Gość _Be_ Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 73 na meta po 30 recenzjach. Raczej wszyscy tego się spodziewali Cytat Far Cry 5 is a better game and New Dawn is too similar to recommend unless you literally just want more of the same, but with less vision. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) Wowo, nie wiele niżej niz Metro - trzeba kupić i sprawdzić! Edytowane 14 Lutego 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Fc5 is better than fc nd Wystarczajaca rekomendacja dla mnie zeby opluć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 73 to nowe 80. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Cytat Far Cry New Dawn is definitely another Far Cry game, though the changes it makes to keep everything feeling fresh are intriguing. a very light RPG touch makes much of the typically repetitive content feel new with a difficulty curve that will challenge how people play. The game is not as large as the original, and the formula needs some innovation, but the RPG mechanics combined with gunplay and nice characters make it a really good experience to be played. The Expeditions are fun and full of various playing strategies. Dokładnie tego się spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Cos co powinno się bojktowac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Spodziewales sie DLC w cenie standalone? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) 110 zł na PC i 139 na konsolach to chyba uczciwa cena. Na rynku są znacznie gorsze DLCki po 2 paki. Edytowane 14 Lutego 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 19,99 to uczciwa cena za ten produkt Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Czekaj na przeceny, albo "ściągnij 10 razy z Torrentow", w czym problem? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) >sugerowanie że mnie interesuje ten crap Edytowane 14 Lutego 2019 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Myslalem, ze to drozsze. Ale i tak mi sie przejadlo po FC5, moze kiedys ogram z nudow. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ja bym pewnie FC5 skończył, gdyby mial elementy z ND, ekspedycje, wieksze zalecialosci RPG, lepszy rozwoj i przede wszytskim więcej pukawek do ulepszenia. Nowy system szukania znajdziek tez pamiętam bardzo mi sie podobal, a tak to po 1 obszarze tez dałem sobie spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 "Wait for sale", nie ma co się spinać. Jeśli ktoś jeszcze nie wymiotuje farkrajami z rana to śmiało brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 23 minuty temu, easye napisał: pamiętam bardzo mi sie podobal, a tak to po 1 obszarze tez dałem sobie spokoj. Ale ja przeszedlem FC5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Po jednym obszarze dał sobie spokój więc teraz będzie grał w to samo na tej samej mapie tylko gorsze. Logika. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) dla mnie ekspedycje i więcej elementów rpg, lepszy rozwoj postacji, bazy, pukawek (plus znane już elementy eksploracji w formie mini zagadek) to zdecydowanie plus niż minus. Nie wiem jak to zostało rozwiązane, bo w tych recenzjach jedni piszą, ze wpływa znacząco i dzięki tym drobnym zmianom RPG gra się inaczej, inni piszą kompletnie cos innego. W 5 wszystko miałem wymaksowane praktycznie po 1 bossie, dlatego nie widziałem sensu dalszego grania. Kiedyś miałem wrócić, wole za te 99 zł sprawdzić ND, poza tym chce w końcu zagrac w FC w 60 fpsach, bo 5 mialem na PS4 - z automatu +10 do oceny Edytowane 14 Lutego 2019 przez easye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ja "piątkę" splatynowałem (fenomen Ubi-gierek mega szybka platynka) i dzisiaj zaczynam new dawn. Jezeli ktoś szuka mało wymagającej gry z fajną eksploracją i ładną grafiką - jak zawsze w serii - śmiało może uderzać. Pozdrawiam liderów! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ja mialem ostra zajawke na fc5 bo klimat jakiejs amiszowskiej sekty zapowiadal sie wysmienicie. Niestety niewypalilo. Nawet lowienie ryb nie pomoglo . Niech w koncu ogarna doope zrobia jakas przerwe jak w przypadku ac syndicate /ac origins i moze w koncu cos z tego wyjdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Gdzie ta gra ma więcej elementów RPG. Te Paski życia nad wrogami i to że trzeba w niektórych wpakować więcej amunicji ze słabszej broni to jest więcej RPG? System rozwoju jest tutaj gorszy niż w FC5 bo po prostu przenieśli część rzeczy z drzewka rozwoju postaci do rozwoju naszej wioski i tyle. Ekspedycje to nieziemsko uboga wersja mapek z trybu Arcade, którego w tej grze nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Najgorszy far cry od lat 5.5 ma tvgry ja im wierze ;)) na ppe ma 7 ale wiadomo przekupieni Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) od Gram.pl 3/10 Aktualnie wróciłem do pogrywania w FC5 po długiej przerwie, no i przesyt mam już w (pipi). Niby są jakieś tam zmiany względem poprzednich odsłon, ale to nadal za mało, bym czuł jakąkolwiek większą świeżość. Domęczę wreszcie do napisów końcowych, a później z ulgą usunę z dysku. Gra nie jest zła, ba - często nawet odczuwam jakąś tam frajdę z rozgrywki, no ale już po prostu Farkraj w obecnej postaci mi się przejadł w opór Edytowane 14 Lutego 2019 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Qrde liczyłem na nocne premiery, ale nic nie słychać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Obejrzałem reckę od ACG i... No kuźwa, dawno nie widziałem czegoś tak NI-JA-KIE-GO... Mam tzw "gust pospolity", co oznacza, że podoba mi się naprawdę wiele tytułów z wielu różnych gatunków, a tutaj patrzę na ten gameplay w tle, setting, grafikę i NIC - pustka w głowie... Zero "ale bym w to pyknął", albo chociaż "o, to fajne było" - no po prostu kwintesencja nijakości. Ani z tego post-apo (które uwielbiam i łykam praktycznie każdą gierkę w tych klimatach), ani fajny shooter, a te cyferki wylatujące z przeciwników to ma być ten "system RPG"? Przynajmniej cena jest obniżona, bo wiedzieli, że to zwykłe DLC, ale nadal - max 50zł bym za to dał, no i musiała by być jakaś straszna posucha na rynku, żeby w ogóle chcieć w to zagrać. A przecież jutro wychodzi konkretny FPS w prawdziwym post-apo, więc nawet nie chcę wiedzieć, jaką chorobę trzeba mieć zdiagnozowaną, żeby wybrać te różowe wymiociny od UBI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi