blantman 5 780 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 8 minut temu, SetoPL napisał: A co jeszcze ciekawego wychodzi z RPG ? Cytat Disco Elysium is undoubtedly a Detective RPG masterpiece that will be regarded as one of the benchmarks with which we compare all future endeavours in the isometric RPG genre. Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 To już 10 dni. Ja czekam mocno akurat, bo po Fallout 4 chyba wracamy do formy z New Vegas. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 12 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: Nie, nie. Chodziło mi, że nikt nie hajpuje... A co tutaj hajpować xD dają za darmo to się sprawdzi i tyle Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 15 października 2019 Autor Opublikowano 15 października 2019 Ja obiecuje hajpować jak najpierw zagram i gra okażę się dobra Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Żeby to jeszcze eks był to wiadomo, jaranko nie tylko można ale i trzeba, ale przy multiplatformie? Chłodny d y s t a n s i k. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Obsidian?Wiadomo... 1. Gamepleyowo-graficzno-animacyjne drewienne drewno drewnowate + hektolitry bugów wszelakich. 2. Dużo lepsza warstwa narracyjno-erpegowa. W sumie? Kiedyś gdzieś tam się sprawdzi w ramach gej passa... Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Gra z gamepassa? Czyli zero plusików w Zakupach Growych? Meh Mnie się podoba i będzie grane Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 ja czekam, jakie by to drewno nie było sprawdzi się, jak będzie fajne to kupi się port na switcha w pudełku by były plusiki Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Wyglada na to ze statek bedzie tylko na pokaz, szkoda. Dodatkowo cala ta smieszkowa otoczka srednio mi pasuje, podobnie z nowym Wasteland'em 3, nie czaje co oni wszyscy tak ostatnio w te smieszki ida, no fajne to bylo w Falloutach ale nie jako motyw przewodni, tylko jako dodatek. Tak czy siak, oby byl dobry szpil ktory bedzie mozna przegryzac okazjonalnymi meczykami w Modern Warfare. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Wasteland 3 jedynie na tym kiepskim trailerze z E3 wyglądał śmieszkowo. Poza tym będzie to raczej wystarczająco poważna gra. Chociaż jak na tę serię przystało - humoru nie zabraknie. Cytuj
Boomcio 4 158 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Godzinę temu, Bansai napisał: Tak czy siak, oby byl dobry szpil ktory bedzie mozna przegryzac okazjonalnymi meczykami w Modern Warfare. Postawiłem na taką samą strategię. No, chyba, że coś zniszczą w reckach, wtedy się zobaczy. Ale przecież Elexa niszczyli, a ja śmiałem się z frajerów i przez błędy w grze patrzyłem wirtualnej śmierci w twarz co chwila. I wygrałem. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Co wy macie do tego humoru? Jak będzie przedni to tylko się cieszyć. Ile niby obecnie jest gier, które stawiają na ten aspekt, że macie już tego dość? Wolę takie podejście do tematu niż kolejne ratowanie świata, galaktyki czy tam inna super poważna misja. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 @MBeniek Dlatego, bo humor jest tak suchy jak filmy Marvela. Jak będę chciał się pośmiać, to włączę Jima Jefferiesa czy innego dobrego komika. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Godzinę temu, Orzeszek napisał: Bordery 3? Czyli jedna gra na kilkadziesiąt (jeśli mówimy np. tylko o tych większych tytułach), które wychodzą rocznie? No to faktycznie - 'wszyscy ostatnio idą w te śmieszki'. 14 minut temu, 20inchDT napisał: Dlatego, bo humor jest tak suchy jak filmy Marvela. Jak będę chciał się pośmiać, to włączę Jima Jefferiesa czy innego dobrego komika. Nie wiem, bo jeszcze nie grałem, a nie będę oceniał po paru zwiastunach co widziałem. A jak będę chciał coś poważnego i smutnego, to sobie włączę jakiś kanał informacyjny. Cytuj
Boomcio 4 158 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Zawsze odrzucało mnie Saints Row właśnie z tego powodu. Nie łapałem tego pseudo humoru, który nakzwyczajniej mnie nie śmieszył. Tu może być podobnie. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Wole już nawet niezbyt wysokich lotów humor niż napuszone pseudo-epickie pierdu pierdu jak choćby w ME:Andromeda Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 (edytowane) 3 godziny temu, MBeniek napisał: Czyli jedna gra na kilkadziesiąt (jeśli mówimy np. tylko o tych większych tytułach), które wychodzą rocznie? No to faktycznie - 'wszyscy ostatnio idą w te śmieszki'. Nie wiem, bo jeszcze nie grałem, a nie będę oceniał po paru zwiastunach co widziałem. A jak będę chciał coś poważnego i smutnego, to sobie włączę jakiś kanał informacyjny. No ok to zacznijmy od tego, co to śmieszkowanie. Jeśli chodzi o strzelanki z „jakimś humorkiem” to z dużych tytułów był far cry new dawn, rage 2, wolf dwie siostry, gearsy 5, bordery 3, pojawiło się dlc do destiny 2, tyle z głowy, już pomijam indyki i inne symulatory gęsi. Edytowane 16 października 2019 przez Orzeszek Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Gearsy smieszkowe przez 2 suche żarty na krzyż? FAR Cry też jakoś za specjalnie przesmiewczy nie jest, Rage za to miał chyba Jeszce mniej fabuły niż loot shoter Borderlands. Outer Worlds wygląda dobrze, oby feeling broni byl dobry - na pewno się sprawdzi, jak tylko Borderlands się znudzi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Orzech jakie jest śmieszkowanie w Destiny? xD Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Nie wiem czy było - na Xboxie dostępny jest preload, 36,1GB. Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Godzinę temu, _Be_ napisał: Orzech jakie jest śmieszkowanie w Destiny? xD Pewnie chodzi o pistolet o nazwie Doroczne Łyżwiarstwo. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 The Outer Worlds is only Xbox One X Enhanced, 'no enhancements' for PlayStation 4 Pro https://www.windowscentral.com/outer-worlds-only-xbox-one-x-enhanced-no-enhancements-playstation-4-pro Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 za darmo i jeszcze ulepszone szkoda, że gra pewnie na mocne 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi