pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Day 1 do lokalnego multi. W orginalnego CTR gram do dziś w przeciwienstwie do MK8 które jakos nie zaskoczyło tak jak się spodziewałem. Super że premiera nie jest odległa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 No i pięknie, będzie grane na Switchu Super się prezentuje i świetnie, że premiera całkiem niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jaram sie z ziomkami. Jest online, zmiana pojazdów, liczę na nowe trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 To będzie gra na miesiące, mimo że z 2 lata temu przerobiłem na emulatorku, to jeżeli chodzi o grywalnośc mogę to porownać tylko do jednego kolosa - advance wars. Zawsze i wszędzie będę chciał to mieć, więc pewnie cyfra na switcha ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zapowiada się sztos, znaki na niebie się sprawdziły tym razem @_Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wygląda spoko, cieszy zmiana kartow ala mk i liczę ze gameplay da rade, ale kurde graficznie to wygląda gorzej niż Mario Kart z 2014 na konsoli 10x słabszej i tam było 60 k/s, gdzie tu wątpię że miło zaskoczą i będzie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 No i pięknie będzie grane w 4K na Bestii 9 minut temu, XM. napisał: tam było 60 k/s, gdzie tu wątpię że miło zaskoczą i będzie tak samo Multiplayerowa gierka w 30 fpsach? No jakoś tego nie widzę, ale kto tam ich wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Pare lat temu urzadzalismy turniej forumowy ktorego bylem pomyslodawca. Po paru tygodniach jednak sie niektorym znudzilo. Moze przez brak skilla Moze jak wyjdzie remake tez cos skrobniemy, jednak dzieki online moze bedzie wiecej chetnych @Plamek pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 2 godziny temu, Bzduras napisał: Ależ to wjedzie na półkę na premierę Dzisiaj tyle dobrych newsów od samego rana... gwiazdka przyszła wcześniej w tym roku? Jakie jeszcze niusy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 1 minutę temu, grzybiarz napisał: Jakie jeszcze niusy? Mam Ci przeklejać internety? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 a dopiero włączyłem "kąpa" Jaram się tym Crashem, ale jednak sterowanie w CTR było nie do podrobienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 bardzo jestem ciekaw w ilu fpsach bedzie to chodzic, jak wszedzie w 30 to pewnie wezme na switcha, jak bedzie 60fps ps4 vs 30fps switch to bede musial gruubo sie zastanowic Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 O mamunciu...jaki news. Na exy z ps4 nie czekam tak jak na to cudenko.Tras nie pamiętam więc będzie nauka od nowa. Ale Was będę napyerdalal w multii Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Aby tylko dynamika byla na poziomie ctr nie cnk Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 split na 4 na następnych zawodach Cie pokonam Kanabis! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Bede czekal Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Steelbook i day one. J A R A N K O Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Takie info znalazłem na resecie. Jestem w stanie uwierzyć w taką akcję i późniejsze dojenie na trackach w dlc "Some leaker on 4chan which is claiming to be Beenox employee says that" N.Oxide, N.Brio,Kong(from Crash Bash), Tawna, Baby T(Crash 3 rideable dino) and Spyro" are playable characters. They are trying to make trophy girls as playable too. They are considering a new track or two on launch version and more later. They are tweaking physics daily and know how to get them right. If it fails we'ill probably get closed he says"" Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Na to czekałem od momentu jak skończyłem trylogię. Day one, nie może być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ja również jaram się strasznie i biorę day one. Gierka jest świetna i zjada na śniadanie Mario Karta. Zwiastun sprawił mi mega przyjemność, gierka wygląda pysznie! Zastanawiam się tylko co zrobi Sega, która przesunęła niedawno Team Sonic Racing na podobny termin (wiosna). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 jezu proszę nie zaczynajcie z tym mario kartem bo zaraz temat będzie polem do napyerdalania się fanów obu gier 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, XM. napisał: Takie info znalazłem na resecie. Jestem w stanie uwierzyć w taką akcję i późniejsze dojenie na trackach w dlc "Some leaker on 4chan which is claiming to be Beenox employee says that" N.Oxide, N.Brio,Kong(from Crash Bash), Tawna, Baby T(Crash 3 rideable dino) and Spyro" are playable characters. They are trying to make trophy girls as playable too. They are considering a new track or two on launch version and more later. They are tweaking physics daily and know how to get them right. If it fails we'ill probably get closed he says"" Niech mnie doją, jestem gotowy. Jak nic grubszego nie zawalą, to gra się sprzeda, nie ma żadnej godnej uwagi konkurencji na xboxie i ps4. Edytowane 7 Grudnia 2018 przez Shen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Będzie grane na premierę, oby tylko nie skopali online i dali wszystkie tryby z oryginału, a nie tylko wyścigi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Oby tylko z dokładnie takim samym sterowaniem. Było i jest genialne. Te turbosy na R1, te ładowania na wślizgach, te skróty... Oby! Ciekawe czy zrobią kryształową trasę ze sketchbooka, która nie weszła do finalnej wersji. Byłby to miły smaczek. Skoro to będzie online, i skoro bez Crash Basha to jest duża szansa na DLC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 47 minut temu, Berion napisał: Ciekawe czy zrobią kryształową trasę ze sketchbooka Co to, jakiś Crashowy rainbow road? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi