Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Gra wylądowała z XGP więc przyszło mi się zmierzyć z Crashem. Nie ukrywam, ostatni raz z serią miałem na PSXie i Mario Kart to jest słodkie pierdzenie przy tym co się tu odwala… grę odpaliłem w trybie klasycznym, nie ma tam poziomu trudności, ale już na trzecim wyścigu jest srogo. Trzeba ścinać zakręty, korzystać z turbo, a bez ciaglej dopałki wchodząc w zakręty jesteś skończony. mimo wszystko satysfakcja jest ogromna, zabawa przednia, ekipa aż się micha cieszy 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Wlasnie mialem pisac ze na PSX lajtowo wygrywalem wszystko. Wczoraj odpalilem na chwile i zdecydowanie wszystko jest trudniejsze niz w takim Mario Kart 8. Musze sie mocno przestawic i pocwiczyc jazde na ciaglym turbo z driftow. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Dodali crossplay? Bym pojeździł z wami. Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Nic nie dodali, a tej grze 60 klatek należy się jak psu buda... 1 Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 6 minutes ago, XM. said: Nic nie dodali, a tej grze 60 klatek należy się jak psu buda... Mogliby dać FPS Boosta ale chyba już im się odechciało bo nie pamiętam czy ostatnio jakaś gra dostała usprawnienia. Cytuj
ThePatrickyo 73 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Gra jest zdecydowanie bardziej skillowa od Mario Kart. Co prawda obie gry są bardzo przyjemne, jednak gdy udaje się całe okrążenie lub wyścig przejechać na maksymalnym booście, to satysfakcja jest ogromna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi