Skocz do zawartości

Far Cry New Dawn

PiotrekP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech ta seria i firma zdechnie w potężnych bólach, błagam.

Opublikowano

Wyglada tandetnie. Nie bez powodu nie ma cyfry w tytule. Miałem nadzieję na postapokalipsę w stylu filmu “Droga” lub “Jestem legenda”, a mamy tu jakiś róż, bujna roślinność, zwierzęta i jakiś amerykańsko-młodzieżowy klimat. Ogòlnie po tym materiale mam wrażenie jakby Ubi chciał uderzyć do społeczności Fortnite i hero-shooterow.

Cała nadzieja, że rozgrywka miło zaskoczy. Po takim RDR 2 wydawanie sandboksu ze schematem poprzednich części już będzie siarą.
  • Plusik 1
Opublikowano

Ale gufno. Na fc5 liczylem ze amiszowska sekta zrobi robote. Zawiodlem sie. 

Powinni zrobic odpoczynek jak seria ac . Wyszedl origins z przemodelowana mechanika rozgrywki, szczegolnie walki i wyszlo im to na dobre. Tutaj widze dalej odgrzewanie kotleta fc 3.

Opublikowano

No ja mam piątkę ale w sumie nie wiem czemu, spontan zakupowy. W FC3 lepiej sie bawię mimo wszystko. 

Jak mysleliscie ze poboczne guwna w serii AC rozpraszaja od wątku głównego, to jesteście w błędzie. FC5 robi to milion razy lepiej, albo gorzej. Ja yebie. 

Gość suteq
Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

Takie gry zabijają cheć grania.

ścierwo straszne

co ty gadasz, blantman już odkłada pinionszki 

Opublikowano

Co tam wasze opinie. To gra od Ubi. 

Sprzeda się dobrze. 

Zabrakło tylko wędkowania tak popularnego ostatnio...

Ale zaraz, gdzie mutanty, maski gazowe i radiacja ja się pytam?

To ma być postapo?

Opublikowano

Takie Rage 2 bez klimatu kosmicznych anomali po tym trailerze. 

j4Ri7Xu.jpg

Opublikowano

Wyłączyłem w momencie gdy zobaczyłem że spośród kompanów do wyboru jest babcia snajper i pies shiba

kompletnie to do mnie nie trafia 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, okens napisał:

No chyba bede rzygal. Licze na ich finansowa wtope

Far Cry 76, od razu by brzmiało lepiej.

Edytowane przez MAJOCHEY_PL
Opublikowano (edytowane)

Wieżyczek w piątce nie było, nawet joke był w tej kwestii. W piątkę świetnie mi się gra, to ND pewnie też tam kiedyś kupię jak stanieje. 

Póki co to nie przekonuje mnie tylko, że nie minęły nawet dwie dekady, a tu kwiatki, pierdatki, zero promieniowania i ogólnie tak kolorowo. No, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. 

Edytowane przez PiotrekP
Opublikowano
13 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Far Cry 76, od razu by brzmiało lepiej.

Nie kuś nie kuś. Ostatnim moim far krajem byla czworka i wole sie tego trzymac.