ASX 14 593 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Nowy singlowy rpg od ObsidianWygląda jak Fallout na którego zasługujemyXbox One, PS4 i PC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Świat lekko zalatuje Elex, ale uwielbiam takie klimaty, a że to Onsydian, więc liczę, że nie spieprzą. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Brzmi troche sztampowo, ale wierze w Obisidian. Chcialbym tylko wiecej info nt. elementow gameplayu (feeling z strzelania), rozwoju postaci (cos ala VATS? moze jakies bionics?) itd. Dali date 2019 wiec pewnie duzo gry juz maja. Mam nadzieje, ze to bedzie polowa 2019, a nie koncowka. Polowa roku to chyba najlepszy czas zeby wrzucic nowe IP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wygląda to bardziej Falloutowo niż ostatnie Falllouty od Bethesdy - to już wystarczyło, żeby mnie zaciekawić. Czekam na więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jeśli ma być to gra RPG to warunkiem koniecznym do jaranka jest system dialogów rodem ze starszych falloutów. Przesyt akcyjniakami z elementami RPG osiągnął apogeum gdzieś w połowie tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Troche info: RPG z fabułą określaną przez decyzje gracza: Zgodnie z tradycją, do której przyzwyczaił nas Obsidian, rozwój rozgrywki w The Outer Worlds zależy wyłącznie od ciebie. Twoje decyzje wpływają nie tylko na przebieg fabuły, lecz także na twoją postać, historie twoich towarzyszy i zakończenie gry. Możesz mieć słabe punkty. I to dobrze: Nowością w The Outer Worlds jest koncepcja słabych punktów. Wiarygodni bohaterowie posiadają wady, z którymi muszą się zmagać. System gry śledzi twoją rozgrywkę i analizuje, z czym nie radzisz sobie najlepiej. Wciąż atakują cię raptidony? Wybranie słabego punktu „raptifobia” spowoduje, że podczas walki z tymi istotami twoja sprawność będzie obniżona, w zamian jednak otrzymasz natychmiast dodatkowy atut dla swojej postaci. Ta opcjonalna mechanika w grze pozwala ci stworzyć podczas eksploracji Halcyonu dokładnie taką postać, jaką chcesz. Poprowadź swoich towarzyszy: Podczas swojej podróży przez najodleglejszą z kolonii poznasz szereg postaci, które zechcą dołączyć do twojej załogi. Każda z nich posiada własne umiejętności, zadania, motywacje i ideały. Od ciebie zależy, czy pomożesz im osiągnąć ich cele, czy też wykorzystasz ich jedynie do realizacji własnych planów. Eksploruj korporacyjną kolonię: Halcyon to kolonia na skraju galaktyki będąca własnością korporacji i sterowana przez jej zarząd. Kontroluje on wszystko... poza kosmicznymi potworami, które pozostały po nie do końca udanym projekcie terraformacji dwóch planet układu. Znajdź swój statek, skompletuj załogę i odkrywaj osiedla, stacje kosmiczne oraz inne fascynujące miejsca w Halcyonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Podoba mnie się, ale twarze to nadal jak by wyciągnięte z silnika Bethesdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 a możemy troche nagiąć zasady i udawac ze jest to eks skoro obsidian jest w rekach ms? podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Trailerek fajny. Ciekawe jak będzie wyglądać właściwy gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 38 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jeśli ma być to gra RPG to warunkiem koniecznym do jaranka jest system dialogów rodem ze starszych falloutów. Przesyt akcyjniakami z elementami RPG osiągnął apogeum gdzieś w połowie tej generacji. Mówisz i masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 no to czekanko Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Czemu ten design jest taki jałowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Czekam na gameplay bo na razie to żadnej podjarki nie wywołał trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 18 minut temu, Rozi napisał: Czemu ten design jest taki jałowy? Insynuujesz ze widzielismy podobne wystroje w 20 innych grach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 W sumie na razie wygląda to trochę jak borderlandsy bez coopa. A mam nadzieję, że to będzie jednak bardziej rpg niż fps (ten z screen z wyborem dialogów daje jakąś nadzieję), bo trailer póki co wskazuje niestety na odwrotne proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Podoba mi się, szkoda że już nie mam czasu na RPG, ale z chęcią sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Design jakiś taki bez kopa, ale wstępnie jestem zainteresowany - choć bardziej z powodu reputacji developera niż tego, co widać na tym trailerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wyglada jak Fallout na dzikim zachodzie... w kosmosie i... podoba mi sie. Czekam na wiecej informacji, a najbardziej na to czy te statki sa tylko na pokaz czy faktycznie bedziemy nimi latac w jakis segmentach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Co ja tu czytam? Ja mam mega jaranko. Może tym razem nie będzie bugfestu (bardzo na to liczę, chce żeby ta firma się rozwijała i szła do przodu a nie w ślady bethesdy czy bioware) ale przynajmniej jest pewność że dostarczą solidnego rpga z fajnymi mechanikami. Ciekawe jak strzelanko no i ten art design rzeczywiście troszkę dziwny, z początku myślałem że to borderlands. starfield będzie zaorany Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 19 minut temu, Homer S napisał: Co ja tu czytam? Bo MS kupił Obisdian dlatego zero jaranka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wyglada swietnie, day one. Bonusowe punkty za to ze postac rewolwer trzyma w jednej rece, szanuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Średnio podoba mi się świat przedstawiony no ale to obsydian więc łykam jak niemka sperme Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi