firana140 621 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 (edytowane) W Pitstopie jest odliczanie do resetu. O 1 albo 2 w nocy. (pipi) znowu przez lagi jestem drugi ;/ Edytowane 29 czerwca 2019 przez firana140 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 Może kiedyś. 4 godziny temu, MEVEK napisał: Jest szansa na jakies inne postaci, twarze PlayStation, jak: SackBoy, Drake, Ratchet? Oby lista jakas wyplynela, co i jak i kiedy. Wątpię aby było coś takiego ekskluzywnie dla każdej platformy. Spyro będzie, bo to od Acti i chyba na tym się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 Pierdolę (pipi)a tego zajebanego śmiecia Oxide'a w swoim z(pipi)anym drugim challenge'u, chuj oszukuje, dostaje nagłego przyspieszenia, no nie da się z nim kurwa wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 6 minut temu, Rozi napisał: Pierdolę (pipi)a tego zajebanego śmiecia Oxide'a w swoim z(pipi)anym drugim challenge'u, chuj oszukuje, dostaje nagłego przyspieszenia, no nie da się z nim kurwa wygrać. Ja go dzisiaj rozyebałem. Powtarzałem to wiele razy. Chwile przed ostatnim zakrętem uratowała mnie bomba po tym jak mnie wyprzedził. Nie myślę nawet co będzie na hard. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 Dobra, zdechł. Jak się nie wylosowało w pierwszych skrzynkach rakietek, to nic nie mogłem zrobić. Potem na drugim okrążeniu musiał wpaść na ścianę, bo odjechałem go na znaczną odległość. Hard nie dla mnie, szkoda nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 31 minut temu, Gumiś_JaGoDa napisał: Nie myślę nawet co będzie na hard. Do trofeum wystarczy go pokonać raz, a na Medium pierwszy wyścig jest dużo prostszy. Ogólnie sam Hard jest ciężki i nie bez powodu poleca się go zostawić na koniec. Jak już sie i tak dojdzie do Oxide'a to i on padnie w tym trybie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 A moim zdaniem hard duzo latwiejszy niz czasowki oxidea. No to cale szczescie ze do trofika nie trzeba zaliczac drugiego oxa. On i pinstripe skur.wiele niemilosierni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 No bo Hard jest łatwiejszy, ale przygotowania do Oxide'a pomogą bardziej przy Hardzie niż na odwrót. Ja osobiście nie widzę tego, żebym wbił platynę, ale mam jeszcze 2,5 miesiąca na to więc kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 Gra potrafi pięknie wk...wić. Mało cierpliwym nie polecam. Wygrywasz prawie o centymetry a tu rakieta w plecy przed samą metą. I tak z pięć razy. Poza remake'em trylogii Crasha nic mnie bardziej nie zdenerwowało w tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 (edytowane) Az dziwi mnie, ze Activison dalo takie ciezkie pucharki. Dla milosnikow i fanow jest super, giera szybko sie nie znudzi, ale trophy hunterzy cos czuje, ze sie szybko odbija od tego tytulu. Niby gra dla dzieci, ale dla tych, ktorzy zdazyli juz dorosnac Edytowane 29 czerwca 2019 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Bo ja wiem czy takie ciezkie. Pucharek za hard i za czasy oxide chyba tylko wymagajacy reszta raczej malo. A trylogia crasha niby latwe miala? Podobnie. Do dzis brakuje mi do platyny jednego trofika w dodatku za jedna rzecz. Oczywiscie czasowka na tej rundzie co jest most bez desek Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 (edytowane) Sprobuj zrobic czasowke w stormy accent, zamiast mostu. Nadszarpiesz zaufania do siebie, ale za to wpadnie upragnione trofeum Mi na szczescie udalo sie zaliczyc oba mosty. Niestety gokartow bardziej sie obawiam. Edytowane 30 czerwca 2019 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Czy Sewer Speedway tez bylo takie po(pipi)ane w oryginale? Jakos nie przypominam sobie. Chyba z 30 podejsc dzisiaj mialem i juz chcialem odinstalowac te gre ale jakos sie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Nie wiem, ale tu ludzie narzekali, że dość długo musieli powtarzać ten level. Znajdę kiedyś opis w PSX fanie i sprawdzimy czy faktycznie w 1999 był to taki trudny level. ps. Może źle jeździsz na rozwidleniu? Ja pierw na prawo, a potem w lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Na rozwidleniu akurat w miare nadrabiam ewentualne zaleglosci. Najgorszy mam problem ze wskoczeniem do skrotu, probowalem kazdej metody i mniej wiecej 40% prob mi sie powodzi. Nie wiem czy mam jakis input lag w telewizorze, w Crashu 1 tez mialem podobne problemy. No ale bez tego skrotu tez sie da wygrac wiec koniec koncow olalem. Najwieksze problemy mialem w koncowce gdzie przeciwnicy jakos losowo przyspieszaja nawet nie robiac driftu, zwlaszcza na ostatnim odcinku dodatkowo ladujac rakiete w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 Też cisnę od piątku i się momentami zastanawiam, czy ja jestem już taki stary i zdziadziały, czy oryginał był faktycznie taki trudny, bo nie kojarze, żebym na trzecim wyścigu tyle czasu spędził za dzieciaka Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 Jest takie samo jak i bylo. Tez nienawidze tego skrotu, imo najtrudniejszy.Nie trenowalem narazie tej mapy ale to trzeba zrobic na zasadzie rampy jak w tony hawk Ale rundka jest ogolnie spoko, w sumie skrot jest potrzebny chyba tylko do wygrania czasowki z oxidem bo na cala reszte gry w tym hard starr zy dobra dopalka na drifcie bez skrotu Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 (edytowane) W dniu 30.06.2019 o 01:37, MEVEK napisał: ale trophy hunterzy cos czuje, ze sie szybko odbija od tego tytulu. Co? Potrzymaj mi piwo Edytowane 1 lipca 2019 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 Zweryfikuje po profilu, czy przypadkiem nie jest na odwrot. Prosze o psn id! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 Ludzie w reckach czy necie narzekają na handicap, po ostatnich kilku latach w przeróżnych grach wyścigowych to powiedziałbym, że te są najuczciwsze od wielu lat. Jak sobie przypomnę chociażby Forzę, gdzie na najwyższych poziomach auta wolniejsze na papierze dostają takiego nagle speeda, że aż śmiech ogarnia, a w CTR jednak jak jedziesz bezbłędnie (i nie dostaniesz rakietą w plecy, ale to nie jest element handicapu) to wygrasz nawet o kilkanaście sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 11 minut temu, Bartg napisał: Ludzie w reckach czy necie narzekają na handicap, po ostatnich kilku latach w przeróżnych grach wyścigowych to powiedziałbym, że te są najuczciwsze od wielu lat. Jak sobie przypomnę chociażby Forzę, gdzie na najwyższych poziomach auta wolniejsze na papierze dostają takiego nagle speeda, że aż śmiech ogarnia, a w CTR jednak jak jedziesz bezbłędnie (i nie dostaniesz rakietą w plecy, ale to nie jest element handicapu) to wygrasz nawet o kilkanaście sekund. To prawda, i jak utrzymujesz sakrament to hard mode staje się nagle to ogarnięcia. Znajomość tras na pamięć jest jednak do tego wymagana Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 No to najwazniejsze tak samo online jak sie trafia ogarnieci gracze. Jak wyje,biesz na poczatku i w miedzyczasie ktos cie nie poczestuje petarda to jak ogarniasz dopalke to wygrywasz. Najgorzej jak dostaniesz i wpadniesz w peleton wtedy nie maja litosci nakur.wiaja jak stado os. Dlatego uwielbiam time triale. Liczy sie czysty skill. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 (edytowane) Wszystko fajnie, ale niech zmniejsza ceny tych itemow. No ostro po(pipi)ilo kogoś - przeszedłem całe adventure i mnie stać na jeden strój i jakieś bzdety. Może w online jest trochę lepiej, ale no korva nie każdy w nie gra. Edytowane 1 lipca 2019 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 (edytowane) Obraziłem skur.wieli a tu wychodzi patch hłehłe. Zobaczymy - nie licze na diametralna zmiane, ale może jednak trochę się polepszy. 6. Wumpa Coin Earn Rate Adjustments will be made to the Wumpa Coin earn rate, and additional information on the earn rate will be added to the end-of-race report, so you can know how you got to your numer. https://blog.activision.com/crash-bandicoot/2019-06/Crash-Team-Racing-Nitro-Fueled-content-additions-updates Edytowane 1 lipca 2019 przez XM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi