grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Square, nie to nie moje, ja gram nitrusem oxidusem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Zrobilem te quick challenge i daily challenge. Fajna opcja, super ze dodali cos jeszcze do zabawy i ze nie olali sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Szkoda ze nie ma tych zadań widocznych w czasie pauzy, bo gram se w adventure i trochę pozaliczalo, a ile nie to nie wiem i muszę do menusow wchodzić. A ze pobieram w tle detroit to loadingi idą 3x dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 No cóż zrobisz. Mnie wkurza, że dodali ten ranking do punktów i nitro, ale zapomnieli o opcji filtrowania tylko do znajomych. Fajnie wygląda ten samochodzik za bycie w 5%, tylko szkoda, że nie wiadomo w której kategorii trzeba być, bo pokazuje go w obu. Co do trofeów to został mi tylko Oxide do pokonania, no i niektóre trasy (jak Dragon Mines) to będzie ciężko zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Jak mi acti zaimponowało tym CTR, najpierw darmowymi trasami z nitro kart a teraz tymi darmowymi dlc. Szykowałem się na ostre golenie. Najlepsze karty na rynku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Zamierza brać ktoś z Was udział w konkursie?? Z tego co widzę to za dużo narazie zgłoszeń nie ma a i najszybszy czas jest do pobicia Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Ja czekam ze swoim czasem do ostatniej chwili. Taki niezły żem wykręcił, ale nie powiem jaki Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 29 minut temu, Szymek_PL_ napisał: Zamierza brać ktoś z Was udział w konkursie?? Z tego co widzę to za dużo narazie zgłoszeń nie ma a i najszybszy czas jest do pobicia Ja widzę cały czas trzy, więc możesz atakować. Mi osobiście się nie chce masterować tej trasy, ale kto wie. Do kiedy jest czas na zgłoszenia? A dobra, do 7/07 to się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 4 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 Tez czekam do koncowki konkursu. Jak zobacze ze da rade ogarnac to wezme udzial czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 4 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 Również czekam na koniec konkursu, no ciekaw jestem coście tam wykręcili Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 Pliki znalezione w Crash Team Racing Nitro Fueled ujawniają całkiem zacne grono postaci: Baby Coco Baby Cortex Baby Crash Baby N.Tropy Baby-T Chick (CTTR) Emperor Velo (CNK) Gnasty Gnorc (Spyro) Hunter (Spyro) Nina Cortex (CTTR) Pasadena (CTTR) Rilla Roo (Bash) Ripto (Spyro) Sorceress (Spyro) Spyro Stew (CTTR) Von Clutch (CTTR) Willie Wumpa Cheeks (CTTR) Źródło, PPE.pl, ale widzę, że nie Gruszczyk, a jakaś ... Iza? ---- Lista niepotwierdzona, ale np. nie ma na niej Tawny (czy jak ją się odmienia), a wiemy że będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 4 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 Przecież Ona już jest do odkrycia, stąd jej brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 4 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 Spyro już jest pokazany również, że będzie jeździł w kolejnym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 No i nie wpadnie dwóch stówek na psn. Koleś na tubie wykręcił niesamowity czas Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 By odblokować n trophy trza grać w time trial. Przy planszach są gwiazdki, ja mam nieaktywne czyli żaden z moich czasów się nie załapał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 Najpierw musisz zrobić dobry czas na trasie, będzie komunikat, że Tropy odblokowany. Potem wybierasz ponownie tą samą trasę i możesz włączyć jego ducha. Jak go pokonasz to dostaniesz gwiazdkę. Automatycznie odblokuje się duch Oxidea, ktorego też można włączyć przy wyborze trasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 Gdzie mogę sprawdzic w grze listę zadań z gp? Ślepy jestem bo nie widze, musiałem szukać w necie. Ktoś bedzie wieczorem grac? Potrzebuje jeden wyscig rozegrac z kims znajomym. https://www.ign.com/wikis/crash-team-racing-nitro-fueled/Week_1_Challenges 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 W menu głównym na samym dole, pojawiła się nowa opcja GP. Jak chcesz to możemy teraz pyknąć szybką rundkę, bo wieczorem to kobita mi nie da włączyć konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 Narazie na Inferno Island udało się zejść do 1:38.5, jeszcze do 1.5s chyba dam radę uciąć. W(pipi)ja niesamicie ta hopka do skrótu, czasem wyrzuca w górę bez trick jumpa z jakiegoś powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 9 minut temu, firana140 napisał: Narazie na Inferno Island udało się zejść do 1:38.5, jeszcze do 1.5s chyba dam radę uciąć. Trochę zabraknie do pierwszej trójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 (edytowane) A gdzieś jest jakaś lista? Jakoś nie szczególnie mi zależy na samej wygranej ale fajnie bylo w końcu przysiąść do jakiegoś triala i pościgać się z własnym duszkiem a Oxide zostawić w tyle Edytowane 6 lipca 2019 przez firana140 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 20 minut temu, firana140 napisał: A gdzieś jest jakaś lista? https://www.youtube.com/results?search_query=%23WyzwanieCrashTeamRacing Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 Faktycznie mało tych zgłoszeń czyżby wszyscy czekali na ostatni moment? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 Raczej większość zrezygnowała, bo ktoś tam już wykręcił dość mocarny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 41 minut temu, oFi napisał: Raczej większość zrezygnowała, bo ktoś tam już wykręcił dość mocarny czas. Coś tam można jeszcze z niego urwać...podskakuj na drugiej hopce w wulkanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi