Skocz do zawartości

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 135,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• bez ofiego sugerujacego ze user score ma wplyw na meta score:     to by swiat byl piekniejszy   :petard:

• Przed chwila grałem z siora online. Kurła, 20 lat temu graliśmy na split screen, a teraz znowu gramy razem i to online. ładnie zleciało. Dla mnie gra roku 2019

Opublikowano

No nic, początkowo miałem brać na Switcha a jednak cyfra wpadła na Ps4. Dwa pady są, kobitka zaciera rączki a więc pozostaje czekać do piątku.

Opublikowano

Niektórzy grają już online i piszą, że w tym trybie jest wyłączona kolizja kartów.. mam nadzieję, że to nieprawda albo, że szybko jakiś patch to zmieni 

Opublikowano
2 godziny temu, funditto napisał:

Niektórzy grają już online i piszą, że w tym trybie jest wyłączona kolizja kartów.. mam nadzieję, że to nieprawda albo, że szybko jakiś patch to zmieni 

To by było bez sensu. To tak jak pobranie duchów innych graczy i ściganie się z nimi offline.

Opublikowano

Ja też uważam, że to bez sensu, ale niestety to chyba prawda. 

Na post na reseterze o tym, że nie będzie kolizji niektórzy zaczęli odpisywać, że było o tym wiadomo od pierwszych pokazów trybu online.. sprawdziłem gameplay online z przed miesiąca i faktycznie widać przenikanie :( 

Opublikowano

Jak dobrze ze nie gram w multi bo był BY ANULACJA

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

Co (pipi)a xd ale na splicie kolizje beda?

Pisali o online, jak jest w innych trybach to nie wiem 

Opublikowano

Wtf gierka kupiona w cyfrze jak pan bóg przykazał ale nic się nie pobiera , jest tylko zegar który informuje ze będę mógł zagrać za 12 h ocb?

Opublikowano
23 minuty temu, sprite napisał:

A miałeś grać.

A gdzie, jedynie kanapowo.

Opublikowano

Mam to samo .Komunikat że możesz zagrać za ileś tam godzin

Opublikowano

No to zalogujcie się do sklepu na PC i dejcie „pobierz na wszystkie ps4”. 

Mi już się pobrała wersja 1.01 

Opublikowano
41 minut temu, Wojtas1986 napisał:

Wtf gierka kupiona w cyfrze jak pan bóg przykazał ale nic się nie pobiera , jest tylko zegar który informuje ze będę mógł zagrać za 12 h ocb?

Miałem to samo ,ale znalezłem sposób   ,wejdź

w biblioteke tam wpisz crash powinna się wyświetlić ikonka z grą i kilknik pobieraj.

Opublikowano
3 godziny temu, funditto napisał:

Niektórzy grają już online i piszą, że w tym trybie jest wyłączona kolizja kartów.

Czyli jak wjedzie się w przeciwnika na turbo to nic się nie dzieje w multi? Na jakichś materiałach z multi widziałem, że to normalnie działało, ale czy to było online to nie wiem.

Ogólnie to do samej opcji bez kolizji nie mam nic przeciwko, pod warunkiem, że będzie wybór tworząc lobby.

Opublikowano

Na ten moment kolizji nie ma, trzeba czekać na patcha.

Ale żenada xD

Opublikowano

No to walniesz czy przeleci

Na ps4pro sa kolizje na zwyklym nie ma. Panowie mamy granice mozliwosci konsol

XD

Opublikowano
2 minuty temu, grzybiarz napisał:

Ale co, ze kogoś walne bombą i przeleci przez niego?

Nie przelecisz coco jadąc crashem

Opublikowano
5 minut temu, grzybiarz napisał:

Ale co, ze kogoś walne bombą i przeleci przez niego?

Aż tak źle nie jest. Nie ma kolizji kartów czyli nie można się zderzać i spychać 

Opublikowano

Czyli i tak jest źle. Bezsens.