oFi 2 468 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 1 minutę temu, Square napisał: W każdym tytule z dopałkami tak jest, możesz być mistrzem TT, ale jak będziesz miał pecha to nie powalczysz. Jak komisja nie da ciała, a nie powinna, to się nie załapie. PS polska znana jest niestety z tego, że lubi robić wałki. Półtora roku temu zrobili przekręt roku na instagramie i konsole wygrał koleś, który pracował dla ps polska Ładny hejt wtedy na nich poleciał. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 2 minuty temu, oFi napisał: zrobili przekręt roku na instagramie A to nie słyszałem. Masz jakiś link do tego? Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Ja je.bie wczoraj sie skonczylo Szacun dla tego ziomeczka, pieknie to rozegral 5 minut temu, Square napisał: A to nie słyszałem. Masz jakiś link do tego? Dlaczego mialby sie nie zalapac ten gostek? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Teraz, kanabis napisał: Ja je.bie wczoraj sie skonczylo Szacun dla tego ziomeczka, pieknie to rozegral 4 minuty temu, Square napisał: A to nie słyszałem. Masz jakiś link do tego? Jeden konkurs był na ps4 pro (wygrał kolega pr'a owca który to konkurs ów zamieszczał), a później na twarz kratosa (również wygrał ktoś spowinowacony z ps polska (czego regulamin zabrania). Musiałbyś poszukać na insta tych fotek na profilu ps polska. Ładny tam meltdown był swego czasu. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 (edytowane) Jeśli ktoś ma kontroler z rapidfire (albo jest majsterkowiczem do potęgi i potrafi zmontować coś co by naciskało X kilka razy w ciągu minuty), to można afk farmić NITRO. Na crystal challenge, poziom hard i czas zlatuje do zera i zgarniamy 7 NITRO i 15 coinsów. Zrobiłem kilka rundek "ręcznie" i faktycznie działa. Kiedyś do ps2 miałem takiego padzika, ułatwiaj farmienie Jumbo Flana w FFX Edytowane 8 lipca 2019 przez firana140 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Ja aktualnie jestem zainteresowany farma złotych coinów, bo pare fajnych kartów jeszcze jest do zdobycia A to grand prix myślałem, że lepiej zrobią (jakieś cupy czy coś?). Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 No ja codziennie pykam pare partyjek gdy dziala mnoznik Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 1 godzinę temu, firana140 napisał: Na crystal challenge, poziom hard i czas zlatuje do zera i zgarniamy 7 NITRO i 15 coinsów. W zasadzie wszyscy z wynikami po kilkadziesiąt tysięcy w Nitro Leaderboard farmią w ten albo podobny sposób punkty. Nie wiem w sumie po co, bo nic za to nie ma, ale jak kto woli. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Top 5% dla karta bedzie łatwe, w piątek było 500k graczy a dziś juz 730k, nie farmie tego ostro, tylko robie daily i jestem blisko celu. 2 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 lipca 2019 Opublikowano 8 lipca 2019 Oczywiście, że lajtowo. Wystarczy grać regularnie i wpadnie, dotyczy to obu list. Ja wczoraj miałem ok 28k Nitro, co wrzuca mnie gdzieś w okolice 0,3%, a do końca GP jeszcze ponad 3 tygodnie. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Deep sea diving. Nowy lider kure.stwa wsrod tras tt Po aktualizacji w chu.j czesciej online trafia sie twilight. Gram pol godziny a juz z 5 razy sie trafila.Normaknie ciezko zeby z raz sie trafila bylo. Spoko w sumie Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 lipca 2019 Opublikowano 10 lipca 2019 Trochę o skopanej fizyce względem oryginału. Niestety najbardziej oberwało się mojej ulubionej mapie czyli Sewer Speedway. Żółwie też wkurzają w multi. 2 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 lipca 2019 Opublikowano 10 lipca 2019 Przez pierwsze dni nie robilem zadan, teraz pól godziny dziennie gram na mnoznikach i nowy kart wleci 2 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 lipca 2019 Opublikowano 10 lipca 2019 57 minut temu, Square napisał: Trochę o skopanej fizyce względem oryginału. Niestety najbardziej oberwało się mojej ulubionej mapie czyli Sewer Speedway. Żółwie też wkurzają w multi. 7:27 wow, tego nie znałem. Też zauważyłem że z tymi żółwiami coś dziwnie się odbijam (w ogóle w starym CTR, nie wiedziałem że to żółwie). W tym nowym CTR łatwiej mi wskoczyć w skróty, ale tłumaczyłem sobie to tym, że gram postaciami ze statami na pewno lepszymi, niż te podstawowe. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 10 lipca 2019 Opublikowano 10 lipca 2019 Dużo jest takich kwiatków. Najgorsze chyba to jest to, że nie można skakać po zabudowach po bokach drogi, tylko od razu respi Cię na trase Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Dużo tak tras poskracali względem oryginału? Kurde szkoda tej Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Nie wiem, jak czytam ten temat, to chyba nikt w to nie gral xd 2 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 (edytowane) Dobra pora na codzienna sesje z mnoznikiem. Week chalenge zaliczone cale wczoraj wiec dzis tylko quick i daily. Swoja droga jaki zaje,bisty jest ten gokart le chaux Ej wtf na daily mam dzis ze znika za 5 dni? Edytowane 11 lipca 2019 przez kanabis Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Tez wam się myli ikona niebieskiej tarczy ochronnej z pociskiem lecącym do pierwszego gościa? W CTR’99 tak nie miałem. Dziwne tez ze wpada maska na pierwszym miejscu. Nie poprawili tego i bronie to losowość, a nawet trafił mi się zegarek, gdy byłem pierwszy. Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 12 lipca 2019 Opublikowano 12 lipca 2019 9 godzin temu, grzybiarz napisał: Tez wam się myli ikona niebieskiej tarczy ochronnej z pociskiem lecącym do pierwszego gościa? W CTR’99 tak nie miałem. Nie, nam się nie myli 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 12 lipca 2019 Opublikowano 12 lipca 2019 Hard adventure zrobione na 100% Pora na time triale 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 lipca 2019 Opublikowano 12 lipca 2019 Przysiadłem dzisiaj do czasów Oxide'a i pomimo moich obaw poszło w miarę sprawnie. Tam gdzie nie miałem zrobionego czasu wcześniej (przy pobijaniu N.Tropy) to w zasadzie wpadało za pierwszym, max drugim podejściem. Trening podczas grania online dał radę. Jedynie na 4 mapach musiałem powtórzyć więcej razy i były to: Deep Sea Driving - te kołowrotki w zakręconej rurze mogą nieźle wkurzyć Tiny Temple - w zasadzie drugie i trzecie okrążenie trzeba przejechać w całości na USF, jedno muśnięcie ściany albo wykorzystanie rezerwy i można powtarzać. Sewer Speedway - trzeba trzy razy wskoczyć na skrót, może przy dwóch też się uda, ale nie próbowałem. Dragon Mines - tutaj już przy N.Tropy miałem problemy i jak zobaczyłem, że do Oxide'a muszę uciąć 10 sekund!!! to zwątpiłem. Trasę powtarzałem chyba z 30 razy albo i więcej, głównie przez losowe pojawianie się wagonika, który skutecznie potrafił zepsuć najlepsze czasy. Koniec końców się udało, ale pod sam koniec wdarła się niezła panika. Nie spodziewałem się, że wbiję platyne w CTR, na PSX nie miałem pobitego N.Tropyego na każdej mapie, nie wspominając o Oxidzie. Teraz sobie będę chyba robił Relici na platynę, bo brakuje mi na większości map i standardowo potyczki online. 4 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi