20inchDT 3 361 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 xD Pewnie przysłużysz się kupieniem używki, tfu na was hipokryci Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 (edytowane) Chyba tak widzą Game Passa osoby, które go nie miały: graczyk siada sobie w fotelu, włącza konsolę, wita go wielki baner "HEJ, CZY JESTEŚ ZAINTERESOWANY NASZYM ABONAMENTEM? W RAMACH NIEGO DOSTAJESZ DOSTĘP DO MILIARDA GIER! SPRAWDŹ JUŻ DZIŚ I GRAJ W NIŻSZEJ CENIE!". Nasz skuszony tym ostatnim zdaniem gracz zaczyna czytać te wszystkie superlatywy, w jakich usługę opisuje jej autor na stronie produktu, decyduje się na zakup i klika na wielki guzior BUY NOW!!!. Po wybraniu opcji płatności i finalizacji transakcji jego oczy widzą jeszcze większy niż dotychczas komunikat : "BRAWO, DZIĘKI TOBIE NIE MAMY CO JEŚĆ. NIE WSPIERASZ TWÓRCÓW I NISZCZYSZ BRANŻĘ SZKODNIKU, HHHHRTFU NA CIEBIE ŚMIECIU". Nie, nie jest tak. Edytowane 26 Października 2019 przez Bzduras 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Hehe śmiesznie, ale może popiszcie coś o gierce czy coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 No piszemy - nie lubisz gierki, czyli jest kozacka, nie zauważyłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Kupienie abonamentu na gierki i pisanie, ze sie cieszy z powodu tego, ze sie POMAGA (aka wspiera baranze) xDDDD. Pomaga to sie wplacajac kase na jakies dziecko, ktorego ani wczesniej, ani pozniej na oczy sie juz nie zobaczysz. A abonament kupujesz tylko i wylacznie dla wlasnej korzysci i potrzeby. Jakies wybielanie sie i projekcie, ze dzieki temu branza dalej jakos sciagnie to mocne odklejenie i pompowanie sobie ego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 To ci co kupują gierki szczycą się, że WSPIERAJĄ BRANŻĘ, a abonamentowcy to (pipi)e. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 mejm jakbym mogl tobie jakos pomoc to bym nie pomogl 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 10 minut temu, Bzduras napisał: To ci co kupują gierki szczycą się, że WSPIERAJĄ BRANŻĘ, a abonamentowcy to (pipi)e. Nie. I ci i ci jesli tak pisza to po prostu dzbany. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Rynek jest obesrany w gierki. Mamy wybór co do sposobu grania jak nigdy wcześniej. Ale nie. Jak korzystasz z GP to tak jakbys zassal z piratebaya lub kupil Verbatima. Samo zło. Pewnie twórcy nic z tego nie mają zawsze jak chcesz 100% wspierać twórców to kup 10 sztuk gierki. Nie bądź pizdą jak każdy inny który kupuje jedną sztukę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 33 minuty temu, Mejm napisał: Kupienie abonamentu na gierki i pisanie, ze sie cieszy z powodu tego, ze sie POMAGA (aka wspiera baranze) xDDDD. kto tak pisał? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Mewes kupił dwa razy Medievila w PS Store. Tak to się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 2 godziny temu, Pupcio napisał: Oby mi się spodobało bo na dwójkę będzie trzeba kupić xboxa zawsze możesz ograć na PC, lodowce czy na czym tam się teraz gra w exy xboxowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Pograłem parę godzin (szkoda, że znów nie wiadomo ile), mam 5. level, możliwych dwóch towarzyszy (aczkolwiek wciąż biegam z jedną) i zaliczone dopiero dwa questy (książka dla wikarego oraz bunty hunting). Jeśli ktoś obawiał się liniowego i małego świata to niepotrzebnie, bo miejscówki są rozległe i wcale nie czuć, że to nie open world. Styl graficzny bardzo mi się podoba, podobnie jak cały klimacik, podobnie z udźwiękowieniem (ta muza w Edgewater). Ogólnie czuć tu vibe New Vegas, tyle że gameplay dużo przyjemniejszy, choć nie bez wad. Strzelanie podczas bezpośredniej wymiany ognia takie sobie, za to Hunting Rifle z dystansu - moja ulubiona broń, póki co. W sumie to trochę takie RAGE, tyle że z fabułą i opcjami dialogowymi, minus zayebisty gunplay. No i wiem, że to nikogo, ale strasznie podoba mi się okładka gierki - te złote, tłoczone napisy, ten ręcznie rysowany artwork, czcionka tytułu - lubię takie pierdoły i robi to bardzo pozytywne wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 (edytowane) W dniu 25.10.2019 o 13:05, suteq napisał: Kurde jaka ta gra jest DOOOOOOOOBRA. To jest nic innego jak mokry sen fanów Fallouta gdzie Obsidian wjeżdża na pełnej serwując niesamowicie przemyślanego RPG-a. Najlepsze jest to, że nie dość, że strona RPG jest wykonana znakomicie (wybory, rozwój postaci, questy, rozmowy, używanie perków) to jeszcze sama rozgrywka jest bardzo przyjemna (zwiedzanie klimatycznego świata, strzelanie, zbieranie przedmiotów, lootowanie wrogów). Jedynie niezbyt odpowiada mi opcja otwierania zamków gdzie musimy mieć odpowiednią liczbę zużywalnego surowca, żeby móc otworzyć konkretne drzwi/zamki. Wolałem jednak system spinek z Fallouta 3/NV. W ogóle fantastyczne jest to, że jeden z pierwszych questów od grabarza ma drugie, a nawet trzecie dno łącząc się z inną, kompletnie niepowiązaną wcześniej sprawą. Cudowne. Mialem skrobnąć coś o gierce, ale w sumie suteq mnie wyreczyl. Nie wierzyłem w ten tytuł kompletnie, a po pierwszych godzinach jestem mega zauroczony, do tego gra na gameplayach prezentuje sie znacznie gorzej niz na żywo - graficznie jest bardzo ladnie, gunplay jest znacznie mniej drewniany niz sie wydawało (choć moze to zasługa większej ilości klatek niż na konsolach), jedynie szkoda ze nie ma HDRu. Cieszy tez mnie fakt zrezygnowania z otwartego świata na rzecz eksploracji większych hubow/planet. Jedna z tych gier na które na pewno znajdę czas! Edytowane 26 Października 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 czas gry macie w opisie sejva Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Gra ktoś na PS4 normalnym? Jak działa gra? Dużo strzelania czy więcej rozmów albo eksploracji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Graficznie gra cierpi przez nadmiar efektów postprocesowych. Na pececie można to na szczęście obniżyć i dzięki temu obraz jest znacznie lepszy, wyraźniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Pogralem troche i badzo mi sie podoba ta gierka. Najwieksza zaleta jest nieliniowosc i sporo wyborow, nawet w pobocznych questach. Zobaczymy z czasem czy one beda jakos rzutowaly na pozniejsza rozgrywke. W kazdym razie fabula i dialogi daja rade. Wiekszosc questow mozna rozwiazac po cichu, nie trzeba wyrzynac calej miejscowki i dobrze bo walka jest troche drewniana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, SetoPL napisał: Gra ktoś na PS4 normalnym? Jak działa gra? Dużo strzelania czy więcej rozmów albo eksploracji? Ja gram na PS4, jest płynnie, choć co jakiś czas zdarzy się takie chrupnięcie, połączone z lekkim przeskokiem kamery - nic upierdliwego, ale odnotować należy. Jeśli chodzi o proporcje to mniej więcej po równo, choć wszystko zależy od Twojego stylu i tego, jak wolisz rozwiązywać problemy Ja niestety zraziłem do siebie pierwsze miasteczko, bo naturalną opcją wydało mi się pomóc tej drugiej stronie, no i teraz wszyscy w Edgewater do mnie strzelają, nawet pracownicy fabryki Kij z nimi, lecę w kosmos, wyzwolić kolejnych uciśnionych, nawet wbrew ich woli Ale muszę przyznać, że wybór nie był łatwy i za to plusik - moralnie niejednoznaczne decyzje - to lubię. Edytowane 26 Października 2019 przez Wredny 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 2 godziny temu, Wredny napisał: No i wiem, że to nikogo, ale strasznie podoba mi się okładka gierki - te złote, tłoczone napisy, ten ręcznie rysowany artwork, czcionka tytułu - lubię takie pierdoły i robi to bardzo pozytywne wrażenie Mi także bardzo podoba się okładka i napisy, takie plastyczne, co nadaje im niesamowitej estetyki i "misiowatości" jak zwykłem nazywać tego typu miłe dla oka i dotyku rzeczy. Nawet samo pudełko do gry jakieś takie dostałem z zaokrągloną folią jak poduszeczka heh Sama gra jest super, stworzyłem sobie kobitkę dobrą w skradaniu i gadce. Grafika może nie topowa ale ma swój urok. Cieszą oko detale jak stworzonka biegające po ziemi, jakieś ptaki, statki kosmiczne na niebie. Samo niebo i chmury są "nołman skajowe". Wszelkie wstawki przy loading screenach mają fajny design. Poza tym fajne teksty w opisach, uśmiałem się podczas tworzenia postaci przy wyborze profesji. Humor specyficzny ale pasuje mi na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 W dniu 25.10.2019 o 20:27, Paolo de Vesir napisał: Yakubu hejtuje? Przeca on nawet pić nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Pograłem trochę, ale na razie bez szału. Te 9 to zdecydowanie przesadzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Nie wkurza was, że można mieć tylko jednego aktywnego questa? Po kazdym wykonanym q muszę włączać questbooka, zaznaczac questa, rb na mape, lb na questbook, zaznaczam kolejnego q i znowu mapa, żeby sprawdzić co jest najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Jest w lore dlaczego wszystkie kobiety w grze to brzydkie lezby? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Parvati dosyć niezła dupa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi