Homer S 197 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Sterowania statkiem raczej nie będzie, prędzej to będzie nasz taki mini-hub ala mass effect. Rukania też nie dodadzą. : < Strzelanko wygląda ok, bez szału tutaj, ciekawe czy pokombinują z mocami i dostaniemy pare fajnych rzeczy jak np w Prey. Jeśli mocno podszlifują ten tytuł (mniej bugów niż w ich innych grach, animacje twarzy postaci xd) to będzie grubo, ale dla mnie to i tak day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wygląda jak klasyczny RPG z pierwszej osoby w nowoczesnej (no może nie do końca - te animacje twarzy) oprawie. Takich gier już się dzisiaj raczej nie robi, więc będzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) 9 godzin temu, _Be_ napisał: Podoba mnie się, ale twarze to nadal jak by wyciągnięte z silnika Bethesdy. No po zobaczeniu tych dialogów od razu skojarzenie, że to tylko ulepszony i wysłużony Creation Engine. No ale jeśli to wystarczy do opowiedzenia w końcu fajnej historii, to nawet niech będzie i ten silnik. EDIT: Po zobaczeniu screena z dialogiem, które wrzucił estel, jestem pewny że to zmodyfikowana wersja silnika Bethesdy. Mordy w grach potrafią zdradzić tak wiele. Edytowane 7 Grudnia 2018 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 12 minut temu, MYSZa7 napisał: No po zobaczeniu tych dialogów od razu skojarzenie, że to tylko ulepszony i wysłużony Creation Engine. No ale jeśli to wystarczy do opowiedzenia w końcu fajnej historii, to nawet niech będzie i ten silnik. EDIT: Po zobaczeniu screena z dialogiem, które wrzucił estel, jestem pewny że to zmodyfikowana wersja silnika Bethesdy. Mordy w grach potrafią zdradzić tak wiele. no fajnie, tylko to Unreal Engine 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 2 minuty temu, oni napisał: no fajnie, tylko to Unreal Engine 4 w takim razie pewnie jakieś assety zostały przeniesione do UE Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Dopiero zobaczyłem ten trailer. To nowa gra bethesdy? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 no pewnie jakieś assety zostały przeniesione, bo zawsze coś się przenosi Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Jak ktoś chce łyknąć podobnego klimatu i świata to polecam komiksy Lawless (uniwersum Dredda) albo Copperhead (image comics). Czuję, że nawet fabularnie będzie zbliżone. Tam też są kosmiczne kolonie i klimat western scifi. Edytowane 7 Grudnia 2018 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 3 godziny temu, oni napisał: no pewnie jakieś assety zostały przeniesione, bo zawsze coś się przenosi Ty, ja wiem, że Microsoft wykupił Obsidian, ale nie musisz tak bronić tego kurwa XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 449 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 7 godzin temu, _Be_ napisał: Bo MS kupił Obisdian dlatego zero jaranka. No ja się zajarałem od pierwszych sekund, ale później docierało do mnie, że Obsidian jest teraz M$owy, więc starałem się tłumaczyć sobie przez czas trwania tego trailera, że ch#j mnie to obchodzi, skoro i tak nie zagram, a tu proszę - PS4, XBOX, PC - ucieszyłem się jak małe dziecko 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Oni te gre zaczeli robic na dlugo przed tym jak ich MS kupil. Dla mnie petarda, dialogi zalezne od cech charakteru, mozliwosc zabicia kazdego NPCa, no szykuje sie porzadny Fallout 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ta gra nie ma nic wspólnego z Microsoftem, więc spokojnie panowie, można się jarać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 No jak widać nie można mieć żadnych wątpliwości, bo nagle assety Bethesdy stają się czymś cudownym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 30 minut temu, Wredny napisał: No ja się zajarałem od pierwszych sekund, ale później docierało do mnie, że Obsidian jest teraz M$owy, więc starałem się tłumaczyć sobie przez czas trwania tego trailera, że ch#j mnie to obchodzi, skoro i tak nie zagram, a tu proszę - PS4, XBOX, PC - ucieszyłem się jak małe dziecko Boże, jaki ten post jednoplatformowca jest smutny. Nie zagram bo nie ma gry na mojej ukochanej konsoli a pójście do sklepu i kupienie innej jest zabronione przez prezesa Plejstejszyn. Co do samej gry wygląda bardzo dobrze, ciągle mam skojarzenia z New Vegas w kosmosie i oprawie przystosowanej do teraźniejszych czasów. Oby tylko postarali się o dobry scenariusz i brak problemów technicznych. Jak rozumiem raczej można się gry spodziewać na jesieni 2019 aniżeli jakoś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 449 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 1 minutę temu, suteq napisał: Boże, jaki ten post jednoplatformowca jest smutny. Nie zagram bo nie ma gry na mojej ukochanej konsoli a pójście do sklepu i kupienie innej jest zabronione przez prezesa Plejstejszyn. Nie mam kasy, żeby wywalić ją na konsolę z trzema interesującymi mnie grami na krzyż - za dużo gier wychodzi i nie ma kiedy odłożyć takiej sumy, bo ciągle coś się kupuje, a w pożyczki czy raty nie mam zamiaru się bawić, bo to zarezerwowane jest dla poważnych życiowych spraw, takich jak remonty itp. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ależ to będzie cudny szpil. W dodatku kolejny gwozdek do trumienki Biedatesdy i ich tragikomicznego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 449 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ale mimo wszystko dalej ciśniesz w F76... Po co się męczyć, skoro aż tak nienawidzisz tej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Gdzie napisałem, że jej nienawidzę? Jest ujowa i pełna błędów, ale jakoś się ciśnie w to i zwiedza świat. Zresztą tu bardziej chodzi o zachowanie Biedatesdy i ich stosunek do gracza. Wydają crap za pełną cenę i myślą, że ludzie tego nie zauważą... W Outer Worlds już na tym 15 minutowym silniku widać znacznie lepszą jakość. Zresztą nawet nie ma co porównywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 449 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 No właśnie oglądam ten gameplay i jestem zachwycony - jak mi to przypomina PREY, które uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Kurde pooglądałem trochę materiałów z tej gierki, wywiadów z developerami itd i zacząłem się jarać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 O jak zgnilem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 wygląda spoko, tylko cukierkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 - Cannot play game in third person. - You can lower (put down) weapons. - Day night cycle present in the game. - Game features 2 "worlds", multiple moons, asteroids and space stations to visit. - You can wear hats/helmets. - "4K" support for consoles (mid-gens) and they were unsure about 60 FPS modes. - No idea about a Switch version right now. - NG+ in discussion. - Modding support will be looked into after the game's shipped. - Only Human character choice, cannot play as an alien race. - No Morality system, but a Reputation system is present. - Factions players can join are present in the game. - No Kids in the game, Hacking present, no mini-games. - You don't need to have companions but players can get companions, each have their own side quests. - Companions can be lost permanently in hardest difficulty if they die. In normal modes they just go unconscious. - Cannot upgrade space ship. - No "boss" fights per say, but there are designed encounters with more difficult scenarios present in the game. - Character can develop "flaws", typically 3 in a play through, 4 to 5 in harder difficulties. Total of 12 flaws. - "Lots" of endings in the game with Fallout 3 like end-slides. - No co-op. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Mam niesamowity hype na te grę. To że grę odpowiadają twórcy fallouta New Vegas jest dla mnie najlepsza rekomendacja. Ciekawi mnie system dialogowy, bo o ile pamietam pokazywano listę niczym w klasycznych Falloutach. Edytowane 6 Lutego 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 No masz gameplay na YT, możesz sobie zobaczyć jak wyglada system dialogowy nie trzeba się zastanawiać bo jest klasyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi