyli tych "wyskakujących".

Opublikowano

Kupisz to się dowiesz :potter: 

Opublikowano
Cytat

ale przede wszystkim - świetni ludzie bez wyjątku - LadyDiesel, Muminek, Matador, Xmachine, Daaku, drPain, Gomlin, Bieluk, REALista, Big Jack, Cherubinek, Sycho, ghost, Wojab, TyskiPL, KamilossPL, Dominik Hyży, mlodziany, Liquid Snake 2.0., Giovanne, vladpaskovich, Tomasso_34, Zangiew, Piwo_HD, Ellie 94 i wszyscy inni, których nie ogarnęła w tym konkretnym momencie moja pamięć, a którzy na pewno na tej liście powinni się znaleźć.

Dziękuję również całej wspaniałej ekipie moderacji, ludzi zawsze pełnych werwy i dobrej woli, z którymi rozmowy zawsze były dla mnie największą przyjemnością - Alexy, Mashi, Drunkparis, Person, Tsurugi, Montana.

No i oczywiście dzięki dla całej redakcji PPE - Roger, Perez, Wojtek, Musiol, Zax i Igor  - jesteście the best!

Kurde, tyle osób i nikogo z forumka. Szkoda że Zgredy tu nie siedzą (poza wyjątkami).

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Maja za slaba psyche i wola czytac posty ludzi z ppe, ktorzy pisza do nich w pozycji na ludzka stonoge.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Rozbo, dziękuję za wszystkie teksty"okołogrowe",recenzje,playtesty pisane z wyjazdów.

Za głos umiaru,rozsądku w komentowaniu kontrowersyjnych, gorących spraw.

Z Twoich tekstów zawsze biło szczerością i pasją.

Dobra,kończę bo pachnie stypą,a tu trzeba się cieszyć z nowych perspektyw.

Do gościnnego przeczytania.

Dzięki.

Edytowane przez Tokugawa1982
błąd

Opublikowano

Szkoda chłopa, nieźle pisał. 

A okładka niczym sam F'76, udaje fajną, ale i tak widać, że to crap :kaz:

Opublikowano
20 godzin temu, grzybiarz napisał:

Kurde, tyle osób i nikogo z forumka.

No jak mało kto z forum udziela się na ppe to nie dziwne.

Opublikowano

Może nie recki, a artykuły „okołogrowe” były największym atutem Rozba w magazynie. Zawsze dobrze napisane i przede wszystkim podające masę fajnego info czy ciekawostek. Wiele razy było tak, że po przeczytaniu danego tekstu dalej drążyłem poruszony przez Rozba temat.

Opublikowano
54 minuty temu, Square napisał:

No jak mało kto z forum udziela się na ppe to nie dziwne.

No jak PPE prezentuje poziom taki jaki prezentuje to nie dziwne.

Opublikowano

A forum jaki poziom prezentuje? Ze tu sami panowie 30+, poza C0rem i Pawciem.  Dawno nie pojawił się ktoś nowy:/ 

Opublikowano

Jeszcze jest ten typ co gra w Fortnita i ciągle o tym pisze, też jakiś młody chyba.

Opublikowano
29 minut temu, grzybiarz napisał:

A forum jaki poziom prezentuje?

N I E O S I Ą G A L N Y dla reszty internetu :banderas: