Mani 685 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 85 na MC? Fałszywy mesjasz. A że cała obecna generacja na takich sie opiera to właśnie jade do sklepu po mój egzemplarz ;) Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 (edytowane) Bez pękających doop nintendofagów i recenzji tego typu: Cytat Super_Nintendo Jun 21, 2019 1 Game very overrated in its day and it was a mediocrity and a copy of Diddy Kong RacingProsNothingContra30 fps in 2019 & characters without charisma to by bylo ponad 90 Edytowane 21 czerwca 2019 przez oFi 1 3 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 21 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 czerwca 2019 bez ofiego sugerujacego ze user score ma wplyw na meta score: 10 minut temu, oFi napisał: Bez pękających doop nintendofagów i recenzji tego typu: to by bylo ponad 90 to by swiat byl piekniejszy :petard: 9 1 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Ciekawe, czy niektórym też będzie przeszkadzał ten mistyczny lag, co w trylogii Crasha? Niektórzy chyba zapomnieli, że zręczność już nie ta sama, co 20 lat temu :). Cytuj
funditto 657 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Moja kopia na Switcha już dotarła. Za niecałą godzinkę zaczynam testy 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Moja kopia na Switcha już dotarła. Za niecałą godzinkę zaczynam testy Skrobnij kilka zdań jak już pograsz. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Kto jeszcze nie kupił ten wie po komentarzach, że trza brać, no chyba, że sugeruje się opinią niejakiego Barona. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Gameplay z Swticha wyglada bardzo ok. Cytuj
pattro 226 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Pograłem z 30 minut na Switchu i jest dobrze! Chociaż na ten moment Mario Kart wygrywa, no ale po 30 minutach gry ciężko porównać. Jest dobrze, a może będzie jeszcze lepiej? I lepiej niż Mario Kart? Zobaczymy wieczorem. 1 Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Gra się strasznie miodnie w singlu. Zagrałem również parę wyścigów online, ale jak na razie strasznie laguje, inni zawodnicy się teleportują do przodu. Musiałbym sprawdzić czy tak samo jest kiedy tworzy się mecz prywatny, a nie gra się z losowymi randomami. Jakby ktoś chciał sprawdzić tę opcję to mój PSN to DreyesPL Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 30 minut temu, _Be_ napisał: Gameplay z Swticha wyglada bardzo ok. Wygląda na to, że pod nóż poszło to samo co w przypadku N-Sane Trilogy, czyli bardzo spoko. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 W dniu 20.06.2019 o 13:55, Rozi napisał: Bardzo dobrze, nie będzie wkurwiania się z powodu zlagowanego przeciwnika i różnic w połączeniu. Power-upy działają i na tym będzie polegała zabawa I jak tam multik? Bez lagów? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Były lagi, ale ja nie kupiłem tej gry do multi online Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Skończyłem Andventure na medium i jedynie przy Pinstripie musiałem powtórzyć kilka razy. Ogólnie ta arena jest ciężka, a tak wszystko za pierwszym razem do wygrania, Oxide też od razu poległ. Teraz chwila przerwy i potem lecimy online jak już się wszyscy pobawią. Na taki remake czekałem, polecam jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia. 3 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Wrażenia z wersji na Switcha (po godzinie grania) - póki co ciężko się przestawić na to sterowanie po graniu w Mario Karta (chodzi o układ klawiszy) - gra wyglada w docku nienajgorzej (lepiej niż się spodziewałem) i chodzi płynnie - nie grałem jeszcze przenośnie - multi trochę laguje przeciwników, ale samemu jeździ się płynnie - dziwne w multi jest to, że gdy jeden dojedzie do mety to zaczyna się odliczanie do końca wyścigu (jadę np 4 na 8 - ktoś mnie zaczyna doganiać, a tu nagle koniec przed metą) - chętnych na multi jest dużo - na ten moment zapowiada się dobre zastępstwo dla Mario Karta, w którego graliśmy z żoną prawie 4 lata Wieczorem sprawdzimy jak działa na split screenie Czy jest tu jakiś tutorial do potrenowania driftów ? 1 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Na PS4 jest nowy patch, 324,1 mb. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 To odliczanie jak ktos dotrze juz do mety to bylo w oryginale Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 To chyba jest w każdych wyścigach i bardzo dobrze. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Ja pier.. Jaki jestem w to cienki.. Nie mogę wygrać wyścigu w kanałach na medium -_- Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 No łatwo nie jest ,też przystanąłem na chwilę na tych kanałach. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 18 godzin temu, Berion napisał: Wysoki poziom. Tak u was w domu się rozmawia? U mnie w domu tylko do głąbów się tak mówi. Teraz już rozumiesz. Pakujesz się na forum dyskusyjne, pierdzisz farmazony a następnie nie chce ci się tych farmazonów poprzeć przykładami. Sapiesz na gry typu RE2remake (zyskała uznanie nie tylko nowych graczy ale też wyjadaczy oryginału) albo Hollow Knight (jeden z najlepszych indyków w ogóle, dla wielu top3 gier roku) powodując ferment w tematach tych gier. Kupy się to nie trzyma bo w tym samym czasie piszesz o platynowaniu RE2 albo 112% w KH. Sapanie twoje już na pierwszy rzut oka wynika z braku umiejętności (rzekomo powykręcane czasy speedrunów) ale do tego wstydzisz się chyba przyznać nawet przed sobą a co dopiero na forum. Od czasu do czasu wrzucasz porcję informatycznego bełkotu na temat złamanego sprzętu ale czy to komuś pomaga ? Nie wiem bo trudno to zweryfikować człowiekowi używającemu konsoli w normalny sposób. Jesteś zbędnym trollem do odstrzału. Zapewne wypracujesz sobie jakiś tytuł lamera forum 2019 roku. Co do CTR to o godzinie 14 lubelski MediaMarkt nie miał jeszcze gry na półce ponieważ "ze względu na wczorajsze święto kurier nie dojechał". #teampudełka ; / 1 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Ja gram Classic a nie jakieś Medium i Easy dla lamusow i cieniasow #teamtinytiger Cytuj
janol 433 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Ja pier.. Jaki jestem w to cienki.. Nie mogę wygrać wyścigu w kanałach na medium -_-To samo. Ale to dobrze, że nie tylko ja jestem zręcznościowo upośledzony. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 (edytowane) 21 minut temu, giger_andrus napisał: U mnie w domu tylko do głąbów się tak mówi. Teraz już rozumiesz. Pakujesz się na forum dyskusyjne, pierdzisz farmazony a następnie nie chce ci się tych farmazonów poprzeć przykładami. Sapiesz na gry typu RE2remake (zyskała uznanie nie tylko nowych graczy ale też wyjadaczy oryginału) albo Hollow Knight (jeden z najlepszych indyków w ogóle, dla wielu top3 gier roku) powodując ferment w tematach tych gier. Kupy się to nie trzyma bo w tym samym czasie piszesz o platynowaniu RE2 albo 112% w KH. Sapanie twoje już na pierwszy rzut oka wynika z braku umiejętności (rzekomo powykręcane czasy speedrunów) ale do tego wstydzisz się chyba przyznać nawet przed sobą a co dopiero na forum. Od czasu do czasu wrzucasz porcję informatycznego bełkotu na temat złamanego sprzętu ale czy to komuś pomaga ? Nie wiem bo trudno to zweryfikować człowiekowi używającemu konsoli w normalny sposób. Jesteś zbędnym trollem do odstrzału. Zapewne wypracujesz sobie jakiś tytuł lamera forum 2019 roku. Co do CTR to o godzinie 14 lubelski MediaMarkt nie miał jeszcze gry na półce ponieważ "ze względu na wczorajsze święto kurier nie dojechał". #teampudełka ; / Otóż zniżę się do Twojego poziomu, zrobię Ci ten zaszczyt i wyjaśnię - wyraźnie bowiem masz problemy z połączeniami aksonów. Dosłownie każdy z "farmazonów", poparłem rzeczowymi argumentami. Wymieniłem wady, wymieniłem to co mi się nie podoba, wyjaśniłem dlaczego. I to może być dla Ciebie szokujące odkrycie, więc się mocno złap za oparcie krzesła - mimo wad gra nadal może być grywalna. Szok! Niedowierzanie! Ale jak to? No tak zwyczajnie... Jak na gry na 6/10 itp. (jak oceniłem RE2, co również za argumentowałem, a co najwyraźniej nie zmieściło się w Twojej przyciasnej pamięci podręcznej) Być może nawet pewnego dnia odkryjesz, że żona nie musi być perfekcyjna fizycznie, nie musi także pokrywać w 100% potrzeb psychicznych, a wciąż może Ci się podobać i/lub wciąż możesz ją nawet kochać. Abyś tym razem zrozumiał powiem wprost: to była analogia, jest tak i z grami. Co do "informatycznego bełkotu" odpowiem dyplomatycznie: nie jesteś jego docelowym odbiorcą. I najwyraźniej nigdy nie będziesz. Ale nie projektuj swoich ograniczeń na całą populację. I już tak na koniec malusieńka prośba do Ciebie i Tobie podobnych pluskwiaków: odpierdol się proszę ode mnie. Możesz nie czytać, nie odpowiadać, część już zaimplementowała tę funkcję. Polecam dla wspólnego dobra. Edytowane 21 czerwca 2019 przez Berion Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 2 minuty temu, Berion napisał: Co do "informatycznego bełkotu" odpowiem dyplomatycznie: nie jest jego docelowym odbiorcą. I najwyraźniej nigdy nie będziesz. Ale nie projektuj swoich ograniczeń na całą populację. I już tak na koniec malusieńka prośba do Ciebie i Tobie podobnych pluskwiaków: odp*ol się proszę. Możesz nie czytać, nie odpowiadać, część już zaimplementowała tę funkcję. Polecam dla wspólnego dobra. Zdaje się, że nikt nie jest jego odbiorcą. Jak chociażby w temacie PS Classic gdzie bełkot twój pozostaje bez odpowiedzi albo w najlepszym razie otrzymujesz odpowiedź "kup sobie, sprawdź sobie". LOL Polecasz dla wspólnego dobra? Czyli tak samo jak dla wspólnego dobra obiecałeś leszczu, że wychodzisz z tematu RE2remake i już nie wrócisz. Minęło trochę czasu i siup... smród powrócił ... Od tamtej pory nie jesteś wiarygodny, 5pln bym ci nie pożyczył. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi