kanabis 22 419 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 2 godziny temu, Gumiś_JaGoDa napisał: To normalne, że na pierwszym miejscu jesteś bardziej narażony na ataki, ale np. wczoraj jechałem 3-4 i tak się na mnie uwzięli, że dostałem chyba z 3 rakiety pod rząd. Kanały w sumie nie są takie złe. Dają dużo przestrzeni do ładowania boosta. Co z tego ze daja duzo przestrzeni do boosta jak przejechanie przez te turlajace sie beczki to jest niemal random i zalezy od farta. Jedyna rundka ktora sprawila mi problem i podchodzilem wiecej niz 5 razy do niej w pierwszym swiecie. Jade pierwszy nagle je.b w doopala rakieta wpadam pod beczke i cyk zostaje emocjonujaca walka o 6 miejsce Zabawne bo jak wszystko wyszlo tak jak nalezy to przejechalem runde szybciej 14 sekund niz poprzednia razą. Poza tym na booscie sie jezdzi przeciez niemal non stop, kwestia tylko czy trafiasz w boost perfekcyjnie czy tylko dobrze przeciez bez non stop boosta ta gra traci 50% swojej zaje,bistosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Ficho99_ 10 wyścigów a tylko 1 raz typowi udało się wpisać na listę z 2nd czasem Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Kciuk strasznie po dupie dostaje w tej grze. Próbowałem zmienić klasyczne sterowanie na gaz pod R2, ale na jedno wychodzi, bo i tak trzeba wbijać X, żeby boostować. Dobry remake, na taki remake czekałem. Tylko nie jestem w stanie za długo posiedzieć przy jednej sesji, bo po kilku wyścigach czuje się cały mokry Edytowane 22 Czerwca 2019 przez l33t Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Tez czuje ze gra zniszczy duala. Dobrze ze mi łapy się nie pocą, bo by była plama na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) No i zaczeło się. Jescze jeden CTR, jeszcze jeden relikt, no jeszcze raz spróbować nie zaszkodzi, może złoty w końcu siądzie i tak 2h nagle zniknęły. Edytowane 22 Czerwca 2019 przez firana140 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 342 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Czasówki N.Tropy i Oxide'a, o k*rwa Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Josh, mała prośba, mógłbyś nam nie psuć zabawy jak w re2r :(? Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 342 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 To znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Wyjdź do baru, na spacer, na rower. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 No zaraz dasz kosmiczne wyniki nie do osiagniecia i będzie smuteczek, prosze o spoilery. W re2r ostro zapieprzałem po nocach więc nie zdązyłem się zderzyć z przejsciem bez save'a w 1,2 h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Dajcie Joshowi spokój, wymiata w gierki i tyle. Nie zazdroście. Online nawet z tym słabym netcode to jest to! Od czasów Modern Warfare nie grałem po sieci, a tutaj "jeszcze jeden wyścig", no i tak od dwóch godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 342 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Cytat No zaraz dasz kosmiczne wyniki nie do osiagniecia i będzie smuteczek, prosze o spoilery. W re2r ostro zapieprzałem po nocach więc nie zdązyłem się zderzyć z przejsciem bez save'a w 1,2 h Nie chciałbyś zobaczyć moich aktualnych wyników w RE2 A tak na serio to nie wiem czy będzie się czym chwalić w tym Crashu. Wyścigi to nie mój konik , nie jestem zbyt dobry w takich grach, aczkolwiek platynę chciałbym mieć. Cytat Wyjdź do baru, na spacer, na rower. Bar? Spacer? Rower? Życie? Nie znam tych gier. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 5 minut temu, Bzduras napisał: Online nawet z tym słabym netcode to jest to! Od czasów Modern Warfare nie grałem po sieci, a tutaj "jeszcze jeden wyścig", no i tak od dwóch godzin. Ja cisne tylko online, bo monety leca a chce odblokowac postacie i karty. Fabuła poczeka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Jakby nie wywalało nagle całego lobby po zakończeniu wyścigu to byłoby fajniej, ale co tam - CTR online, no obama i banderas w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Chorzy ludzie grają w tą gre , te czasy to jest niemożliwość.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Dlatego najlepiej cisnąć na Private Lobby, kilka osób, boty na off i można śmigać. Jak tylko poprawią synchro to już w ogóle będzie bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Czy żeby odkryć wszystkie postacie trzeba na bieżąco kupować je za te wpadające monety wbijając do Pit Stopu? Czy może to jedynie droga na skróty, żeby takiego ancymona odkryć szybciej, bo tak naprawdę wszystkich bohaterów odkryjemy normalnie przechodząc tryb adventure? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Nawet filmik znalazlem jak gralismy ten nasz turniej 4 lata temu w ctr, sory za miganie crt. Jutro sprawdze jak to sie ma z czasami w remaku. I jak chcecie popatrzec fajne naparzanki na setne sekundy w jak w f1 to polecam temacik https://www.psxextreme.info/topic/110996-crash-team-racing-turniej-offline/page/4/#comments Ale sie mialo skilla wtedy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 10 minut temu, l33t napisał: Czy żeby odkryć wszystkie postacie trzeba na bieżąco kupować je za te wpadające monety wbijając do Pit Stopu? Czy może to jedynie droga na skróty, żeby takiego ancymona odkryć szybciej, bo tak naprawdę wszystkich bohaterów odkryjemy normalnie przechodząc tryb adventure? W Adventure odblokowujesz tylko postacie z CTR, pozostałe są do kupienia w Pit Stopie. Nie trzeba ich kupować na bieżąco, jak coś kupisz z danej kategorii to pojawia się losowo następny przedmiot. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 O, elegancko. Już się martwiłem, że będzie to trzeba na bieżąco wszystko kupować, nolife'iąc dzień po dniu, bo później może mi połowy postaci brakować. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 46 minut temu, Rozi napisał: Wyjdź do baru, na spacer, na rower. Albo na pubquiz Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Przed chwila grałem z siora online. Kurła, 20 lat temu graliśmy na split screen, a teraz znowu gramy razem i to online. ładnie zleciało. Dla mnie gra roku 2019 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Jak w to się p(pipi) to jest poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Tylko ten online do poprawki. Matchmaking się ślimaczy, wywala lobby pod koniec wyścigu, czasami zrywa połączenie jak już trasa się załaduje... Za to jak już wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Jeszcze nie miałem takich problemów z online, ale grałem tylko kilka godzin. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi