Gość ragus Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 ku,rwa ale w sumie posluchałbym jeszcze raz w kinie Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Ale nostalgią zaleciało, karteczki z Królem Lwem Też uważam, że powinno to pozostać animacją, ale obecny widz w dobie wszędobylskiego CGI, VR, gier AAA i blockbusterów nie strawi takiej oldschoolowej animacji. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 @Frost oczywiście że takie. miałem kilka albumów do zdjęć. dealerka była, wymianki, negocjacje. to uczyło życia... aż na jednej przerwie wszystko zniknęło. po tym życie nie było już takie same, pewien rozdział się zamknął, brutalna lekcja realiów Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Ciekawe czy udało się komuś zaruchać na karteczki z króla lwa Avatar nie miał Edzi CIARECZKY 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Płakanie na śmierci Mufasy xddddddd I ten kult bajki, błagam, stahp. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 listopada 2018 Autor Opublikowano 23 listopada 2018 48 minut temu, Tokar napisał: Ciekawe czy udało się komuś zaruchać na karteczki z króla lwa Avatar nie miał Edzi CIARECZKY W królu lwie 2019 będzie pewnie śpiewać brodka. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Brakowało mi w trailerze tylko Black Pantery, albo innego murzyna, w sumie, trochę rasizm. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 CO ty (pipi)isz tumanie... Trochę mnie niepokoi parcie Disneya w strone remakeów... Mieliśmy już dwa, teraz to plus Alladyn. Kreatywność w blockbsuterach jest na wymarciu, a Disney swoimi Unwiersami, sequelami i resetami mocno dobija kino. No ale (pipi)a, pewnie i tak się wybiorę na to i na Alladyna. Will Smith jako Dżin wydaje się być doskonałym wyborem ze swoim wyczuciem komediowym. Może przemianować nazwę tematu na Disney CGI Unvierse? Bo trochę tego wyjdzie w najbliższym czasie. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 listopada 2018 Autor Opublikowano 23 listopada 2018 1 minutę temu, Kalel napisał: Trochę mnie niepokoi parcie Disneya w strone remakeów... Mieliśmy już dwa, teraz to plus Alladyn. Kreatywność w blockbsuterach jest na wymarciu, a Disney swoimi Unwiersami, sequelami i resetami mocno dobija kino. A mi się wydaję, ze ci co się na tym niegdyś wychowali, są teraz grafikami, robią w Disney pixar, albo są developerami gierek, itp wraca moda na retro, stare czasy, ale to chyba przez tęsknotę za tamtymi czasami. Aj (pipi)a wypiłem limoncello i ciężko mi poskładać posta do kupy ale chyba wiadomo co miałem do przekazania 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Scena śmierci Mufasy zabitego przez Black Panterę? Better crossover than Morfeusz & Wujaszek w budce telefonicznej. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 I po raz kolejny temat karteczek, ktore w podstawowce zbieraly tylko dziewczyny a jak zbierali chlopcy to nie ten teges. 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 listopada 2018 Autor Opublikowano 23 listopada 2018 (edytowane) Wyglada na to, że karteczki zbierali tez chłopcy-konsolowcy. Dziwi mnie to w (pipi). U mnie na dworze/polu, nikt z kolegów nie zbierał karteczek. ale wszyscy mieli siostry i ich siostry zbierały Edytowane 23 listopada 2018 przez grzybiarz 1 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Najlepsze były karteczki zapachowe Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 14 godzin temu, Colin napisał: kurna od razu mi się przypomniały karteczki z królem lwem w podstawówce. jakiś złamas mi ukradł na przerwie, mam nadzieję że nie żyje. Widzę, że każdy ma jakąś traumę z dzieciństwa. Ja pamiętam jak do przedszkola przyniosłem sobie taki mały motorek z LEGO. Jarałem się nim jak głupi i wszędzie go ze sobą nosiłem, aż w pewnym momencie zauważyłem, że go nie ma i prawie pękło mi serce Później wyczaiłem, że identycznym bawi się jeden dzieciak (swoją drogą z rodziny patoli), więc na osłodę podłożyłem mu nogę na placu zabaw tak, że rozkwasił sobie ryj o ziemię A karteczki to już w pewnym momencie nie było kolekcjonowanie tylko sztuka życia Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 listopada 2018 Autor Opublikowano 24 listopada 2018 1 minutę temu, Matriks_1111 napisał: przyniosłem sobie taki mały motorek z LEGO ten? Kuzyn miał, zazdrościłem Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 14 godzin temu, grzybiarz napisał: no nie wiem, czy by chciał oglądać "staroć w 2D", jak tera wszędzie ładne 3D. Nawet w Toy Story, czy a Bugs Life, widać dziś biedną grafę. Czy Ty byś dziś oglądał Baltazara Gąbkę, czy Misia Uszatka? Ale co ty chcesz od Baltazara czy Misia? Te bajki po dziś dzień bardzo dobrze wyglądają i wciągają wszystko dupą inne bajuchy pokroju świnki peppy czy uj wie, co to za wydziwione gunwa. Bolki i Lolki, Pampalini i jakby mi mieli zrobić komputerowo tego Baltazara to bym się zbełtał. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Meh. Tamtych czasow cgi nie powroci. Nie te lata, nie ta animka, nie te karteczki, nie te milosci ze szkolnej ławki. Yeb sie Disney. Wspomnien nie odbierzesz. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Chciałem tylko powiedzieć że stare bajki nadal żyją i są nagminnie oglądane przez młode pokolenia, do tego robią mnóstwo nowych swietnych filmów, wiec jak do tego zrobią remake'i, to super. Więc nie kumam po co wieszac psy. 90% z was pewnie nie ogladała króla lwa 2 i 3, albo nie wiecie że jest, tak jak pocahontas 2 itd. Czekam na małego dzielnego tostera. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 A więc to tutaj teraz dyskutujemy o karteczkach i wspominamy dzieciństwo, wiedziałam, że musi być na forum jakiś aktywny temat o tym. Raz udało mi się pomacać dzięki karteczkom, ale pewnie się nie liczy, bo na tamtym etapie jeszcze nie było to podejrzane Niech sobie robią CGI ale jak nie zrobią dubbingu kopiuj-wklej to będzie porażka. Król jest tylko jeden. 1 1 Cytuj
Butt 3 426 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 2 godziny temu, Faka napisał: Ale co ty chcesz od Baltazara czy Misia? Te bajki po dziś dzień bardzo dobrze wyglądają i wciągają wszystko dupą inne bajuchy pokroju świnki peppy czy uj wie, co to za wydziwione gunwa. Bolki i Lolki, Pampalini i jakby mi mieli zrobić komputerowo tego Baltazara to bym się zbełtał. Porwanie Baltazara Gąbki to akurat leciało kiedyś w jakieś stacji, jak sobie pykałem po kanałach. No i postanowiłem sobie odświeżyć serialik, bo nie oglądałem od czasów dzieciństwa. Dopiero wtedy dostrzegłem jaką to ma fajną kolorystykę. W każdym kadrze użyli tylko parę idealnie dobranych kolorów plus sporo półtonów. No za(pipi)iście estetycznie to wygląda. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 11 godzin temu, grzybiarz napisał: ten? Kuzyn miał, zazdrościłem Dokładnie ten sam 1 Cytuj
PiPoLiNiO 760 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Ja tam się jaram. Karteczki też zbierałem. Króla Lwa 2 i 3 też widziałem. 3 to padaka. 2 średnia. 1 to najpiękniejsza bajka życia Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Disney to zrobił kontynuacje chyba wszystkich swoich filmów animowanych. Cytuj
Butt 3 426 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 No było kilka filmów, które były klapami w boksofisie, więc raczej nie wszystkich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi