rodi84 50 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2019 Grand prix wymaksowany. Mogę skupić się na próbach pokonania oxide station. Czytałem w sieci, ze postaci różnią się między sobą - chodzi o te same klasy. Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2019 17 godzin temu, Square napisał: Luzik, pisz na PSN jakby co. Router mi zdechł, jak bede miał nowy to sie odezwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2019 (edytowane) Cytat Grand prix wymaksowany. Mogę skupić się na próbach pokonania oxide station. Czytałem w sieci, ze postaci różnią się między sobą - chodzi o te same klasy. Czy to prawda? Niby tak, ale cholera to wie. Niby Penta ma największego speeda ale jest bardziej sterowniejszy od grubasów (Dingodile, Tiny Tiger) więc nie wiem do konca jak to z tymi statami jest. Edytowane 19 sierpnia 2019 przez Popi Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 Wydaje mi sie ze jesli chodzi o sterownosc roznice sa napewno. Po prostu speed i accel maja takie same Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 (edytowane) W dniu 18.08.2019 o 16:08, Square napisał: Jak uwielbiam się ścigać w CTR, nawet jak dostaje się pod dupie przez pechowe/skopane RNG, tak takie błędy mocno wkurzają. Na szczęście zdarzyło mi się pierwszy raz (chyba), ale Beenox powinno to ogarnąć. obejrzałem całe, co tu jest nie tak? --- a dobra, widzę, że nagle jesteś 7., oki, do kasacji post. Edytowane 20 sierpnia 2019 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 Dzisiaj sie wzialem za te co mi zostaly tt do platyny. Tiny arena. Za pierwszym razem. Hot air skyway. Za pierwszym razem. Chlop w szoku. No ale potem dragon mines i z poltorej godziny je,bania. Nie wiem czy tam sie korzysta z tego skrotu za wagonem czy nie ale ja nie skorzystalem bo to chyba chu.. nie skrot. Juz chcialem do was pisac o protipy az sie udalo. O 0,01sek Zostalo sewers speedway i Oxide station. Az mi sie nie chce za to brac Cytuj Odnośnik do komentarza
Dingodile 10 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 Dzień dobry koledzy I koleżanki , wielbiciele Crasha specjalnie dla ten gry zakupiłem ps4,by wrócić do lat młodości pokonując trasy Dingo canyon czy roo tubes jednak przy trwającym grand prix mam problem. Żaden z moich znajomych nie gra w nitro fueled I nie mam jak wykonać zadań wspólnej gry/wyścigu z znajomymi czy znajdzie się ktoś tak miły I pomocny I pomoże mi z tymi zadaniami? Oczywiscie też mogę pomóc w ramach podziekowania Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 No jak opisywałem swoją przygodę z TT to Dragon Mines też najwięcej czasu pochłonęło. Jest to jedyny skrót z którego nie korzystam, sama mapa tez nie za często jest wybierana w multi. Sewer Speedway obecnie jest banalne po naprawieniu skrótu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 Faktycznie, latwo wchodzi ten skrot. Juz zaliczone. Oxide station zostalo ale zostawie sobie na jutro, nie chce sie juz denerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Odin91 5 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 @kanabis a te z CNK zrobiłeś? Też są potrzebne do platynki. Sam się z kilkoma z nich dużo bardziej męczyłem niż z Oxide station, pewnie przez nieznajomość kluczowych zakrętów i skrótów - machnięcie Oxide'a na Tiny Temple było niezłym wyzwaniem.. ale też nauczyło jak dobrze korzystać z turbo padów :D Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 No wlasnie zabawne bo tez wydawalo mi sie ze te z cnk beda najciezsze ze wzgledu na to ze slabiej je znam a okazalo sie ze ogarnalem i bylo latwiej niz z paroma z ctr. Moze przez to ze w tych trasach z cnk wydaje mi sie ze skroty sa duzo mniej skillowe niz z ctr. Tiny temple jedna z moich ulubionych rundek Cytuj Odnośnik do komentarza
Odin91 5 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 CTR ma to do siebie, że najpierw jakiegoś tracka się "nienawidzi", ale po ogarnięciu go zaczynamy go "uwielbiać" Miałem tak właśnie z Tiny temple, Dragon mines czy Hyper spaceway Wbiłem w weekend te 42k nitro i raczej na luzie wystarczy mi to do pierwszych 5%, ale nie mam już przez to parcia do gry online. Zostały mi tylko TT a urwanie ~2.5s do rekordu świata z Roo's tubes może być jednak nieco trudniejsze, niż myślałem i zapał do gry ostygł. Prawy kciuk nadal lekko odrętwiały, odpoczynek do weekendu i spróbuję wykręcić jakiś kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Dingodile 10 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 23 godziny temu, Dingodile napisał: Dzień dobry koledzy I koleżanki , wielbiciele Crasha specjalnie dla ten gry zakupiłem ps4,by wrócić do lat młodości pokonując trasy Dingo canyon czy roo tubes jednak przy trwającym grand prix mam problem. Żaden z moich znajomych nie gra w nitro fueled I nie mam jak wykonać zadań wspólnej gry/wyścigu z znajomymi czy znajdzie się ktoś tak miły I pomocny I pomoże mi z tymi zadaniami? Oczywiscie też mogę pomóc w ramach podziekowania Znajdzie się ktoś do pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 Jak bede mial dziś chwile to pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 (edytowane) Od kiedy w wyścigach online jest super engine jako dopałka? Pierwszy raz od premiery widze. Edytowane 24 sierpnia 2019 przez Shen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 Dopiero się wczoraj pojawiło. Jeszcze nie miałem okazji sprawdzić czy daje niebieskiego boosta, bo nie miałem 10 owoców, ale jeżeli tak to można nieźle namieszać na niektórych trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 Poproszę o info kiedy się kończy sezon. Może uda mi się coś jeszcze dozbierać po urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 W głównym menu jest niby, że za dwa dni czyli w nocy z niedzieli na poniedziałek. Natomiast w samym GP jest info, że 5 dni chyba. E: super turbo daje niebieskiego boosta w online, będzie ciekawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 (edytowane) Fajny ten CTR-NF, taki nie-za-dopracowany... duplikacje, zepsute skrypty zliczające (choćby te timetrialowe, które odnotowują szafir i złoto, ale już platyna be), 999/999, KARTNAME_*, POWEUPNAME_*, TRACKNAME_*... Od razu widać, że QA włożyli sporo pracy w ten tytuł. Edytowane 24 sierpnia 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 11 minut temu, Berion napisał: Fajny ten CTR-NF, taki nie-za-dopracowany... No ja nie wiem jak ten Beenox śmiał wypuścił grę w której są jakieś drobne bugi. Powinni brać przykład z innych deweloperów i wypuszczać tytuły bez wad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 (edytowane) To nie jest drobna wada bo ją po pierwsze widać, więc z miejsca kwalifikuje się do kategorii B, po drugie bardzo łatwa do odnotowania i poprawy. Najwyraźniej kładą na to laskę w Beenox. Pracowałem swego czasu jako kjułejowiec, więc wiem jak to wygląda. Mam wrażliwość na wszelkie fuszerki mniejsze i większe, ale po reakcji widzę, że to opłacalne, skoro tak bagatelizowane. Gra AAA za 150zł z place holderami, litości... Edytowane 24 sierpnia 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 Podziwiam, że dalej grasz w te straszną grę. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 (edytowane) A dlaczego miałbym nie grać? Przecież to jest całkiem w porządku gra. Posiada kilka poważnych wad, sporo bug-ów, ale ostatecznie to ciekawsze niż CTR na PSX (początkowo zmiany mnie strasznie frustrowały, ale już ostygłem i mam z 80 godzin na liczniku). Raz, że grafika, a dwa że tutaj jest znacząco lepsza SI i trudniejszy Hard (po opanowaniu nowej fizyki można stwierdzić, że nawet brakuje Ultra Hard ;p). Wolałbym port idealny z PSX pod względem fizyki, bez systemu monetarnego ustawionego na online i mikro-transakcje, ale cóż poradzić... Widzę że m.in Ty nadal nie rozumiesz, że piętnowanie wad i błędów nie dyskwalifikuje gry z rankingu: "warto zagrać" lub "warto grać". Ja po prostu wymieniam buraki, które inni przemilczają lub nie zauważają. Powinniście za to poświęcenie być mi nawet wdzięczni. Edytowane 24 sierpnia 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 25 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2019 11 godzin temu, Berion napisał: Ja po prostu wymieniam buraki, które inni przemilczają lub nie zauważają. Powinniście za to poświęcenie być mi nawet wdzięczni. Klękam, daj mi swój miecz, o nadistoto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 25 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2019 @Bzduras https://sjp.pl/ironia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi