Opublikowano 9 maja 20195 l Nie no, kustomizacja jest normalnie w podstawce. Wiadomo, ze i takie rzeczy będą w dlc, ale nie ma co przesadzać bo już dodatkowymi trasami z innej części miło zaskoczyli więc nie ma na razie podtekstów sądzić że i tego nie bedzie.
Opublikowano 13 maja 20195 l Idealny grunt pod pierdylion gówno-dodatków za worek złota... Całe szczęście dodatkowe trasy z Nitro i nowe postaci będą w wersji dla ludzi. Edytowane 13 maja 20195 l przez Berion
Opublikowano 14 maja 20195 l Najprawdopodobniej będzie polska wersja językowa. A z innej beczki, na muve.pl napisali: SKORZYSTAJ Z WYJĄTKOWEJ ZAWARTOŚCI RETRO NA PS4™ SKÓRKI RETRO DLA CRASHA, COCO I CORTEKSA RETRO GOKARTY TOR W STYLU RETRO Ciekawe co to za retro dodatki. aha, mam już:
Opublikowano 14 maja 20195 l Było dwie strony temu No i bieda, że tylko dla trzech postaci, bo reszta pewnie w SP i kupienia osobno jak fani będą chcieli.
Opublikowano 14 maja 20195 l W dniu 9.04.2019 o 23:58, Paolo de Vesir napisał: Absolutne przeciwieństwo obecnego standardu, ale cóż, wyjścia nie ma Split na dopasowanych konsolach i tak będzie pewnie 30 (jak nie mniej). Wątpie że bedzie rozdzielone. Po prostu ci co mają lepsze konsole będą mieli 60 fps i tyle (tak działa to chociażby w BF1 czy Forzie Horzon 4)
Opublikowano 15 maja 20195 l Obejrzałem nowy gameplay, i nagle zdałem sobie sprawę że to mój day 1 i będę w to łupał jak poyebany, i nawet pomyślałem że fajnie by było w koncu pierwszy raz na ps4 włączyć multi przez online.
Opublikowano 15 maja 20195 l 23 minuty temu, milan napisał: Obejrzałem nowy gameplay, i nagle zdałem sobie sprawę że to mój day 1 i będę w to łupał jak poyebany, i nawet pomyślałem że fajnie by było w koncu pierwszy raz na ps4 włączyć multi przez online. Wujek wchodzi w XXI wiek. Pamietaj, że nie trzeba już Network Adaptera.
Opublikowano 15 maja 20195 l Zabawne, ostatni raz jak wszedlem w ten XXI wiek to spędziłem parę godzin w wieku dziewiętnastym ;]
Opublikowano 15 maja 20195 l Godzinę temu, _Be_ napisał: Wujek wchodzi w XXI wiek. Pamietaj, że nie trzeba już Network Adaptera. No teraz wystarczy jedynie nr karty kredytowej. Adapter był tańszy.
Opublikowano 17 maja 20195 l Dzien przed premiera swieto, Czezky nie gwarantuje dostawy na piatek, chyba pierwszy raz zrobie preorder na cyfre, gry i tak nie mialem zamiaru sprzedawac.
Opublikowano 22 maja 20195 l Ależ miód, ale tych 30fps nie przeboleje. Edytowane 22 maja 20195 l przez YETI
Opublikowano 22 maja 20195 l jednak 30? ehh przecież to nawet switch by pociągnął w 60 jakby się trochę przyłożyli
Opublikowano 22 maja 20195 l 4 minuty temu, Pupcio napisał: jednak 30? ehh przecież to nawet switch by pociągnął w 60 jakby się trochę przyłożyli Na Pro i XOX masz 60.
Opublikowano 22 maja 20195 l Ale to jest w 100% potwierdzone? Bo jeszcze ze 2 tyg. czytałem na resecie że nie ma potwierdzenia.
Opublikowano 22 maja 20195 l To jest kart racer, mogło być 60, ale nie ma i w czym to przeszkodzi? To nie bijatyka, albo shooter.
Opublikowano 22 maja 20195 l OK, ale są tu jakieś granice przyzwoitości czy kolejna święta krowa? Brak 60 na każdej konsoli jest karygodny. Ja będę grał na PROsiaku, ale i tak szkoda mi kolegów/koleżanek na premierowych konsolach.
Opublikowano 22 maja 20195 l No w Online to powinno być 60 klatek wszędzie, jeżeli będzie inaczej to bieda trochę.
Opublikowano 22 maja 20195 l 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: OK, ale są tu jakieś granice przyzwoitości czy kolejna święta krowa? Brak 60 na każdej konsoli jest karygodny. Ja będę grał na PROsiaku, ale i tak szkoda mi kolegów/koleżanek na premierowych konsolach. koleżanek ci nie szkoda?
Opublikowano 22 maja 20195 l Teraz, _Be_ napisał: koleżanek ci nie szkoda? i tak byście nie uwierzyli że jakieś posiadam
Opublikowano 22 maja 20195 l 10 minut temu, _Be_ napisał: W wyścigach nie jest potrzebne 60 fps? Wtf To są bajkowe wyścigi kartów, gdzie używa się oszukiwania w postaci power-upów, czy skrótów. Napisałem, że jest bieda, że nie ma, bo 60 FPSów powinno być wszędzie, ale w jaki sposób tutaj przeszkadza?