Opublikowano 25 października 20195 l Na tej grafice powinni dorzucić "Yakubu nie poleca" żeby podbić pozytywny wydźwięk tych wysokich ocen
Opublikowano 25 października 20195 l Ok, thx. Btw dobrze, że srebrniki poszły w cod-a jednak, bo tu nie mam zastrzeżeń panie kochany.
Opublikowano 25 października 20195 l 2 godziny temu, ASX napisał: wspierajmy takie gierki bo to coraz rzadsze zjawisko > ogrywa z subskrypcji za 4 złote Wspierajmy, wspierajmy!
Opublikowano 25 października 20195 l Na razie z plusów wymieniłbym fast travel i możliwość odinstalowania crapa
Opublikowano 25 października 20195 l 26 minut temu, Yakubu napisał: Na razie z plusów wymieniłbym fast travel i możliwość odinstalowania crapa O jprdl na bogato. Albo gra nie podejszla, albo zły dzień, co brateńku <3
Opublikowano 25 października 20195 l Autor 1 godzinę temu, Rozi napisał: > ogrywa z subskrypcji za 4 złote Wspierajmy, wspierajmy! Chcesz mi powiedzieć że opłacanie, wcale nie tak taniego (znacznie droższego niż 4 zł) abonamentu, to kradziez albo cos złego dla developera? Myśle że gdyby Obsidianowi się to nie opłacało to nie umieściłby swojej gry w tej usłudze Edytowane 25 października 20195 l przez ASX
Opublikowano 25 października 20195 l Zacznijmy od tego że obsidian na pewno nie jest stratny na razie na byciu pod skrzydłami ms. Ok gra się troszkę rozkręca jak z pierwszej lokacji ruszamy w kosmos. Na plus na razie nasz pierwszy kompan ale to z powodu głosu "Hey ash"
Opublikowano 25 października 20195 l Godzinę temu, Rozi napisał: > ogrywa z subskrypcji za 4 złote Wspierajmy, wspierajmy! Lepiej płacić 37 zł za Plusa co miesiąc i dostawać gierki sprzed 5 lat
Opublikowano 25 października 20195 l Teraz przy każdej grze która będzie w abonamencie M$ a inni będą płacić pełną cenę będzie taka (pipi)owa dyskusja ;/
Opublikowano 25 października 20195 l 3 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał: O jprdl na bogato. Albo gra nie podejszla, albo zły dzień, co brateńku <3 Ostatnio jakoś zamiast grać wolę coś obejrzeć jakiś film, czy tam serial. Dobra, trochę pograłem, znalazłem jakieś mniej kiblowate bronie, odblokowałem skille dla ziomeczków i już przestaje być tak kupiasto. Powoli się rozkręca, na razie naciągane 4/10. Edytowane 25 października 20195 l przez Yakubu
Opublikowano 25 października 20195 l To powinno być twoje gotg yakubu bo jak ktoś będzie za dużo gadał to możesz to zastrzelić
Opublikowano 25 października 20195 l Na razie imponuje mi, że dla załogi można być skurwielem jak jakiś Pan Tracz
Opublikowano 25 października 20195 l Zachciało mi się pudełka... Dopiero dziś wysłane więc w poniedziałek będzie. A po robocie patch się ściganie i już we wtorek zagram. Może przynajmniej Astral Chaina skończę.
Opublikowano 25 października 20195 l Tak chciałem podpytać. W jednej z pierwszych lokacji, zaraz po pokonaniu pierwszych maruderów nieco niżej w ich mini obozie jest skrytka. Do jej otworzenia zabrakło mi dosłownie jednego magnesu. Zszedłem niżej, odnalazłem magnes i chciałem wrócić pod górę, ale nie można wskoczyć na próg skalny Pytanie. Można tę skrytkę w ogóle otworzyć?
Opublikowano 26 października 20195 l No teksty są fajne. Podobała mi się sztuczna inteligencja na statku Hawthorne`a To chyba największy plus. Natomiast cała reszta, tj grafika, mechanika poruszania się i strzelania zgodnie z oczekiwaniami tj drewno i siermięga.
Opublikowano 26 października 20195 l Autor 13 godzin temu, Ukukuki napisał: Teraz przy każdej grze która będzie w abonamencie M$ a inni będą płacić pełną cenę będzie taka (pipi)owa dyskusja ;/ No nie do konca tak to wygląda. Nie widze dyskusji czy konfliktu pomiedzy tymi którzy kupili grę, a tymi ogrywajacymi z Gamepassa Jak na razie to jeden użytkownik który nie wyłożył nawet złotówki na grę, zarzuca reszcie która zapłaciła za dostęp do gry, że nie wspierają developera.
Opublikowano 26 października 20195 l Śmieszny jest ten atak na GP i przedstawianie siebie jako rycerza w białej zbroi, który ratuje deva poprzez "wspieranie go" xD. Bardzo fajnie, że się martwicie, że będą mieli co jeść, ale mnie to szczerze mówiąc nie obchodzi. To jest biznes i najwyraźniej musiało im się opłacać, że to zrobili, a jeżeli nie i słabo wynegocjowali stawkę, to ich problem i niech się lepiej targują na przyszłość. Jak na razie to tylko MS krwawi kasą, więc bądźcie spokojni.
Opublikowano 26 października 20195 l Pluć tylko na takich graczy. Ja bardzo chętnie kupię potem pudełko. Sequel przywitam z otwartymi ramionami, marka ma potencjał.