Skocz do zawartości

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 136,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• bez ofiego sugerujacego ze user score ma wplyw na meta score:     to by swiat byl piekniejszy   :petard:

• Przed chwila grałem z siora online. Kurła, 20 lat temu graliśmy na split screen, a teraz znowu gramy razem i to online. ładnie zleciało. Dla mnie gra roku 2019

Opublikowano

Ja bede dopiero gral z wami jak cos 24. Bo po bozym ciele biore urlop :/

Sie zrobi jakies ustawki forumowe z wyjasnieniami kilku gagadkow

Opublikowano

Dlatego trzeba brać switchową wersję

Opublikowano

Nie tylko z Rayosem, ze mną też ;) 

Czym dokładnie różni się limitowana wersja od tej standardowej ? Będą jakieś dodatkowe plansze ? 

Opublikowano

Jakiś forumingowy turniej trzeba będzie zrobić :banana: 

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Biedny mario kart 8, patrząc na te dwie gry to taka przepaść już jest a co dopiero jak multi ludzie zaczną grać.

Opublikowano

Ciekawe czy ludzie grający na PROsiakach w 60fpsach będą mieli jakiś duży handicap w porównaniu do bieda wersji w 30fpsach. To chyba pierwsza gra na konsolach gdzie jest podział 60 i 30 o ile się nie mylę.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

ALe nie będzie 60 klatek na zadnym sprzęcie, kolego.

Opublikowano

Ok właśnie doczytałem że to przecieki z kwietnia czyli chooya się sprawdziło. Słabo zdeka. 

Opublikowano

Szkoda że njie mogli zrobić jakiegoś suwaka, żeby ktoś kosztem np. teł mógl zrobic sobie 60fps.

Ale pomimo że gra jest sliczna, to chyba jestem za głupi by  zrozumiec jak te niesamowite sprzerty ps4pro i starkiller xox nie moga dociągnąc tego w 60 klatkach.

Opublikowano

Dzisiaj łupałem 3 godziny kanapowo w czterech na splicie w mario kart 8 i nikt nie zważał na te 30-klatek, tale to tak tylko dla otuchy wspominam, też wolałbym 60.

Edytowane przez milan

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Skąd to info? :/ Przecież to jakiś (pipi)a nieśmieszny żart.

Nigdy nie było zadnego info o 60 klatkach i nadal nie ma, a ludzie przecież już graja. 60 klatek to były tylko wyssane z doopy ploty (które notabene na to forum przyniosl Figaro)

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Pewnie na PC będzie, to samo było w przypadku trylogii Crasha.

Opublikowano
58 minut temu, milan napisał:

Biedny mario kart 8, patrząc na te dwie gry to taka przepaść już jest a co dopiero jak multi ludzie zaczną grać.

oh no no no no

Opublikowano

Oczywiście chodzi tylko o singla, o multi nie będę pisał.

Chyba ze moja kopia mk8d nie ma kampanii i grałem w jakąs wersję bez dlc.

Opublikowano
Teraz, Ryo-San napisał:

Niech ta 30 klatkowa generacja się w końcu skończy :verymad:

to nie kwestia generacji tylko wybór devów w ilu fps chcą robić grę 

Opublikowano

Ojojoj w takie MK9 z SOLIDNYM adventure mode i gotg karty pograłbym/ może na słiczu 2