Azarath 2 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Witam przychodzę tutaj z niepewnością ,czy to możliwe że jak będę jechał w menu od settings do playstationnetwork powinny śnieżyć napisy? Ikonki nad napisami nie śnieżą a gry bardzo dobrze chodzą ,ale napisy są niezauważalnie leciutko śnieżą nie zauważalnie śnieżą ,czy tak powinno być na konsoli? dodam że podświetlanie napisy w grach nie śnieżą ,nic a nic Boje się że coś zepsułem ,bo stukłem obok klapki UMD proszę o odpowiedź czy tak powinno być Edytowane 24 Listopada 2018 przez Azarath Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 puknąłeś to puknąłeś, na chu,j drążyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 no wiem,tylko chcę dostać odpowiedź czy się nie zepsuło czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 zmień themes Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 czyli nie muszę już się martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Przecież to jest trol. Po autystycznych tematach, które zakłada chyba da się to wyłapać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) żaden troll tylko się martwię że coś nie spieprzyłem no dobrze skoro ok to przepraszam nie będę drążył tematu Edytowane 24 Listopada 2018 przez Azarath Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Dla pewności puknij jeszcze raz, powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 34 minuty temu, Azarath napisał: Witam przychodzę tutaj z niepewnością ,czy to możliwe że jak będę jechał w menu od settings do playstationnetwork powinny śnieżyć napisy? Ikonki nad napisami nie śnieżą a gry bardzo dobrze chodzą ,ale napisy są niezauważalnie leciutko śnieżą nie zauważalnie śnieżą ,czy tak powinno być na konsoli? dodam że podświetlanie napisy w grach nie śnieżą ,nic a nic Boje się że coś zepsułem ,bo stukłem obok klapki UMD proszę o odpowiedź czy tak powinno być Świeta idą to i śnieg w menu, nintendo dało stórj gwiazdora do Mariana, sony śnieg do menu, co tu drążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 dobra koniec żartów zamknijcie temat... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi