giger_andrus 3 089 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 To prawda, bardzo kusi skrót podczas skoku między murkami i ... restart : ) Za to portal wybacza każdy błąd przy wejściu w zakręt przed nim. Nawet jeżeli jedziesz w ścianę to przeniesie. Dla mnie nadal "prehistoryk" to nr1 z dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 Zdecydowanie trasa Spyro, to narazie najsłabsza nowa lokacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 Szkoda, że dodają tylko jedną trasę na całe GP. Tak to ludzie często ją wybierają i szybciej się nudzi. Wydałem dzisiaj trochę monetek w Pit Stopie i zostały mi tylko naklejki do skompletowania. Jutro pojawią się ostatnie koła z dodatku Spyro i będę miał wszystko co warte zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 (edytowane) @Square Znaczy, że jak to? Wykupiłeś wszystkie stroje, auta, farby, oklejki i koła? Przecież potrzeba na to ponad 200,000! - - - Raka ciąg dalszy: specjalna promocja dla tych co trują się sztucznym jedzeniem i na dodatek mieszkają w USA. Jak ja nienawidzę takich pozagrowych ewentów... Samochodzik całkiem fajny. Kody podobno działają także na europejskich kontach i dostaje się fanty także na europejskich wersjach gry. Ciekawe, że tego nie ma na liście z kłódką. Edytowane 6 września 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 No dokładnie tak, mam wszystkie postacie i ich stroje, wszystkie autka razem ze wzorami, wszystkie koła i wszystkie farby. Jedynie brakuje mi ok 40 naklejek z tego co pamiętam, ale i na to przyjdzie pora. Nie wiem ile potrzeba na to monet, bo nie przejmuję się takim czymś, na chwilę obecną mam 20k, a po weekendzie będzie to gdzieś 35-40k w zależności ile będę grał. Popraw linka, bo przenosi on do tego tematu zamiast do tej "promocji". Autko wygląda spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 @Berion Wydałem dzisiaj kolejne 30k monet i mam w tej chwili wszystko co mogłem kupić, sklep świeci pustkami. Jedyne rzeczy, których mi brakuje to te, które są zablokowane i mają opis "coming back soon." (farba Tawna Pink z pierwszego GP, oraz siedem naklejek z GP1 i GP2). Aktualne GP też już w całości odblokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 (edytowane) @Square Burżuj! To powiedz jeszcze ile się online dostaje konkretnie monet. Przykładowo za wyścigi około 2 minutowe to w semi-offline dają ~40 WC. Rozumiem, że w weekendy byłoby 80 WC. Czy online stawki są wyższe (więcej za wyścig, dodatkowe mnożniki etc.)? Jedni mówią mi że tak, inni że nie i sam już nie wiem. I czy dużo jest wariatów co online prują całe okrążenia na niebieskim wentylu? Bo ja przyznam szczerze nie potrafię do dziś tego tyle czasu utrzymywać, a nie chciałbym zmarnować tego triala, którego jednak posiadam - - - Czym jeździcie? Macie jakieś ulubione konfiguracje złomów czy byle czym (pomijając te bonusy do nitro). U mnie mój ulubiony zestaw to teraz batmobil + pingwin. Oczywiście w dalszym ciągu twierdzę, że ta gra mogłaby być lepsza itd. itd. itd. Edytowane 7 września 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 Przez weekend za online dostaję 290-600 monet za wyścig. Aktywne dwa mnożniki. Poza weekendem połowę tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 10 godzin temu, Berion napisał: Czy online stawki są wyższe (więcej za wyścig, dodatkowe mnożniki etc.)? Jedni mówią mi że tak, inni że nie i sam już nie wiem. Każda trasa ma swoją przypisaną ilość monet za wyścig z przedziału 32(?)-80, ile dostaniemy zależy od zajętego miejsca (1st-100%, 2nd-90%, 3rd-85%, 4-8th-60%), taką samą w multi jak i singlu. Jak się odpala multi to przez 30 minut ścigania (autentyczny czas trwania wyścigów, bez loadingów i siedzenia w lobby) jest dzienny mnożnik x5, czyli dostajemy od 160 do 400 monet za wyścig. W zależności od doboru tras średnio zdobywa się na sesję 2,5-3k monet. W weekend dodatkowo jest mnożnik x2, czyli łącząc oba bonusy dostajemy za wyścig 320-800 monet. Bonusy można wykorzystać w Private Lobby, więc jak ktoś chce to może robić ustawkę na monety wybierając cały czas Electron Avenue (maksymalna baza 80 monet), albo jakąś inną dobrze płatną trasę z glitchowymi skrótami (np N.Gin Labs, nie wiem czy jeszcze działa ten skrót) i natrzepać np 8000 monet za sesję w jeden dzień weekendu. Przy normalnym graniu z randomami średnio w weekend wpada 5-6k monet na dzień. Co do przeciwników to różnie, ale częściej się trafia na słabych/średnich graczy niż na wymiataczy. Co do ulubionego zestawu to mam kilka, jak nie zapomnę to wrzucę jakieś fotki. Szkoda, że nie można zapisywać swoich setów, tak jak to jest z Retro kartami. Aktualnie śmigam niebieskim Spyro (Ice), w Spyromobile (Flame) i kołami z aktualnego GP (Ice). Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 Ilość monet (ta bazowa) odpowiada długości trasy >> średniemu czasowi przejazdu. Dlatego podałem w minutach. O w mordę, to aż takie różnice są... Nic dziwnego, że masz wszystko wykupione. Co za k***y z tego Beenox. Też mi tego brakuje. Zgłaszałem to na stronie Activision (ciekawe czy w ogóle ktoś to czyta...). Zamiast tych Special Karts powinny być zapisane przez gracza sety jak wspomniałeś. Ciekawy jestem czy ten samochód za tą trutkę z kodami to pojawia się tam czy normalnie na liście z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 3 godziny temu, Berion napisał: Ciekawy jestem czy ten samochód za tą trutkę z kodami to pojawia się tam czy normalnie na liście z resztą. Normalnie w sekcji kartów, wszystkie wozy tam są, ten Retro też. Co do mnożnika to przecież od premiery było tłumaczone w tym temacie jak to działa. Single jest spoko do przejścia raz czy powykręcania trochę czasów, ale jakbym miał tylko w nim zdobywać monety to grę bym odłożył po wbiciu platyny. Tu masz więcej szczegółów odnośnie nagród na konkretnych trasach https://www.ign.com/wikis/crash-team-racing-nitro-fueled/Track_Tiers_and_Wumpa_Coin_Rewards_Chart_and_Guide#Wumpa_Coins_Rewards_Chart Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 To nie jest wcale takie oczywiste bo w ogóle go nie ma na liście (z kłódką), a z kolei gokarty kanciate (za kody) są w Special Karts a nie Karts. No ale spojrzałem na YT i jest tam gdzie powinien być. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 Pierwotnie Retro Kart był razem z resztą autek, jak zmienili nazwę na Special to chyba go wywalili do osobnej kategorii. A to że tego za kod nie ma na liście dla wszystkich to oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 28 września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 września 2019 W poniedziałek się kończy GP, jak tam stoicie w klasyfikacji? Ja przez ostatnie 2 tygodnie pograłem łącznie jakieś 4 godziny i aktualnie jestem chyba na ok 4000 miejscu (na 800k graczy w Nitro). W sumie granie przez pierwsze 8 dni jak ruszyło GP zapewniło mi tyle punktów, że spokojnie starcza punktów na te 5%. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 28 września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 września 2019 Podobnie jak w poprzednim sezonie pograłem dwa tygodnie a później odpuściłem bo ponad 50k punktów spokojnie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 28 września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 września 2019 Ktos tutaj kiedys chcial nowy skin dla Papu Papu. W nastepnym GP bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 28 września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 września 2019 W końcu, oby więcej niż tylko jeden strój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 28 września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 września 2019 Ale ten strój pasuje jak świni siodło. Papu jest Indianinem, a przebiorą go w pirata... Jak ktoś gra online to może i wystarcza. Ludzie nie płacący haraczu mają max+7 za wyścig i te ochłapy z czelendży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dingodile 10 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Berion może w wypadku Papu papu ten strój pirata to jakby przebranie na hallowen? bo że do niego nie pasuje to się zgadzam w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 A mi się bardzo podoba. Papuga zapewne będzie dodana do animacji na podium Aż dziwne, że dopiero teraz piszecie o nie pasowaniu strojów, a jak wleciał Szalony Naukowiec Crash czy inne wariacje to było ok. Ja się cieszę, że dalej dodają nowe rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dingodile 10 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Square też się cieszymy, że gra ciągle idzie do przodu to tylko nasze luźne przemyślenia Mi się marzy papu w stroju wodza indiańskiego (takiego rodem z westernu) z pioropuszem do samej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Nowy sezon bedzie na 99% w tematyce Halloween, wedlug data minerow ma pojawic sie z nowych postaci Nina Cortex. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dingodile 10 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 16 minut temu, smoo napisał: Nowy sezon bedzie na 99% w tematyce Halloween, wedlug data minerow ma pojawic sie z nowych postaci Nina Cortex. Poza niną coś o dr. nitrusie brio pogłoski mówią Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 (edytowane) @Square O przepraszam, ja pisałem że strój N.Gina baletnicy promuje wykolejenia, co samo 'przezsie' się rozumie, że nie pasuje. Po za tym Papu pirat to tak jakby przebrać Polaka za Niemca z SS lub Rosjanina z NKWD. A może przesadzam, bo to tylko gra dla dzieci... ;p @Dingodile I to jest dobry pomysł (oj tam, Aztekom nie tak daleko do Apaczów), ale w dobie poprawności politycznej to wątpię. Zmienili przecież nawet nazwę Red Papu Papu na Crimson Papu Papu... a Tobie się marzy aktywacja mniejszości indiańskich. I komoda Moe, utuczony brak bliźniak węża. Liczę na to, że zdążą dodać wszystkie postacie z uniwersum Crasha (zapewne wyznacznikiem jest nadwyżka budżetowa z już zaprojektowanych/zaplanowanych GP w tabelkach u Pani Krysi z księgowości, z mikrotransakcji...). Mogliby też dać tryb Adventure z Crash Nitro Kart skoro już mają ~70% materiału z tej gry gotowe. Nawet wyjątkowo bym się nie obraził jeśli w formie płatnego DLC. Licząc wszystkie konsole to mają spokojnie z milion aktywnych graczy (opieram to na liczbie wyświetlanej w GP), więc jest spora szansa że Activision nie da temu za szybko zgasnąć. Edytowane 30 września 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Dingodile 10 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi