Square 8 604 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Nie ma się co dziwić, jak wpadnie do losowania to ludzie ja wybierają, bo chcą albo sprawdzić albo porobić wyzwania. Ja wczoraj w matchmakngu jechałem na niej kilka razy, jak lobby jest stałe to mapy nie powtarzają się za często. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 W dniu 29.07.2019 o 18:12, Square napisał: Z tego co czytałem kiedyś, to tak. Akurat Crash Cove jest jedną z trudniejszych map na hard, więc nie poddawaj się tak łatwo. Dzięki za zachętę do ogrania na Hard bo właśnie skończyłem :D. Na hardzie walki z bossami wydawały się łatwiejsze Oxide poszedł za 3 razem a na medium meczylem się strasznie. Powalczę jeszcze z czasówkami. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Za co się lepiej zabrać najpierw, czasówki czy hard ? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 52 minuty temu, giger_andrus napisał: Za co się lepiej zabrać najpierw, czasówki czy hard ? Hard i fabułka, a triale na końcu - poczujesz jak to jest być prawdziwym mężczyzną i jechać na docisk Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Po ograniu TT, Hard będzie łatwiejszy i odwrotnie. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 (edytowane) 20 godzin temu, giger_andrus napisał: Za co się lepiej zabrać najpierw, czasówki czy hard ? Ja zrobilem najpierw tt ntropy potem zabralem sie za hard , po ukonczeniu hard za tt oxidea. Polecam ntropy jest dosc prosty ale troszke wyrobi skilla ktory przyda sie do harda. A przejscie hard przyda sie do oxidea. Moim zdaniem tez kolejnosc ntropy -> hard -> oxidee jest tez taka sama jesli chodzi o poziom trudnosci. Edytowane 4 sierpnia 2019 przez kanabis 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Ile zebraliście Nitro przez weekend? Ja ma w tej chwili ponad 25k i jedno wyzwanie Weekly (25 flag - wpadnie samo) do zrobienia plus dwa z Pro (z 8 na 1 miejsce i Limit Battle bez hita - tu już masa szczęścia będzie potrzebna). Taki wynik dawał mi ok 600 miejsce z ponad 311k graczy, więc o 5% nie trzeba się martwić. Co do skrótu w Sewer Speedway to rzeczywiście został naprawiony, więc jak ktoś jeszcze nie robił czasu Oxide'a to będzie miał sporo łatwiej. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Ja robie narazie tylko daily ,quick i weekly. Najpierw chce uzbierac wszystko co dodaje premii nitro potem sie wezme za najbardziej punktowane wyzwania Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 1 minutę temu, kanabis napisał: Najpierw chce uzbierac wszystko co dodaje premii nitro Przecież praktycznie wszystko masz dostępne od strzała. Ja jedynie chyba na 3 wyzwaniach nie dostałem pełnego 50% bonusu i straciłem zaledwie jakieś 200 punktów. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 (edytowane) Nie no jak od strzala. Nie mam wzorkow na karta i i skorek postaci podnoszacych bonus. Trzeba je kupic w pit shopie. W weekend nie gram wiec nie mam mnoznika to i nie jest tak kolorowo z pinionszkami. Ogolnie to tez troche nie jarze trofika za wszystkie postacie. Nie odblokowalem cruncha i jeszcze jednego typka a trofik wpadl. Edytowane 4 sierpnia 2019 przez kanabis Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Ja gram bez spiny, bede w 5% to spoko, jak nie to tez dobrze. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 13 minut temu, kanabis napisał: Nie no jak od strzala. Nie mam wzorkow na karta i i skorek postaci podnoszacych bonus. Trzeba je kupic w pit shopie. Akurat w tym GP przedmioty z podstawki dają bonusy, więc na start masz 35%, wystarczy kupić jeden skin za 2,5k aby mieć pełne 50. Mogłeś się przygotować i odłożyć trochę golda przed startem GP 15 minut temu, kanabis napisał: Ogolnie to tez troche nie jarze trofika za wszystkie postacie. Nie odblokowalem cruncha i jeszcze jednego typka a trofik wpadl. Przeczytaj uważnie opis trofeum, bo ono dotyczy postaci z CTR. 2 minuty temu, Shen napisał: Ja gram bez spiny, bede w 5% to spoko, jak nie to tez dobrze. No własnie ja też. Staram się jedynie dobierać w odpowiedniej kolejności rzeczy, a tak to śmigam N.Tropy w stroju jaskiniowca za kierownicą Championa. Tak btw to wrzuciło nas dzisiaj razem do gry Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Widziałem, wpadlo nitro za to. 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Opublikowano 5 sierpnia 2019 11 godzin temu, Square napisał: Akurat w tym GP przedmioty z podstawki dają bonusy, więc na start masz 35%, wystarczy kupić jeden skin za 2,5k aby mieć pełne 50. Mogłeś się przygotować i odłożyć trochę golda przed startem GP Nie wiedzialem ze bedzie kolejne. No i wydawalem zeby wbic trofik za postacie. Poza tym nie mialem jakos motywacji do grania w ctr bez gp. Trzeba przyznac ze te gp dodaje zywotnosci gry niesamowicie. U mnie w robocie dzien wyglada wlasnie tak ze wlaczam ctr, zalateiam quick,daily i gram online az dzienny mnoznik sie skonczy i cyk wylaczam. Taki rytual dnia A z tymi postaciami masz racje. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Juz drugi raz mam problem z daily chalenge Relic Hoarder. Complete successfuly a Relic Race in Tiny temple. Przechodze , zaliczam na platinum na hard , zbieram wszystkie skrzynki i mi nie zalicza wtf? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 14 minut temu, kanabis napisał: Juz drugi raz mam problem z daily chalenge Relic Hoarder. Complete successfuly a Relic Race in Tiny temple. Przechodze , zaliczam na platinum na hard , zbieram wszystkie skrzynki i mi nie zalicza wtf? Dołączam do pytania bo miałem dziś to samo. Z innej beczki, orientuje się ktoś ile nitro wystarczyło na 5% w ostatnim sezonie ? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Jak było to wyzwanie na Inferno Island to też nie chciało wpaść, ale wykminiłem, że trzeba zrobić na Szafir, wtedy wpadnie. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Albo na gold. Na Platynie tylko nie wpada. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Możliwe, bo jak pierwszy raz odczekiwałem przed metą, to nie wiedziałem jaki jest czas na szafir i się nie załapałem Jeżeli dzisiaj jest znowu Relic do zrobienia to na złoto będzie troszeńkę szybciej. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 2 godziny temu, giger_andrus napisał: Dołączam do pytania bo miałem dziś to samo. Z innej beczki, orientuje się ktoś ile nitro wystarczyło na 5% w ostatnim sezonie ? Chyba ktoś tu pisał w temacie 32k albo cos kolo tego. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Lol faktycznie wpadlo jak zadnej skrzynki nie zebralem xd Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Tylko bierzcie pod uwagę, że sezon sezonowi nie równy i tutaj zapewne będzie mniej osób, więc tym samym więcej punktów będzie wymagane. Ogólnie jak ktoś gra regularnie to nie powinien się tym martwić. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 To fakt - na ten moment chyba 500 k. nie ma graczy nawet. Ja mam 25k nitro (gram tylko single) po 7 dniach grania i jestem w top 10k wiec znowu wpadnie (tzn. już jest i tak sama skórka mało interesuje, jakby jeszcze był kolejny wozek to można byłoby się spinac). Ciekawe co będzie w następnym sezonie - to już ten ze Spyro miał by, tak? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 No sam skin dla Championa to trochę słaba nagroda, chociaż wygląda spoko. Ciekawe czy jak ktoś nie brał udziału w poprzednim sezonie, albo się nie załapał na autko, to jak teraz osiągnie te 5% to czy je dostanie z automatu Następny sezon ma być ze Spyro, a co dalej to chyba nie wiadomo. Ja wczoraj miałem 33k Nitro i ok 1000 miejsce na chyba 320k graczy.. Z Pro dalej mi brakuje dwóch wyzwań. Dzisiaj pewnie wskoczę na 35k punktów. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Godzinę temu, XM. napisał: To fakt - na ten moment chyba 500 k. nie ma graczy nawet. Ja mam 25k nitro (gram tylko single) po 7 dniach grania i jestem w top 10k wiec znowu wpadnie (tzn. już jest i tak sama skórka mało interesuje, jakby jeszcze był kolejny wozek to można byłoby się spinac). Ciekawe co będzie w następnym sezonie - to już ten ze Spyro miał by, tak? 16k nitro a robilem chyba wszystkie daily 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi