Opublikowano 24 listopada 20186 l Witam przychodzę tutaj z niepewnością ,czy to możliwe że jak będę jechał w menu od settings do playstationnetwork powinny śnieżyć napisy? Ikonki nad napisami nie śnieżą a gry bardzo dobrze chodzą ,ale napisy są niezauważalnie leciutko śnieżą nie zauważalnie śnieżą ,czy tak powinno być na konsoli? dodam że podświetlanie napisy w grach nie śnieżą ,nic a nic Boje się że coś zepsułem ,bo stukłem obok klapki UMD proszę o odpowiedź czy tak powinno być Edytowane 24 listopada 20186 l przez Azarath
Opublikowano 24 listopada 20186 l Autor no wiem,tylko chcę dostać odpowiedź czy się nie zepsuło czy nie...
Opublikowano 24 listopada 20186 l Przecież to jest trol. Po autystycznych tematach, które zakłada chyba da się to wyłapać.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Autor żaden troll tylko się martwię że coś nie spieprzyłem no dobrze skoro ok to przepraszam nie będę drążył tematu Edytowane 24 listopada 20186 l przez Azarath
Opublikowano 24 listopada 20186 l 34 minuty temu, Azarath napisał: Witam przychodzę tutaj z niepewnością ,czy to możliwe że jak będę jechał w menu od settings do playstationnetwork powinny śnieżyć napisy? Ikonki nad napisami nie śnieżą a gry bardzo dobrze chodzą ,ale napisy są niezauważalnie leciutko śnieżą nie zauważalnie śnieżą ,czy tak powinno być na konsoli? dodam że podświetlanie napisy w grach nie śnieżą ,nic a nic Boje się że coś zepsułem ,bo stukłem obok klapki UMD proszę o odpowiedź czy tak powinno być Świeta idą to i śnieg w menu, nintendo dało stórj gwiazdora do Mariana, sony śnieg do menu, co tu drążyć.