Skocz do zawartości

Outer Worlds

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

wspierajmy takie gierki bo to coraz rzadsze zjawisko

> ogrywa z subskrypcji za 4 złote

Wspierajmy, wspierajmy!

Opublikowano
26 minut temu, Yakubu napisał:

Na razie z plusów wymieniłbym fast travel i możliwość odinstalowania crapa

O jprdl na bogato. 

Albo gra nie podejszla, albo zły dzień, co brateńku <3

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rozi napisał:

> ogrywa z subskrypcji za 4 złote

Wspierajmy, wspierajmy!

Chcesz mi powiedzieć że opłacanie, wcale nie tak taniego (znacznie droższego niż 4 zł) abonamentu, to kradziez albo cos złego dla developera? 

Myśle że gdyby Obsidianowi się to nie opłacało to nie umieściłby swojej gry w tej usłudze

Edytowane przez ASX
Opublikowano

Zacznijmy od tego że obsidian na pewno nie jest stratny na razie na byciu pod skrzydłami ms. 

Ok gra się troszkę rozkręca jak z pierwszej lokacji ruszamy w kosmos. Na plus na razie nasz pierwszy kompan ale to z powodu głosu "Hey ash" :D

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał:

O jprdl na bogato. 

Albo gra nie podejszla, albo zły dzień, co brateńku <3

Ostatnio jakoś zamiast grać wolę coś obejrzeć jakiś film, czy tam serial.

Dobra, trochę pograłem, znalazłem jakieś mniej kiblowate bronie, odblokowałem skille dla ziomeczków i już przestaje być tak kupiasto. Powoli się rozkręca, na razie naciągane 4/10.

Edytowane przez Yakubu
  • Haha 1
  • WTF 1
Opublikowano

Tak chciałem podpytać. W jednej z pierwszych lokacji, zaraz po pokonaniu pierwszych maruderów nieco niżej w ich mini obozie jest skrytka. Do jej otworzenia zabrakło mi dosłownie jednego magnesu. Zszedłem niżej, odnalazłem magnes i chciałem wrócić pod górę, ale nie można wskoczyć na próg skalny :(

Pytanie. Można tę skrytkę w ogóle otworzyć?

Opublikowano

No teksty  są fajne. Podobała mi się sztuczna inteligencja na statku Hawthorne`a ;)  To chyba największy plus. Natomiast cała reszta, tj grafika, mechanika poruszania się i strzelania zgodnie z oczekiwaniami tj drewno i siermięga.

Opublikowano
13 godzin temu, Ukukuki napisał:

Teraz przy każdej grze która będzie w abonamencie M$ a inni będą płacić pełną cenę będzie taka (pipi)owa dyskusja ;/ 

No nie do konca tak to wygląda. Nie widze dyskusji czy konfliktu pomiedzy tymi którzy kupili grę, a tymi ogrywajacymi z Gamepassa

Jak na razie to jeden użytkownik który nie wyłożył nawet złotówki na grę, zarzuca reszcie która  zapłaciła za dostęp do gry, że nie wspierają developera. 

• Plusik 2
Opublikowano

Śmieszny jest ten atak na GP i przedstawianie siebie jako rycerza w białej zbroi, który ratuje deva poprzez "wspieranie go" xD. Bardzo fajnie, że się martwicie, że będą mieli co jeść, ale mnie to szczerze mówiąc nie obchodzi. To jest biznes i najwyraźniej musiało im się opłacać, że to zrobili, a jeżeli nie i słabo wynegocjowali stawkę, to ich problem i niech się lepiej targują na przyszłość. Jak na razie to tylko MS krwawi kasą, więc bądźcie spokojni.

• Plusik 2