Square 8 547 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Mi się Berion wydaje, że te błędy masz za nieszanowanie gry. Ja jedynie czego doświadczyłem to w pojedynczych wyzwaniach wyświetlało b i c, ale zawsze jedna opcja była widoczna. No i tak jak pisałem, dla mnie to akurat mało przeszkadzający bug. Jak zakończyliście GP? załapaliście się na nagrodę? W Pit Stopie na dzień wczorajszy mam odłożone 40k monet, zanim wrzucą kolejne GP to jeszcze wpadnie trochę. Btw, doszła nowa zakłądka w sklepie, na której wyświetla się Nitro, możliwe, że będzie można je kupić za kasę w następnym GP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Załapałem się bez problemu do 5% grając tylko połowę czasu GP. Ale dziś sprawdzałem to auto było nadal zablokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 (edytowane) @giger_andrus Bo się odblokuje dopiero w następnym patchu... @Square Nie wiem jak to działa, czy to są skrypty pobierane ze strony czy wszystko jest hardkodowane. Nie sprawdzałem nawet czy to już poprawili, bo... aghem, dawno zrobiłem 44K nitro. ;p Nie wiem czy wersja gry ma znaczenie, moja była z joypadem i kodem na wdzianka kosmiczne. Mnie bardziej ciekawi czy następny patch zablokuje samochód i oklejkę tym, którzy dostali je razem z patchem (chodzi mi o taką sytuację jak nasza, że wygraliśmy te śmietki za GP1, ale z automatu weszły też te za GP2 mimo że GP2 skończył się wczoraj; a więc o sytuację gdy ktoś wygrał fanty za GP1, dostał także za GP2 ale GP2 nie wygrał). Czy Beenox gdzieś podał konkretne daty wydawania GP? Edytowane 27 sierpnia 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 28 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2019 (edytowane) Teaser nowego sezonu: Edytowane 28 sierpnia 2019 przez smoo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 28 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2019 Tak jak myslalem, trasa spyro, jaram sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 28 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2019 Trochę słabe autka w porównaniu do Mamuta z GP2, ale zobaczymy w praniu jak wypadną. Mam nadzieję, że zrobią tak jak w poprzednich GP czyli, że Spyro będzie do odblokowania na koniec brązu, a nie złota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 067 Opublikowano 28 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2019 Czy forumek jeszcze wspólnie jeździ czy został tylko Square bijący kolejne rekordy świata? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 28 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2019 Ja jezdze ale nie codziennie, glownie weekendy. Ustawiac to nie ma sie z kim, taki Kanabis czy Square to nie moja liga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 28 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2019 Od 0:45 dłuższy gameplay z nowej trasy i postaci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 28 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2019 Nowe GP rusza w piątek. Po zawartości widzę, że znowu olali Papu Papu. Mogliby mu coś dodać, bo biedak nie ma ani jednego stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Odin91 5 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 W dniu 27.08.2019 o 15:29, Square napisał: Jak zakończyliście GP? załapaliście się na nagrodę? Po przekroczeniu 42k Nitro już mi się odechciało robić tych zadań - i tak byłem w najlepszych ~2%, więc autko powinno wpaść przy aktualizacji. A Ty @Square jesteś nienormalny, chciało Ci się tyle tego wbijać?! :D 15 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Czy forumek jeszcze wspólnie jeździ czy został tylko Square bijący kolejne rekordy świata? Ja mam nadal stratę 2s do rekordu świata na Roo's tubes, ale nie poddaję się. Czasu tylko brakuje po robocie :( Jakby ktoś miał ochotę, to w niedzielę mogę pograć Nowa plansza Spyro jest obłędna! I mocno szanuję za smaczek w postaci zbierania diaxów zamiast jabłuszek :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 4 minuty temu, Odin91 napisał: Po przekroczeniu 42k Nitro już mi się odechciało robić tych zadań - i tak byłem w najlepszych ~2%, więc autko powinno wpaść przy aktualizacji. A Ty @Square jesteś nienormalny, chciało Ci się tyle tego wbijać?! Ja po prostu gram codziennie, stad też taki wynik Cytuj Odnośnik do komentarza
Odin91 5 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 Ale żeby tyle tego natrzaskać, musiałeś jednak robić te zadania, na które mi już brakło chęci Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 Większość wpada samo podczas grania online. Pierwszy wyścig online z bonusem 50% dawał mi ponad 1000 punktów dziennie, potem wpadały kolejne dzienne wyzwania. Najgorsze dla mnie są te wyzwania z trybów Battle, zamiast tego mogliby dać coś innego, bo jak dowalają wyzwaniem o rozegranie ilus tam Capture the Flag na jednej mapie to po prostu odpuszczam. Cupy jeździłem tylko po to, aby odblokować stroje dla postaci z klasy Turn, bo nimi nie gram online. Ogólnie to większość tych wyzwań wpada w kilka(naście) minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 (edytowane) Z tych czterech nowych to tylko Spyrobolid jest w miarę ok. Tylko po co ten gnom ogrodowy, to nie wiem... Fajnie, że na tej trasie zastąpili jabłka kryształami, skrzynki skrzyniami, a maskę sparx'em. Mam tylko nadzieję, że nie będzie Grand Prix ze Skylanders... Edytowane 29 sierpnia 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 Fajnie, że dodają nowy decal jako nagrodę do GP2. Ogólnie pisaliśmy o dodaniu Super Engine do power-upów, ale było to tylko na czas weekendu jako test. Dodatkowo pozmieniali szanse dopałek, zarówno Warp Orb jak i Zegarek nie pojawiają się tak często, co jest odczuwalne podczas grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 @Square O ktorej sie boost zaczyna dzis? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 O 16 niby rusza event na PS4 więc możliwe, że boost też. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 Raptem kilka godzin nowego sezonu, a juz takie kwiatki ludzie znajduja: Ogolnie nowa mapa slabiutka moim zdaniem. Za to nowe zadania na duzy plus. Jako ciekawostka jeszcze stronka, na ktorej mozna sledzic info o obecnym sezonie, miedzy innmi ile punktow potrzeba do top5% https://ctrgrandprix.netlify.com/leaderboards Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 Trasa fajnie nawiazuje do spyro, ale jest dosyc prosta, chyba najslabsza pod zwgledem architektury z tych 3 tras gp. Odkrylem dzis mirror mode, trzeba sie uczyc grac na nowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 Mi na razie też się średnio podoba, ale zobaczymy po kilku dniach. Wyzwania fajne, dzisiaj skończyłem z wynikiem ok 11k, więc o te 5% nie trzeba się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 (edytowane) A mnie się w ogóle nie podoba, to taki lifting tej areny z CNK, a przez te dziwaczne zakręty jest też uciążliwa. Z wyglądu ok, nawet przez te zmiany w jabłkach, skrzynkach i TNT, można się poczuć jak w Spyro Team Racing. Wystartowałem nowy GP z licznikiem 44000 (czyli ze stanem z poprzedniego)... Szkoda tylko, że do pierwszego wyścigu. @Square Zapewne dlatego, że wszyscy (?) co wygrali GP1 go dostali, a więc nie byłoby de facto żadnej nagrody za GP2. W sumie dobrze i ta oklejka jest nawet ładniejsza. Edytowane 30 sierpnia 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 W dniu 30.08.2019 o 23:09, smoo napisał: Jako ciekawostka jeszcze stronka, na ktorej mozna sledzic info o obecnym sezonie, miedzy innmi ile punktow potrzeba do top5% https://ctrgrandprix.netlify.com/leaderboards Ogólnie spoko pomysł szczególnie z zawartością sklepu i lista wyzwań, ale ta zakładka pokazuje które miejsce na liście się łapie na 5%, a nie ile punktów potrzeba. Odnośnie nowej trasy to po przejechaniu na niej sporo okrążeń w weekend zaczynam się do niej przekonywać i podoba mi się coraz bardziej. Szkoda tylko, że są na niej te portale, bo wypadłaby dużo lepiej gdyby była w całości jak Twilight Tour. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Portale muszą być, inaczej byłoby tak niespójne stylistycznie jak Egipto-Arabia, gdzie na dodatek zmieniają dzień w noc będąc w tunelu. Ale ta trasa jest słaba, no nie oszukujmy się. Nie ma na niej niczego ciekawego, nawet żadnego skrótu (zaprojektowanego, 'gliczy' nie liczę), nie mówiąc już o jakichś ciekawych szykanach czy obiektach. Z tych bonusowych, póki co, "prehistoryk" jest bezkonkurencyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Tu skaczesz pomiędzy latem a zimą co nie jest złe, ale portale psują płynność, mogli to połączyć w całość właśnie jak w Twilight, wtedy trasa byłaby ciekawsza. Co do skrótów to można ścinać mocno zakręty w środkowej sekcji tylko, co trochę wkurza, bo ledwo się dotknie murku i jest restart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi