Opublikowano 12 lutego 20196 l 18 minut temu, Figaro napisał: tak samo jak oryginał No ale 60 to powinien być standard w wyścigach.
Opublikowano 13 lutego 20196 l @_Be_ Możliwe, wyłączyłem z zażenowania. Tak "gra" ktoś kto pierwszy raz w życiu dostanie pada do ręki. Edytowane 13 lutego 20196 l przez Berion
Opublikowano 20 lutego 20196 l gameplay ma dwa tygodnie. co myślicie? zachowała się ta cała magia naughty dog?
Opublikowano 20 lutego 20196 l Jest boostowanie, skakanie, więc ok, ciekawe jak z lagiem? Szkoda, że nie ma 60klatek, ale dla mnie to must have. Tylko dziwnie wydaje się wszystko przymglone podczas gry oprócz huda.
Opublikowano 20 lutego 20196 l no wlasnie nie wiem czy to jakis blur, czy wyglada jak skompresowana jakość Yt, niby 720p, a jak 360p
Opublikowano 20 lutego 20196 l Wszystko mi się podoba ale przez te 30fps raczej odpuszczam na premierę.
Opublikowano 20 lutego 20196 l dynamika jak w tych gokaratach z crashem na ps2/xboksie/gcn no chyba że to kwestia cc, może jakieś niskie Edytowane 20 lutego 20196 l przez ragus
Opublikowano 20 lutego 20196 l Wiadomo ze 60fps>30fps ale idę o zakład że wyjdą pierwsze recki gierka zbierze 9/10 i polecicie po gierkę z wywieszonym jęzorem To się nie może nie udać, tym bardziej że konkurencji na ps4 nie ma żadnej.
Opublikowano 21 lutego 20196 l To, Crash 1-3, Medievil, Spyro... kupię każda grę z PSXa, "odrestaurowaną" na PS4. Ale nie widzę sensu kupować remastery gierek z PS3/X360. --- edit: a nie no w sumie jest kilka tytułów, które i tak warto ograć, np. Last of Us, ale ok, nie róbmy offtopa/
Opublikowano 21 lutego 20196 l Nie no jest napewno wiecej takich gier z poprzedniej generacji xD Ale sentyment do nich zaden nie to co z psx
Opublikowano 21 lutego 20196 l No nawet abstrahując od tego, że w 60 klatkach gra się dużo lepiej, jak taka gra, niewyglądająca jakoś 'wow', może ich nie mieć? Dobrze, że są PC-ty, pewnie da się to ogarnąć. 4 godziny temu, kanabis napisał: I tak kupie, moze byc nawet 15fps. Tak samo jak medievil Skoro będzie 30, to może doczekasz się spadków do 15 i wtedy ocenisz.
Opublikowano 21 lutego 20196 l Gralem na psxie w 30 i dobrze sie bawilem, byla dynamika to i tutaj sie bede bawil. Jasne beda spadki do 15fps
Opublikowano 21 lutego 20196 l Nie no, z tymi 15 klatkami to tak tylko napisałem, w sensie, ze bez przesady, bo w 15 klatkach to się nie da grać w nic.
Opublikowano 21 lutego 20196 l W dniu 20.02.2019 o 13:34, grzybiarz napisał: no wlasnie nie wiem czy to jakis blur, czy wyglada jak skompresowana jakość Yt, niby 720p, a jak 360p Blur to jest - taki jak w Spyro - ale jakość tego filmiku jest żenująca to swoją drogą. Jak będzie stałe 30 klatek to nie będę narzekać (bo grafika jest ok) i rzecz jasna *dokładnie ten sam* model jazdy co na PSX. Chodzą plotki o dodaniu innych zawodników i tras (pewnie w DLC...). Mam nadzieję, że split screen na chociaż dwóch graczy nadal będzie możliwy bo online nie gram, a tym bardziej nie zamierzam za to dodatkowo płacić... Na Residencie się strasznie zawiodłem, na poprzednich Crashach i Spyro wcale, więc z nadzieją wypatruję CTR i Medievila. Oby tego nie sp*li, oby!
Opublikowano 21 lutego 20196 l 36 minut temu, Berion napisał: Chodzą plotki o dodaniu innych zawodników i tras (pewnie w DLC...). Ma być dodatkowa zawartość i to nie plotki. Wersja podstawowa kosztuje 169 PLN w PS Store, droższa ze skinami i Additional Digital Content już jest po 249 PLN. 36 minut temu, Berion napisał: Mam nadzieję, że split screen na chociaż dwóch graczy nadal będzie możliwy bo online nie gram Wcześniej w temacie były filmiku ze splita, na sieci są też chyba dla 4 graczy. E: na 4 chyba jeszcze nic nie wrzucali jednak.