Skocz do zawartości

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Featured Replies

Opublikowano

@Square nomi tak jak mowiles. Na kolejnej trasie w tt zeby pokonac oxide non toper trzeba na sf jechac. Ehh

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 136,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• bez ofiego sugerujacego ze user score ma wplyw na meta score:     to by swiat byl piekniejszy   :petard:

• Przed chwila grałem z siora online. Kurła, 20 lat temu graliśmy na split screen, a teraz znowu gramy razem i to online. ładnie zleciało. Dla mnie gra roku 2019

Opublikowano
2 godziny temu, kanabis napisał:

Polecam zagrac cupy z trasami z cnk. Mega.

Tym bardziej ze wogole ich nie pamietam jak pewnie i wy i wydaje sie ze gramy w nowa odslone ctr :D

Nigdy nie grałem w cnk, trasy dla mnie nowość, podoba mi się ta out of time szczegolnie. Te z ctr znam  na pamiec, bo na ps3 grałem dosc czesto na splicie.

Opublikowano

Dla mnie również trasy z CNK były nowe, ale przejechałem je 2-3 razy i znałem je już na pamięć, tak samo ze skrótami.

Co do tej pierwszej trasy Inferno Island to są tam spadki, szczególnie odczuwalne w multi, ale cała reszta działa płynnie.

20 minut temu, Shen napisał:

podoba mi się ta out of time szczegolnie

Moja ulubiona z nowych tras, chyba za sprawą tych trzech skrótów. Lubie się tam ścigać.

Opublikowano

Mi się ogólnie design podoba na tej trasie. Jeszcze jest taka fajna krótka w jungli.

Opublikowano

Mi w ogóle chyba żadna trasa nie przeszkadza, o dziwo. Tylko na tych z CNK ciężko wygrać bo wymiatacze już znają/znali skróty. Jeszcze nie widziałem tej retro w online, może nie ma jej w rotacji.

Opublikowano

Mam i ja, oesu juz przy pierwszym wyscigu nostalgia motzno :banderas: ale za te loadingi to karny kutacz mimo wszystko

Opublikowano
18 godzin temu, firana140 napisał:

Jeszcze nie widziałem tej retro w online, może nie ma jej w rotacji

Jest, jechałem właśnie na niej.

Opublikowano

To jest Turbo Track, było w oryginalnym CTR przecież. Teraz jest dostępny w dwóch wersjach, odnowionej i oryginalnej.

Opublikowano

To Slide Coliseum. Obie trasy są w tej sekcji gdzie jest Oxide w Adventure. E: no tak, na Turbo są opony na środku trasy. Tutaj najłatwiej pokonać czas Oxide'a.

BTW. Coś się zmieniło z punktacją w multi, bo teraz dostaję maksymalnie 200 monet.

Opublikowano

No oxide to mega lamus na tej trasie. 

Szkoda ze na innych juz nie

Opublikowano

Faktycznie mocno zmniejszyli ilosc monet w online, grind bedzie ostry, zeby wszystko odblokowac :/

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Jeden specjalny przedmiot dziennie to nie jest ostry grind :lapka:

Opublikowano

To zacznijcie już odkładać monety:

Post image

Opublikowano

Wersja retro jest chyba tylko na PS, tak jak skórki dla Crasha, Coco i Cortexa.

Opublikowano

O fajnie, że ktoś to zebrał do kupy. Mogę potwierdzić, bo dzisiaj ładnie wpadały punkty. Szkoda, że tylko w weekendy jest mnożnik x2, ale zawsze lepiej niż jakby miało nie być.

Opublikowano

A to chyba zawsze tak było?

kurła, pilnie potrzebne osoby do online Tiny Arena :)

Opublikowano
4 minuty temu, grzybiarz napisał:

Gra miała premierę tydzień temu, gdzie przez kilka dni nikt nie wiedział na jakiej zasadzie są przyznawane monety, to trochę ciężko pisać, że zawsze tak było :)

Opublikowano
58 minut temu, grzybiarz napisał:

kurła, pilnie potrzebne osoby do online Tiny Arena :)

Bedziesz jutro gral? Jak cos to o ktorej? :)

Opublikowano

Ja mogę być przed, ale jakby co piszcie.