Skocz do zawartości

Puknąłem psp w krawędź biurka

Featured Replies

Opublikowano

Witam przychodzę tutaj z niepewnością ,czy to możliwe że  jak będę jechał  w menu od settings do playstationnetwork powinny śnieżyć napisy? Ikonki nad napisami nie śnieżą a gry bardzo dobrze chodzą ,ale napisy są niezauważalnie  leciutko śnieżą nie zauważalnie śnieżą ,czy tak powinno być na konsoli? dodam że podświetlanie napisy w grach nie śnieżą ,nic a nic Boje się że coś zepsułem ,bo stukłem obok klapki UMD proszę o odpowiedź czy tak powinno być

Edytowane przez Azarath

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przecież to jest trol. Po autystycznych tematach, które zakłada chyba da się to wyłapać. 

Opublikowano

puknąłeś to puknąłeś, na chu,j drążyć?

Opublikowano
  • Autor

no wiem,tylko chcę dostać odpowiedź czy się nie zepsuło czy nie...

Opublikowano
  • Autor

czyli nie muszę już się martwić?

Opublikowano
  • Autor

żaden troll tylko się martwię że coś nie spieprzyłem

no dobrze skoro ok to przepraszam nie będę drążył tematu

Edytowane przez Azarath

Opublikowano

Dla pewności puknij jeszcze raz, powinno pomóc. 

Opublikowano
34 minuty temu, Azarath napisał:

Witam przychodzę tutaj z niepewnością ,czy to możliwe że  jak będę jechał  w menu od settings do playstationnetwork powinny śnieżyć napisy? Ikonki nad napisami nie śnieżą a gry bardzo dobrze chodzą ,ale napisy są niezauważalnie  leciutko śnieżą nie zauważalnie śnieżą ,czy tak powinno być na konsoli? dodam że podświetlanie napisy w grach nie śnieżą ,nic a nic Boje się że coś zepsułem ,bo stukłem obok klapki UMD proszę o odpowiedź czy tak powinno być

Świeta idą to i śnieg w menu, nintendo dało  stórj  gwiazdora do  Mariana, sony śnieg do menu, co tu drążyć.

Opublikowano
  • Autor

dobra koniec żartów zamknijcie temat...