Berion 207 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 (edytowane) @MBeniek " czy to są jakieś pokemony, że musisz zebrać je wszystkie?" A jak kupujesz samochód to chcesz sprzęgło w DLC czy może żeby był kompletny? @milan Żaden deweloper nie robi nigdy niczego dla graczy tylko dla pieniędzy. I nie, NIGDY takiej sytuacji nie było. Brak sieci wymuszał taki model biznesowy gdzie testy QA musiały być długie, kosztowne, a gra dopracowana. Zdarzały się bardzo drobne błędy, w niektórych grach, nigdy krytyczne i nigdy w takiej ilości. Ch*nia do CTR:NF to nie są "poprawki dla graczy" tylko platforma do mikropłatności... Jesteście strasznie naiwni i nie macie pojęcia o projektowaniu gier i ich monetyzacji. Dlatego PR-owe mordy są z roku na rok coraz bardziej bezczelne bo każdy wałek im uchodzi płazem, znajdując armię pelikanów stojących w obronie ulubionej giereczki... Edytowane 18 czerwca 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 (edytowane) Parę dni temu mi się nawet śniło, że gram już w Crasha: pierwsza plansza Crash Cove i lekki zawód związany ze sterowaniem, no i nie byłem pierwszy, łatwo nie było. Uff, potem budzik i się obudziłem. Na szczęście to tylko zły sen. Mam nadzieję, że idealnie wyważyli te dopalacze po skokach i ślizgi. Edytowane 18 czerwca 2019 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 28 minut temu, Berion napisał: A jak kupujesz samochód to chcesz sprzęgło w DLC czy może żeby był kompletny? Przykład z dvpy. No chyba, że zapowiedzieli, że split/screen albo sama grafika będzie dopiero w płatnym dlc? Wymyślasz jakieś niestworzone teorie, że wszystko będzie w patchach i dodatkach i potem to sam hejtujesz. Remake CTR będzie kompletny, dodatkowo od razu będą jeszcze trasy z Crash Nitro Kart, do tego darmowy season pass, nic tylko się cieszyć, a nie narzekać dla zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 043 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Balerion, możesz przecież emulować CTR z pierwszego PSa, więc w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 31 minut temu, MBeniek napisał: Remake CTR będzie kompletny Remake tak, produkt nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 22 minuty temu, Berion napisał: Remake tak, produkt nie. Dlaczego tak uwazasz?? Zakladam ze wszystko co jest dodawane w preorderach bedzie mozna sobie odblokowac z wyzwan czy ze skrzynek jesli takie beda. A pewnie dodatkowe postacie beda wpadaly za przejscie kampani na 100 czy iles tam wiecej procent jak bylo w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 (edytowane) Oglądałeś wszystkie materiały promocyjne? Tam jest mowa o eventach online i nagrodach za nie. I do tego się odniosłem, że przez takie tymczasowe śmieci nastawione na online, gra będzie niemożliwa do skompletowania tak jak LPB (bo np. strój X był dostępny dnia Y wtedy i tylko wtedy). No chyba że ja źle zrozumiałem i niepotrzebnie się bulwersuję. ;p Edytowane 18 czerwca 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Ehh będzie trzeba cyfrę kupić , a chciałem dać zarobić prywaciarzowi .. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 15 minut temu, Berion napisał: Oglądałeś wszystkie materiały promocyjne? Tam jest mowa o eventach online i nagrodach za nie. I do tego się odniosłem, że przez takie tymczasowe śmieci nastawione na online, gra będzie niemożliwa do skompletowania tak jak LPB (bo np. strój X był dostępny dnia Y wtedy i tylko wtedy). No chyba że ja źle zrozumiałem i niepotrzebnie się bulwersuję. ;p nie ogladalem...sam piszesz ze sa to smieci a przejmujesz sie ze ktos bedzie mogl zdobyc jakis rozowy skin na pojazd czy jakies wydziwiaste stroje?? Tworcy chca jakos nagradzac/zmuszac ludzi do grania w muti i fajnie. A eventy pewnie beda tygodniowe wiec jak ktos bedzie chcial zdobyc te nagrody to je zdobedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 515 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 27 minut temu, Berion napisał: Oglądałeś wszystkie materiały promocyjne? Tam jest mowa o eventach online i nagrodach za nie. No tak będzie, ale z oryginału nic nie będzie wycięte. Wydaje mi się ,ze powinieneś być spokojny o nowe CTR, bo dostaniesz remake z PSXa, plus trasy (i postacie?) z Nitro, plus sporo nowości (pierdół) do zdobycia w multi. Nic tylko się cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 4 godziny temu, milan napisał: Wersja z ps store za 169, takiego wała, idę w piątek do sklepu po piękny krążek i pudełko jak szanujacy się goryl. Ja wziąłem cyfre, bo bede w to grał latami, a nie chce mi sie wymieniac płyt. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 No spoko, ale jest skandal ze cyfra nie jest tansza, a tu 20 zł droższa. Sorry, tu jest Poznań, tu się oszczedza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Przypadkiem znalazłem gameplay na NS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Nie wiem, czy było o tym mówione, ale gra będzie miała 31 tras + 12 do trybu battle Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Ile było w CTR? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 515 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Z tego co pamiętam to 17 i chyba 8 do Battle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Da fuck przez moment na OLX była używka na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 reszta to te trasy z części na ps2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 14 minut temu, Pupcio napisał: reszta to te trasy z części na ps2? Taq. Kurua ale mam już hajp na gierkę Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Nie grałem w te czesc na ps2, wiec polowa tras to bedzie nowosc moge juz wy(pipi)ac ps3, bo trzymalem tylko do grania w ctr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Ehh pamiętam tę część na 6 generację. Z wierzchu wyglądało to super ale oo odpaleniu :| strasznie powolna gra to była Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 Nigdy nie gralem w to na starych konsolach, ale patrzac na gameplay wyglada jak Mario Kart 8 Deluxe tylko z ladniejsza grafika Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi