Opublikowano 2 czerwca 20195 l Niestety nie mam dobrych wieści. Napisałem do Cenegi jak to jest z loklizacją w grze i taką oto wiadomość otrzymałem od nich:"Cześć, gra będzie w pełni po angielsku. Bez polskiej lokalizacji." Więc myślę że temat czy będzie Polska wersja czy nie zostaje zamknięty.
Opublikowano 2 czerwca 20195 l Wszystko wskazywało na to, ze nie będzie PL wersji to skąd to zdziwienie?
Opublikowano 2 czerwca 20195 l Jakieś forumowe granie na premiere mam nadzieje, że bedzie Obejrzalem ten gameplay i podoba mi sie customizacja, fajny dodatek. Edytowane 2 czerwca 20195 l przez Shen
Opublikowano 2 czerwca 20195 l 50 minut temu, Arkady napisał: Na poprzedniej stronie grzybiarz napisał, ze polski będzie na 99% Niezły insajder
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Launch trailer, będzie tryb bitwy o którym wspomniałem kiedyś, arena na dziedzińcu zamku
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Jeżeli ten tryb będzie podobny do Rumble z Rocket League to może się sprawdzi ale tak to yebać. Tylko wyścigi.
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Jak to? Dla mnie ten tryb był całkiem niezły. Szybko można było wkurzyć młodsze rodzeństwo
Opublikowano 6 czerwca 20195 l 18 minut temu, Farmer napisał: Jeżeli ten tryb będzie podobny do Rumble z Rocket League to może się sprawdzi ale tak to yebać. Tylko wyścigi. Na PSX nigdy nie grałeś w Battle mode? Przecież to jest podstawa w party dla urozmaicenia od ciągłych wyścigów.
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Prawie 17 lat temu grałem ostatni raz w CTR-a więc nie pamiętam. A nie wróć. Sprawdzałem raz czy dwa ale nie spasował mi ten tryb. Z ekipą czy rodzeństwem woleliśmy zwykły tryb. Ewentualnie modyfikacje uzbrojenia.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Czy ja tam widziałem Spyro? Sporo zmian będzie, niby dobrze ale jakaś taka niepewność jest
Opublikowano 12 czerwca 20195 l 7 godzin temu, blakuś napisał: Ktoś bierze z forumka na Switcha? Czekam tylko na potwierdzenie, że nie ma spadków klatek i wtedy biorę na Switcha na pewno
Opublikowano 12 czerwca 20195 l "Each grand >> co? << brand new race track" Ktoś rozumie takie trajkotanie? Ja niestety wymiękam. Edytowane 12 czerwca 20195 l przez Berion
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Jak klatkowo będzie tak samo na switchu to też zdecydowanie tą wersję biorę.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Jak zawsze profesjonalna recenzja, dużo gameplayu, ale zapomnieli o ocenie.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Ciekawe czy będzie możliwość wyboru poziomego splita, jak na psxie? Milan dalej w robocie jesteś?
Opublikowano 13 czerwca 20195 l W dniu 11.06.2019 o 23:55, blakuś napisał: Ktoś bierze z forumka na Switcha? Ja