Pupcio 18 320 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 mario kart xD przestańcie chłopaki i jeszcze te marzenia o adventure mode xD dostaniecie 5 kolejnych dzieciaków bowsera i to tyle t r a g i c z n a produkcja 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Przydałyby się też inne spadochrony bo żaden nie odpowiada mojej osobowości i przymulam przy wyborze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 2 godziny temu, Pupcio napisał: mario kart xD przestańcie chłopaki i jeszcze te marzenia o adventure mode xD dostaniecie 5 kolejnych dzieciaków bowsera i to tyle t r a g i c z n a produkcja Jak se przypomnę jakie to brzydkie było na N64, a jednak się grało areny 4P w piwnicy :). Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 Ah ale się już tego nie mogę doczekać. Ostatnio granie poszlo u mnie w odstawkę, ale tu wizja szybkich gierek przez multi jest piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2019 Dostałem info, że w śląskim Xgamecenter będą mieć już w środę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2019 Nie wiem, czy była o tym mowa, ale po premierze będziemy dostawać nową zawartość (trasy, postaci, wyzwania, przedmioty) w formie sezonów, pierwszy zaczyna się już 3 lipca: Wszystko oczywiście za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2019 Jak to w tym poyebanym kraju jest z grami na switcha na premiere? to mój pierwszy raz i nie chce dostac białej gorączki, a chciałbym pograć jednak w czerwcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 16 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2019 https://perfectblue.pl/produkt/gra-nintendo-switch-crash-team-racing-nitro-fueled-ctr/ U Dejwa ma być, najwyżej do niego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 Na Reddicie już niektórzy mają fizyczne kopie. Jeszcze 4 (a może 2) dni. Dawno tak na gierkę nie czekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 (edytowane) 15 giga, mi już się pobrało. Szkoda ze nie można podejrzeć pliki. A i motyw tez się pobrał, a tez dopiero za 3 dni będę mógł ustawić No i już wersja 1.01 Edytowane 17 czerwca 2019 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 Kurła mój okoliczny zaufany sklep który zawsze ma gry przed premierą nie wie czy będą mieli CTR-a w środę Kuuurłłłaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 Na reddicie jakiś typek ma już grę na Switcha. Był nawet stream. Zrobił teraz Q&A i jest tam między innymi info o tym, że port trzyma 30 FPS i że w trybie handheld można grać na 2, a w docku na 4. Biorę tylko chyba wezmę cyfrę, jeśli przez święto może mi gra nie dojść na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 Lipa, pytałem w okolicznych sklepach i dopiero w piątek mają mieć, święto w czwartek też nie pomaga. Biore cyfre prawdopodobnie. Season pass jakis zapowiedziany czy dodatki darmowe? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 A można znaleźć już informacje na temat różnic między switchem a ps4 i xo?Głównie chodzi mi o cięcia graficzne na NS bo z tego co wyczytałem to wszędzie ma być 30fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 14 minut temu, Shen napisał: Season pass jakis zapowiedziany czy dodatki darmowe? Darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 10 minut temu, Shen napisał: Season pass jakis zapowiedziany czy dodatki darmowe? Wersja Nitros Oxide jest droższa o 80 PLN w PSS. Oprócz odblokowanego na start Oxide'a i innych rzeczy zawiera jeszcze to. Cytat - Exclusive Nitros Oxide, Crash™, Coco and Cortex Star Skins with unique podium animations- Exclusive Crunch Robot Skin with unique podium animation- Exclusive Kart paintjob, Kart sticker pack, Hovercraft Kart decal Wcześniej w opisie było jeszcze "additional digital content", teraz tego nie ma. Więc trochę nie bardzo wiadomo. E: jak się chce złożyć pre-ordera to jest info o tej dodatkowej zawartości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 O tych duperelach czytalem, raczej nie są warte ceny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 19 minut temu, Kolos28 napisał: A można znaleźć już informacje na temat różnic między switchem a ps4 i xo? Głównie chodzi mi o cięcia graficzne na NS bo z tego co wyczytałem to wszędzie ma być 30fps. Jeszcze tego nie ma. Pewnie trzeba poczekać na DF. Ten gość z reddita napisał, że na Switchu rozdzielczość taka jak porcie w Crash N.Sane Trilogy. Wg porównań grafiki z gameplaya na Switcha i na PS4 widać też było mniej detali na postaciach Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 Skończy się jak z Little Big Planet. Kwadrylion ekskluzywnych i/lub czasowych DLC, jeszcze więcej patchy i gra de facto niemożliwa do skompletowania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Kiedy pierwsze recenzje, jeszcze tylko trzy dni do premiery a tu cisza? Mam zasadę żadnych pre-orderow, ale tu waham się okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 (edytowane) 10 godzin temu, Berion napisał: Skończy się jak z Little Big Planet. Kwadrylion ekskluzywnych i/lub czasowych DLC, jeszcze więcej patchy i gra de facto niemożliwa do skompletowania. Zapowiadają darmowy season pass, a i tak znajdą się tacy co narzekają. Nie dogodzisz dzisiejszym "graczom" W ogóle nawet jak w przyszłości będą jakieś płatne dlc z postaciami z innych gierek, to co, nagle gra bez nich stanie się niegrywalna, czy to są jakieś pokemony, że musisz zebrać je wszystkie? Edytowane 18 czerwca 2019 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 043 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Gra jako usługa/rakowe DLC? Poczekam na Complete Edition. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 (edytowane) W trytonie w Posen prawdopodobnie w srodę będzie, zostało jedno miejsce na rezerwacje. Biere jednak na ps4. Jednak dopiero piąteczek Godzinę temu, puszkin napisał: Kiedy pierwsze recenzje, jeszcze tylko trzy dni do premiery a tu cisza? Mam zasadę żadnych pre-orderow, ale tu waham się okropnie Ale co moze się nie udać, 10/10 stary crash plus mnostwo nowych tras, grafika, i postacie. 49 minut temu, MBeniek napisał: Zapowiadają darmowy season pass, a i tak znajdą się tacy co narzekają. Nie dogodzisz dzisiejszym "graczom" W ogóle nawet jak w przyszłości będą jakieś płatne dlc z postaciami z innych gierek, to co, nagle gra bez nich stanie się niegrywalna, czy to są jakieś pokemony, że musisz zebrać je wszystkie? Wyobraż sobie kiedyś ludzi którzy po wydaniu gry, gdy nie było podlaczenia do neta i patchy ka konsole, chcieliby coś w swojej produkcji poprawić, dołożyć, zmieni,c dla graczy, nawet za free. Nie mogli i pewnie było im przykro. Ale wg beriona nie było takich sytuacji. Edytowane 18 czerwca 2019 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 33 minuty temu, milan napisał: Ale co moze się nie udać, 10/10 stary crash plus mnostwo nowych tras, grafika, i postacie. No sterowanie nieco inne. A inne sterowanie, już było w nowym Crashu. Na planszy z mostem nie dało się grać przez ten (pipi)any lag. Tutaj ludzie mówią że auto prowadzi się nieco ciężej, nie skręca tak lajtowo jak w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Wersja z ps store za 169, takiego wała, idę w piątek do sklepu po piękny krążek i pudełko jak szanujacy się goryl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi