Skocz do zawartości

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, kustomizacja jest normalnie w podstawce. Wiadomo, ze i takie rzeczy będą w dlc, ale nie ma co przesadzać bo już dodatkowymi trasami z innej części miło zaskoczyli więc nie ma na razie podtekstów sądzić że i tego nie bedzie. 

Opublikowano (edytowane)

Idealny grunt pod pierdylion gówno-dodatków za worek złota... Całe szczęście dodatkowe trasy z Nitro i nowe postaci będą w wersji dla ludzi.

Edytowane przez Berion
Opublikowano

Najprawdopodobniej będzie polska wersja językowa. A z innej beczki, na muve.pl napisali:

SKORZYSTAJ Z WYJĄTKOWEJ ZAWARTOŚCI RETRO NA PS4™

SKÓRKI RETRO DLA CRASHA, COCO I CORTEKSA
RETRO GOKARTY
TOR W STYLU RETRO

Ciekawe co to za retro dodatki. 

aha, mam już:

Gość _Be_
Opublikowano
W dniu 9.04.2019 o 23:58, Paolo de Vesir napisał:

Absolutne przeciwieństwo obecnego standardu, ale cóż, wyjścia nie ma :/ Split na dopasowanych konsolach i tak będzie pewnie 30 (jak nie mniej).

Wątpie że bedzie rozdzielone. Po prostu ci co mają lepsze konsole będą mieli 60 fps i tyle (tak działa to chociażby w BF1 czy Forzie Horzon 4) 

Opublikowano

Obejrzałem nowy gameplay, i nagle zdałem sobie sprawę że to mój day 1  i będę w to łupał jak poyebany, i  nawet pomyślałem że fajnie by było w koncu pierwszy raz na ps4 włączyć multi przez online.

Gość _Be_
Opublikowano
23 minuty temu, milan napisał:

Obejrzałem nowy gameplay, i nagle zdałem sobie sprawę że to mój day 1  i będę w to łupał jak poyebany, i  nawet pomyślałem że fajnie by było w koncu pierwszy raz na ps4 włączyć multi przez online.

Wujek wchodzi w XXI wiek. Pamietaj, że nie trzeba już Network Adaptera. 

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Wujek wchodzi w XXI wiek. Pamietaj, że nie trzeba już Network Adaptera. 

No teraz wystarczy jedynie nr karty kredytowej.

Adapter był tańszy.

• Haha 1
Opublikowano

Dzien przed premiera swieto, Czezky nie gwarantuje dostawy na piatek, chyba pierwszy raz zrobie preorder na cyfre, gry i tak nie mialem zamiaru sprzedawac.

• Minusik 1
Gość Rozi
Opublikowano

A ja przeboleję, ale będzie  G R A N E !!!!!!!!!!!!!!!

Gość _Be_
Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

jednak 30? ehh przecież to nawet switch by pociągnął w 60 jakby się trochę przyłożyli 

Na Pro i XOX masz 60. 

Gość Rozi
Opublikowano

To jest kart racer, mogło być 60, ale nie ma i w czym to przeszkodzi? To nie bijatyka, albo shooter.

Gość _Be_
Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

OK, ale są tu jakieś granice przyzwoitości czy kolejna święta krowa? Brak 60 na każdej konsoli jest karygodny. Ja będę grał na PROsiaku, ale i tak szkoda mi kolegów/koleżanek na premierowych konsolach. :/ 

koleżanek ci nie szkoda?

Gość Rozi
Opublikowano
10 minut temu, _Be_ napisał:

W wyścigach nie jest potrzebne 60 fps? Wtf

To są bajkowe wyścigi kartów, gdzie używa się oszukiwania w postaci power-upów, czy skrótów. Napisałem, że jest bieda, że nie ma, bo 60 FPSów powinno być wszędzie, ale w jaki sposób tutaj przeszkadza?