Gość Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Trochę wstyd się przyznać, ale ta seria to moje guilty pleasure. Może tym razem wprowadzą jakieś zmiany w gameplayu, bo od czasów xmenów to ciągle ta sama gra - _-. Lekkie zaskoczenie, że wyjdzie w pierwszej kolejności na znicza. Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Lubie świat Marvela (głównie komiksy) także na trailer zaeragowałem z umiarkowanym optymizmem. Lista gier na 2019 rok się wydłuża i lista zakupów również. Micha się cieszy. Cytuj
Gość Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 4 minuty temu, Ficuś napisał: to jest time ex? To by było serio dziwne, gdyby nie był. Oczywiście to moje domniemania, ale tak czy siak w 2019 będzie grane Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 grudnia 2018 Autor Opublikowano 7 grudnia 2018 Wszedzie pisze ze ex ex, nawet nintendo wydawca bedzie, moze sytuacja jak z bayonetta...seria by umarla ale niny wyciągnęło reke Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 2 minuty temu, pajgi napisał: To by było serio dziwne, gdyby nie był. Oczywiście to moje domniemania, ale tak czy siak w 2019 będzie grane Aha, tez czytalem że ex, czyli pajgi ma swój świat, tylko nie zaznacza tego w postach. Wygląda to jak na komórki, ale nie przekreślam. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Doczekałem się 3. części <33333 Cytuj
Gość Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 47 minut temu, Ficuś napisał: Wszedzie pisze ze ex ex, nawet nintendo wydawca bedzie, moze sytuacja jak z bayonetta...seria by umarla ale niny wyciągnęło reke A widzisz, nie miałem pojęcia,że niny to wydaje. Seria do tej pory wychodziła na wszystkie platformy i dlatego wydawało mi się to typowym time exem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Grałem w dwie poprzednie i nigdy nie zaklikało, tutaj też wygląda jakby nie miało to się stać. Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 (edytowane) Jedna z moich ulubionych gier na licencji marvela razem z xmen legends. Jedyny ich minus to że były proste jak sranie ale masa kombinacji bohaterów w party i ich skille robiły robotę. Podjarki nie mam żadnej na tę część. Będzie przyzwoita to się ogra jak spadnie cena do 100zł. Edytowane 7 grudnia 2018 przez devilbot Cytuj
Gość Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Ja najbardziej lubiłem wcześniejsze xmen legends (to samo, tylko mniej hipków) w swoim czasie to był mokry sen na jawie dla byłego czytacza komiksów tm-semic. Jak robi to team ninja, to jest szansa na coś więcej niż średniaka. Chyba, że to akurat zespół od hyrule łoriors... Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Hyrule/FE warriors przecież bardzo udane gry Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Pierwsza zajawka pachnie średniakiem. No ale pazurki rosomaka robią robotę. Juz sam fakt, że to chipki z Marvela spowoduje u amerykańskiej dzieciarni mocne zainteresowanie tytułem. Oby jakiś progres w gameplayu tytuł zanotował. W każdym razie mutanci wskakują na listę życzeń. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Myślałem, że ten tytuł nikogo nie rusza, a w Stanach widzę, że trochę się jarają. Najbardziej jednak zaskoczyło mnie, że ktoś napisał o wynikach sprzedaży poprzednich dwóch części i ponoć jedynki poszło ok 4 mln, a dwójki ponad 2,5 mln. Biorąc pod uwagę, że teraz Marvel jest jeszcze bardziej lubiany niż kiedyś może się okazać, że wyrwali niezłego exa (chociaż niespodziewam się olśniewającej jakości) Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 grudnia 2018 Opublikowano 8 grudnia 2018 uwielbiam jedynke i dwojke, skonczylem na psp xD na x360 i mam na xbox one, trojka wpada jak nic day one Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 8 grudnia 2018 Opublikowano 8 grudnia 2018 Całkiem spore zaskoczenie jak dla mnie aczkolwiek dopóki nie zobaczę więcej z gry to nie zapowiada się na jakikolwiek rozwinięcie tematu z poprzednich odsłon (które mnie jakoś nie urzekły). Poczekam to do premiery i poczytam parę recek to może zmienię zdanie. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Biorąc pod uwagę, że jedynka i dwójka mi się podobały, a tym samym zaliczam się do fanów komiksów, to jest to dla mnie obowiązkowy zakup. Pod warunkiem że tego gdzieś po drodze nie zepsują. Dla mnie osobiście jak najbardziej pozytywne zaskoczenie... Ciekawi mnie też czy przypadkiem nie zdecydują się przed premierą trójki wrzucić na Switch"a dwóch pierwszych odsłon... Cytuj
funditto 661 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Opublikowano 16 kwietnia 2019 (edytowane) Premiera 19 lipca. Świetna okładka Postacie z okładki też zaskakują Edytowane 16 kwietnia 2019 przez funditto Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Kurcze nie spodziewałem się lipca. Lato w tym roku zapowiada się na Pstryku wręcz wybornie. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Mnie to nie zaskakuje, bo rok temu było podobnie. Pamiętam, że w okolicach E3 w ciągu 2 czy 3 tygodni wyszły: Octopath Traveler, DLC do Mario + Rabbids oraz porty Crash N.Sane Trilogy i Captain Toad Cytuj
funditto 661 Opublikowano 10 maja 2019 Opublikowano 10 maja 2019 Game informer ma miesiąc ekskluzywnych materiałów o MUA 3, dzisiaj wrzucili 7 minutowy gameplay: https://www.gameinformer.com/exclusive-video/2019/05/10/exclusive-gameplay-of-marvel-ultimate-alliance-3-the-black-order Wygląda to dużo lepiej niz na pokazie z TGA Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 12 maja 2019 Opublikowano 12 maja 2019 Co to jest za g,owno? wygląda jak lego avengers obdartez klocków, i jeszcze ten design skopiowany z filmów razem z głosami, trzeba było albo się wysilić na własny albo skopiować 1:1, ohyda. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 13 maja 2019 Opublikowano 13 maja 2019 Styl jest specyficzny ale patrząc na grafę to poprzednie odsłony na zeszłą generację również trąciły mychą na kilometr. Tylko co się dziwić, skoro to jest gra co-opowa drop in drop out. TO zawsze zabiera sporo mocy aby 4-rka graczy śmigała na raz i kosiła zastępy generycznych przeciwników. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 maja 2019 Opublikowano 13 maja 2019 No szczerze mówiąc całość robi gorsze wrażenie niż remastery 1&2, ale ta seria nigdy nie była czymś fajnym, mnie odrzucało klepanie przerośniętych mrówek Wolverinem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi