Skocz do zawartości

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, grzybiarz napisał:

W menu głównym na samym dole, pojawiła się nowa opcja GP.

:)

Dobra, nie chciało mi się gadających kurczaków oglądać, więc tam nie wchodziłem :D

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 136,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• bez ofiego sugerujacego ze user score ma wplyw na meta score:     to by swiat byl piekniejszy   :petard:

• Przed chwila grałem z siora online. Kurła, 20 lat temu graliśmy na split screen, a teraz znowu gramy razem i to online. ładnie zleciało. Dla mnie gra roku 2019

Opublikowano

Pomęczyłem jeszcze kciuki i zrobiło się 1:35.6

Ostatnie przejazdy to ucinanie setnych sekundy, chyba to dla mnie szczyt żyłowania.

Opublikowano

Ze zwyrolami jak kanabis czy square to nie ma co grać nawet :D

Opublikowano
28 minut temu, Shen napisał:

Bardzo dobrze się jeździ ze Squarem. Polecam tego wyścigowca :lapka: 

Opublikowano
7 godzin temu, Shen napisał:

Dziekuje bylo milo pograc z wami :)

Nastepnym razem bede ruszal dopiero 20sek po starcie, zrobimy taka kare bo jestem cyganem

I ta niemoc kiedy tak bardzo chcesz was pocisnac na party a nie masz mikrofonu :yuno:

Opublikowano

No właśnie - propo party to mam najnowsza betę, która daje niby 20 osób w party. Ale co z tego jak wszyscy musza mieć betę i to osób. Z oficjalnym softem nie działa, przez co nie mogę dołączać do party:( Piszę o tym, bo wczoraj miałem zaproszenia i nie mogłem dołączyć i robiło mi się smutno:( 

Opublikowano
51 minut temu, kanabis napisał:

Dziekuje bylo milo pograc z wami :)

Nastepnym razem bede ruszal dopiero 20sek po starcie, zrobimy taka kare bo jestem cyganem

I ta niemoc kiedy tak bardzo chcesz was pocisnac na party a nie masz mikrofonu :yuno:

Moze czas kupic? :) Szacun za skilla, potem wbił ofi ze square to juz była tylko walka o 3 miejsce hehe

@grzybiarz

Mogles wpasc pograc i bez party

Opublikowano
44 minuty temu, Shen napisał:

Moze czas kupic? :) Szacun za skilla, potem wbił ofi ze square to juz była tylko walka o 3 miejsce hehe

@grzybiarz

Mogles wpasc pograc i bez party

Szkoda ze tak pozno bo z checia bym popykal w takim doborowym towarzystwie

Opublikowano

5% w gp powinno byc do zrobienia bez problemu, dopiero wczoraj sie wzialem za te wyzwania a juz jestem w 7%

dobrze, ze mi na party wczoraj powiedzieli o bonusie do punktow za karty i postacie :D

Opublikowano
19 minut temu, firana140 napisał:

:obama:

Ukryj zawartość

i5QqUAJ.jpg

ładnie

ja mam 1:36 i poddaje się jednak :smutas: 

Opublikowano

Ktoś w weekend bedzie chetny na ustawke pod misje z gp?

Opublikowano

Ja mam wszystko zrobione, zostało mi tylko Kamikaze z tygodniowych, bo coś nie chce wpaść. Mogę jakby co pomóc z pojedynczymi.

Opublikowano

Skończyłem z 1.34.16. Niestety na wrzucenie filmiku z czasem 1.34.14 dającym trzecie miejsce zabrakłoby mi czasu. Wysyłanie szło jakby chciało a nie mogło :(

Opublikowano
4 godziny temu, Square napisał:

Ja mam wszystko zrobione, zostało mi tylko Kamikaze z tygodniowych, bo coś nie chce wpaść. Mogę jakby co pomóc z pojedynczymi.

Ja musze wygrac jeszcze dwa razy na nowej trasie. Raz mi sie udalo ale raz, że jestem słaby a dwa, że coś ludzie nie wybieraja tego toru.

Kamikaze zrobilem w trybie battle na splicie, kumplem mi się podstawił a i tak weszło za trzecim razem dopiero.

Opublikowano

Ludzie chyba sie wycwikali wczesniej online bylo latwiej wygrywac.

Ile to oprocz skilla trzeba miec szczescia zeby wygrac. Ja prdl.

Opublikowano
11 godzin temu, Szymek_PL_ napisał:

Skończyłem z 1.34.16. Niestety na wrzucenie filmiku z czasem 1.34.14 dającym trzecie miejsce zabrakłoby mi czasu. Wysyłanie szło jakby chciało a nie mogło :(

A koleś włączył relikty i pewnie wygra xD

W regulaminie nie było napisane jaki tryb gry ma być wlączony :mevek:

Opublikowano

Heh dobre. Ciekawe jak sie do tego odniosa :D

Wyczuwam  ostry TRIGGER ALERT tych co powrzucali te 1:36 :D

Opublikowano
Teraz, kanabis napisał:

Heh dobre. Ciekawe jak sie do tego odniosa :D

Prawdopodobnie wygra, przeleciałem regulamin chyba z parę razy i nie ma wzmianki o trybie w jakim ma być gra włączona. 

Opublikowano

Wiem, ale za to jest ze pierwsze wrzucenie sie liczy. Dobrze ze czekalem do konca tez sprobuje w taki sposob :D

Jaki jest drugi i trzeci czas? Bo mi wyswietla ze kolo 1:36? Wiec na lajcie do pobicia z reliktami

Opublikowano
12 minut temu, kanabis napisał:

Ile to oprocz skilla trzeba miec szczescia zeby wygrac.

W każdym tytule z dopałkami tak jest, możesz być mistrzem TT, ale jak będziesz miał pecha to nie powalczysz.

7 minut temu, oFi napisał:

Prawdopodobnie wygra, przeleciałem regulamin chyba z parę razy i nie ma wzmianki o trybie w jakim ma być gra włączona. 

Jak komisja nie da ciała, a nie powinna, to się nie załapie.