Opublikowano 26 czerwca 20195 l NIe zwrocilem uwagi - da się tworzyć własne cupy czy tylko te już zrobione przez twórców?
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Nie widziałem opcji tworzenia własnych pucharów. Natomiast w oryginalnym CTR były 4, tutaj jest ich w sumie chyba 7 do wyboru. Plus opcja "mirror".
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Fajnie że jest poradnik taki podstawowy w tej grze, ale wiedza nt. ultra boostów musiałem oglądać na tubie. Bez tego nawet bym jednego wyścigu nie wygral na hard mode. No i walki z bossami łatwiejsze od zwyklych wyścigów
Opublikowano 26 czerwca 20195 l http://www.powerpyx.com/crash-team-racing-nitro-fueled-boost-mechanics-explained/
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Brakuje tu istotnej rzeczy: jak prawidłowo wykonywać ten cały U-TURN. Wydaje mi się, że bez tego nie ma siły utrzymać SF czy USF, bo niektóre zakręty są po prostu za ciasne, a dotknięcie ściany kończy boosta. Swoją drogą, fajnie, że dopiero dwa dni temu się dowiedziałem, że takie coś w ogóle istnieje pomimo setek godzin przegranych w starego CTR-a. I jestem chyba już za stary, żeby podnieść skilla, nie mogę ogarnąć tej mechaniki za cholerę
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Ja dzis juz z ultrasami, szybko ogarnalem. Polecam bo daje w chu.j sporo. Fajna ta ostatnia walka z oxidem. Taka nie za nie wkur.wiajaca. Jeszcze mam przewage wreszcie jade a przy skoku gierka nagle traktuje mnie jakbym wyjechal za plansze i aku sprowadza na trase. Supcio,
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Jazda na ultra booscie dopiero rozkręca tą gierke i podnosi ciśnienie we krwi. Na hard mode trzeba trzymac ultrasa non stop praktycznie by wyprzedzić peleton. No i oczywiście rakieta w dooopala na poczatku wyscigu strasznie wqoorwia, ale da się jeszcze wygrać wyścig gdy uzywa sie ultrasow.
Opublikowano 26 czerwca 20195 l 2 minuty temu, kanabis napisał: Jaki pokaz slajdow na trasach z cnk xd Chyba masz coś z konsolą, bo działają tak samo jak wszystkie, żelbet 30 klatek
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Na inferno island po wjezdzie do jaskini jest pokaz slajdow. Ale tylko na tej stwierdzilem , zaraz odpale jeszcze raz. Swoja droga jakie niektore trasy z cnk zaje,biste Nie no spadki fchu.j. Drugi raz zagralem i to samo
Opublikowano 26 czerwca 20195 l 16 minut temu, kanabis napisał: Na inferno island po wjezdzie do jaskini jest pokaz slajdow. Ale tylko na tej stwierdzilem , zaraz odpale jeszcze raz. może w tle ci się zasysają jakieś patche? Bo u mnie loadingi trwają wieczność, jak w tle coś się pobiera. Chyba trza pokasować te śmieciowe gry w które i tak się nie gra.
Opublikowano 26 czerwca 20195 l 7 minut temu, kanabis napisał: No ale ty nie uzywasz driftu wiec u ciebie napewno Już używam taknie
Opublikowano 26 czerwca 20195 l 1 minutę temu, Shen napisał: Na pro sztywniutko wszystko śmiga no mam Pro i grajac czasowki mialem to samo co @kanabis
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Polecam zagrac cupy z trasami z cnk. Mega. Tym bardziej ze wogole ich nie pamietam jak pewnie i wy i wydaje sie ze gramy w nowa odslone ctr
Opublikowano 26 czerwca 20195 l 1 minutę temu, kanabis napisał: Polecam zagrac cupy z trasami z cnk. Mega. Tym bardziej ze wogole ich nie pamietam jak pewnie i wy i wydaje sie ze gramy w nowa odslone ctr Ja tam nic nie pamiętam. Dla mnie to zupelnie nowa gra a gralem te 20lat temu na splicie.
Opublikowano 26 czerwca 20195 l No ja ctr nawet z rok temu przechodzilem na psx wiec znam na pamiec. Za to cnk zero. Ale chodzi tez o to ze plansze z cnk sa duzo bardziej rozbudowane niz z ctr. Sa efektowniejsze przeszkadzajki itp
Opublikowano 26 czerwca 20195 l 16 godzin temu, Rozi napisał: Kurde, ale mi się podobają te trasy z wielkimi skokami, albo gwałtownym przyspieszeniem. Super dynamicznie to działa i wygląda. Chciałbym, żeby w przyszłości twórcy poszaleli trochę i dodali jakieś plansze z anty-grawitacją, czy pętlami. No i sam tryb online mógłby być ubogacony w jakieś codzienne wyzwania (w nagrodę byłyby oczywiście coinsy), czy sezonowe motywy. Sprawdz trase electron avenue
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Mnie tu zaskoczyła skrzynka z wykrzyknikiem aktywująca megaprzeszkadzajkę na trasie. A że na PS2 nie grałem, to mam wrażenie jakbym grał w kolejnego CTRa.