Opublikowano 19 czerwca 20195 l 9 godzin temu, czacha79 napisał: Tego nie wiedzialem Po co ten sarkazm.. Raczej ironia
Opublikowano 19 czerwca 20195 l oficjalny profli gdzie są te reklamy : https://www.youtube.com/channel/UC9ktd916KolmGkOhnbSGZjQ/videos fajnie, że robią je w starym stylu
Opublikowano 19 czerwca 20195 l 59, bo był jakiś bug, który dopiero naprawili w wersji na Switcha :).
Opublikowano 19 czerwca 20195 l No nic, początkowo miałem brać na Switcha a jednak cyfra wpadła na Ps4. Dwa pady są, kobitka zaciera rączki a więc pozostaje czekać do piątku.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Niektórzy grają już online i piszą, że w tym trybie jest wyłączona kolizja kartów.. mam nadzieję, że to nieprawda albo, że szybko jakiś patch to zmieni
Opublikowano 20 czerwca 20195 l 2 godziny temu, funditto napisał: Niektórzy grają już online i piszą, że w tym trybie jest wyłączona kolizja kartów.. mam nadzieję, że to nieprawda albo, że szybko jakiś patch to zmieni To by było bez sensu. To tak jak pobranie duchów innych graczy i ściganie się z nimi offline.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Ja też uważam, że to bez sensu, ale niestety to chyba prawda. Na post na reseterze o tym, że nie będzie kolizji niektórzy zaczęli odpisywać, że było o tym wiadomo od pierwszych pokazów trybu online.. sprawdziłem gameplay online z przed miesiąca i faktycznie widać przenikanie
Opublikowano 20 czerwca 20195 l 1 minutę temu, Shen napisał: Co (pipi)a xd ale na splicie kolizje beda? Pisali o online, jak jest w innych trybach to nie wiem
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Wtf gierka kupiona w cyfrze jak pan bóg przykazał ale nic się nie pobiera , jest tylko zegar który informuje ze będę mógł zagrać za 12 h ocb?
Opublikowano 20 czerwca 20195 l 23 minuty temu, sprite napisał: A miałeś grać. A gdzie, jedynie kanapowo.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l No to zalogujcie się do sklepu na PC i dejcie „pobierz na wszystkie ps4”. Mi już się pobrała wersja 1.01
Opublikowano 20 czerwca 20195 l 41 minut temu, Wojtas1986 napisał: Wtf gierka kupiona w cyfrze jak pan bóg przykazał ale nic się nie pobiera , jest tylko zegar który informuje ze będę mógł zagrać za 12 h ocb? Miałem to samo ,ale znalezłem sposób ,wejdź w biblioteke tam wpisz crash powinna się wyświetlić ikonka z grą i kilknik pobieraj.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l 3 godziny temu, funditto napisał: Niektórzy grają już online i piszą, że w tym trybie jest wyłączona kolizja kartów. Czyli jak wjedzie się w przeciwnika na turbo to nic się nie dzieje w multi? Na jakichś materiałach z multi widziałem, że to normalnie działało, ale czy to było online to nie wiem. Ogólnie to do samej opcji bez kolizji nie mam nic przeciwko, pod warunkiem, że będzie wybór tworząc lobby.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l No to walniesz czy przeleci Na ps4pro sa kolizje na zwyklym nie ma. Panowie mamy granice mozliwosci konsol XD
Opublikowano 20 czerwca 20195 l 2 minuty temu, grzybiarz napisał: Ale co, ze kogoś walne bombą i przeleci przez niego? Nie przelecisz coco jadąc crashem
Opublikowano 20 czerwca 20195 l 5 minut temu, grzybiarz napisał: Ale co, ze kogoś walne bombą i przeleci przez niego? Aż tak źle nie jest. Nie ma kolizji kartów czyli nie można się zderzać i spychać