Patricko 1 439 Opublikowano 27 lutego 2023 Opublikowano 27 lutego 2023 Żeby otrzymać możliwość upgrade'u do wersji za te 10$, musisz posiadać podstawkę + dlc do niej. Szkoda, że brak info o wersji fizycznej. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 27 lutego 2023 Opublikowano 27 lutego 2023 @Soban Jeśli ktoś ma podstawkę + DLC to ma zniżkę na HD mod Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 27 lutego 2023 Opublikowano 27 lutego 2023 Nie jestem w stanie pojac jaki w ogole to ma sens. Gra ma swoje wady, na premiere byla falszywym mesjaszem, grafika to chyba jej najmniejszy problem. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 28 lutego 2023 Opublikowano 28 lutego 2023 Ale średnia zagrywka z tą płatną wersją next-gen, to brzydka gra jest, żaden patch tego nie zmieni. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 2 marca 2023 Opublikowano 2 marca 2023 W dniu 27.02.2023 o 22:49, Patricko napisał: Żeby otrzymać możliwość upgrade'u do wersji za te 10$, musisz posiadać podstawkę + dlc do niej. Szkoda, że brak info o wersji fizycznej. Wiadomo w jaki sposób będzie liczone posiadanie tej podstawki? Ma być pudełko czy cyfra i czy może być z GP? Tytuł ograłem w GP jeszcze na Xone, a ostatnio skusiłem się na dodatki. Planuję powrócić do gry i przejść ją ponownie dokonując innych wyborów. No i ograć dodatki. Mam bardzo mieszane uczucia odnośnie tego wydania ale jak naprawdę będzie warto, to może skorzystam z upgrade'a jeżeli wersja z GP też się liczy. Wydawało mi się, że gra miała też bezpłatny updejt na XSX jednak z tego co widzę to jest tylko ulepszona wersja na xone x. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi