Skocz do zawartości

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 24.02.2019 o 09:46, Bzduras napisał:

RE2 oferuje "nieco" więcej niż tylko odświeżoną graficzkę, to pewnie dlatego.

RE oferuje "nieco" mniej niż wersja na PSX... To synonim zawodu. Szczególnie za taką cenę. A tutaj masz 150zł za wersję z powycinanymi DLC day1...

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 135,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• bez ofiego sugerujacego ze user score ma wplyw na meta score:     to by swiat byl piekniejszy   :petard:

• Przed chwila grałem z siora online. Kurła, 20 lat temu graliśmy na split screen, a teraz znowu gramy razem i to online. ładnie zleciało. Dla mnie gra roku 2019

Opublikowano
Godzinę temu, Szymek_PL_ napisał:

a to te trasy z CNK nie sa tymi trasami z DLC dodawanymi do tej drozszej edycji??

p.s. widze ze dwie gierki w cenie jednej..fajnie ;)

Tak patrząc na zwiastun to wychodziłoby na to, że będzie to w podstawce. Szkoda tylko, że klasyczne skiny będą tylko dla Crasha, Coco i Cortexa.

2 godziny temu, Rayos napisał:

Ciekawe czy będa wrzucone do gry na siłę, tj. po prostu trasy do wyboru z listy, czy zintegrowane w jakiś sposób z singlem

Wydaje mi się, ze Adventure będzie bez zmian, a trasy z CNK będą po prostu do wyboru online/split.

Opublikowano

No i super, bardzo fajny pomysł. Będzie się działo w czerwcu.

Opublikowano

60 klatek? No to teraz panie CTR > mario XD. Day one i multi będzie napiedalane do oporu.

Opublikowano

I to jest news. Wleci na premierę. Co nie zmienia faktu, ze przy tak slabej grafice to na zwyklych konsolach tez powinno latac w tylu klatkach.

Opublikowano

Czyli na PC też 60 klatek, oj jak bardzo :banderas:

Opublikowano

Kuuuchnia, trzeba brać. Kampania single, 60 klateczek, kanapowe granie, a to wszystko w niższej od nowych gierek cenie? Day one. 

Opublikowano

Ja i tak nie widze roznicy czy 30 czy 60 klatek, no ale lepiej miec niz nie.

Opublikowano

Stara szkola. 

Albo tnie, albo jest spoko, albo dziwnie szybko to chyba te 60fpsow.

Opublikowano

Czyli multiplayer oddzielnie na pro i amatorach?

Online bedzie dead po miesiacu :/

Opublikowano

Już z normalnego Crasha robią jakieś (pipi): zamów wcześniej i otrzymaj nowe animacje na podium i nowe skiny! I ten podział na wersje za 169 i 249 zł :/// Pewnie w tej wersji droższej będą nowe skiny :/

Opublikowano
W dniu 3.04.2019 o 19:41, Figaro napisał:

Online pewnie będzie ustawione na 30fpsów.

Absolutne przeciwieństwo obecnego standardu, ale cóż, wyjścia nie ma :/ Split na dopasowanych konsolach i tak będzie pewnie 30 (jak nie mniej).

• 5 tygodni później...