Shen 9 620 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 Dzis tak mialem, juz mam skakac i (pipi) w dupe. Jeden wyscig dwa okrazenia jechalem pierwszy a jak zaczeli do mnie walic na ostatnim to dojechalem ósmy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 1 godzinę temu, Square napisał: Też tak mam, ale dzisiaj po prostu ty miałeś większego pecha. Jak jechaliśmy na Android Alley to dwa razy dostałem maskę będąc na pierwszym miejscu. Trzecie okrążenie trwało o 30 sekund dłużej od drugiego, gdzie miałem spokój. Kilka dziwnych akcji z dzisiaj w filmiku poniżej. Haha w 1:28 chyba ten motyw o ktorym wspominalem. Dobre to bylo ze dwa razy czas , 3 te medaliony lecace xd Raz jak gralem z takim jednym typkiem co ogarnial zauwazylem ze mial oryginalna taktyke. Po starcie specjalnie jechal 8 lekko z tylu do pierwszych skrzynek wtedy trafial maske albo co lepsze czas i jak juz po 3 lapach doscignal mnie wlaczal czas i czlowiek bezradny. Ciekawa strategia. Ale z moim szczesciem ostatnio jadac na poczatku 8 trafilbym tnt Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 Tez tak robie, czasem działa, jak z maska wystrzelisz do przodu to mozna ładnie uciec. Wymasterowalem jedna trase i tylko na niej wygrywam, jungle boogie xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 Wpadło Wam „Sky is the limit” ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 Nie, bo jest zbugowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 Próbuje dziś odblokować n trophego na trasie Cortex Castle. Widzę, ze musi być 2.40, ale zawsze już w tej okolicy się odblokowywał do pokonania. Miałem czas 2.43 i dupa. Dodatkowo pare razy włączyła mi się trasa, gdzie wszystkie zakręty były w odwrotna stronę? Mieliście tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 No jak się ma włączony mirror mode to tak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 Każda trasę w singlu można przejechać w lustrzanym odbiciu, masz taką opcję zanim dasz ready. Cytuj Odnośnik do komentarza
Odin91 5 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 Cześć wszystkim! Po dłuższej, bo ponad 7-8 letniej, przerwie wróciłem do bycia konsolowcem - na początku tego roku sprawiłem sobie PS4 Pro, ale jeszcze żaden tytuł mnie tak nie wciągnął jak CTR od dnia premiery Przypomniałem sobie dziesiątki godzin spędzone nad oryginałem i jak marzyło mi się wtedy zobaczyć taki remake z pełnym online'm i odświeżoną grafiką.. a chłopaki z Beenox dodali jeszcze coś od siebie. Wielki szacun! O ile jeszcze na początku gra stawiała względny opór, tak po jej przejściu na 101% i ogarnięciu Time Trials'ów poziom hard nie jest taki ciężki, jak myślałem. Połowa za mną a zaciąłem się tylko na godzinkę na.. Crash cove ;P Zobaczymy czy Oxide będzie wyzwaniem Jak nie, to marsz po platynkę zakończę jeszcze w sierpniu. W całej euforii związanej z tym pięknym rimejkiem zacząłem nagrywać swoje czasówki Macie jakieś swoje wyczesane wyniki, ktoś zszedł poniżej pierwszej setki na świecie na jakiejś planszy? :> U mnie okolice #500 miejsca na Barin ruins. Mogliby coś zrobić z cheaterami korzystającymi z exploita na linii mety.. PS. @Square niezłe zawody wczoraj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 16 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2019 Ktoś wie czemu nie ma bonusu x2 dzisiaj? Widzę jakieś wpisy na sieci, że już tydzień temu niektórzy nie mieli. E: przed chwilą miałem buga na Polar Pass, że cała trasa była niewidoczna. Niestety nie mam filmiku, bo jak się skończył wyścig to wywaliło blue screen. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 16 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2019 Mnie czasem nie pokazywało, że wpadają punkty nitro za jakieś wyzwanie ale dodawało je do całości. Zdobyłem koło 43000pkt i wyjechałem na urlop. Ciekawe czy to wystarczy do 5%. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2019 Ja tydzien temu mialem x2. Dzis nie sprawdze bo urlopik Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2019 Całość rozchodzi się tylko o piątek, jak odpaliłem po 19-tej to już było. 12 godzin temu, giger_andrus napisał: Zdobyłem koło 43000pkt i wyjechałem na urlop. Ciekawe czy to wystarczy do 5%. Spokojnie powinieneś się załapać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2019 Nie grałem 3 dni, nie zrobiłem zadan tygodniowych i nadal jestem w 5%, wiec nie trzeba sie specjalnie wysilac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2019 Jeżeli się załapię to dam znać czy jest tylko malowanie czy pijazd także. W 1 sezonie nie brałem udziału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2019 Jest zarówno pojazd jak i malowanie za udział w tym sezonie jeżeli nie załapałeś się w poprzednim. Jest to potwierdzone w szczegółach Eventu na PS4. Trochę lipa dla tych, co mają już Championa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2019 Serwery chyba dzis nie wyrabiaja, ciezko dolaczyc do lobby, a jak juz wbije to wywala albo wyscig sie nie zaczyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2019 Hmm, grałem wcześniej ok godziny i było git. Za to wczoraj wkurzałem się na wychodzących hostów przed startem, albo były to jakieś problemy z serwerami. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 Oxide Station to jakaś masakra. Nawet nie mogę odblokować ducha N Trophy:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 No do odblokowania czasu N.Tropy trzeba mieć dobry czas tam. Też jak to robiłem to się dziwiłem, że cały czas jest zablokowany duch, ale w którymś momencie się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 Jak uwielbiam się ścigać w CTR, nawet jak dostaje się pod dupie przez pechowe/skopane RNG, tak takie błędy mocno wkurzają. Na szczęście zdarzyło mi się pierwszy raz (chyba), ale Beenox powinno to ogarnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 Prawy kciuk mi siada przy dluzszych sesjach @Square jak bedziesz mial kiedys chwile, to chcialbym zrobic to glupie zadanie, badz ostatni do 3 okrazenia i wygraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 Luzik, pisz na PSN jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Odin91 5 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 Platynka zrobiona Wrzuciłem też dwa nowe TT na jutuba: O ile Hyper Spaceway da się jeszcze lepiej przejechać(chociaż #874 miejsce też nie jest najgorsze ), tak trochę się zdziwiłem z Roo's tubes, bo ciężko mi było sobie wyobrazić urwanie mi więcej niż 1 sekundy, a najlepsze wyniki są o ~15s lepsze. Oczywiście nie ma tam żadnego tajemnego skrótu, poza jednym małym, niewinnym exploitem.. No i po cholerę ja śrubuję te moje rekordy, jak na prawie każdej planszy da się lapa zaliczać w 2 sekundy wylatując z planszy na linii mety, albo takie kwiatki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 Polecam stronę https://crashteamranking.com/nfrecords/ do porównywania najlepszych czasów. Większość tych "skrótów" została naprawiona w grze, ale niestety oszukane czasu zostały na listach, stąd też pierwsze miejsca mają sporo lepsze czasy od realnych rekordów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi