sprite 1 798 Opublikowano 17 stycznia 2019 Opublikowano 17 stycznia 2019 (edytowane) 3 minuty temu, zdrowywariat napisał: Na samym początku już masz upadek z... i odzyskiwanie... nawet zakres ruchów coś mówi, tam co chwilę coś jest do interpretacji. W takim razie tego typu gry nie są dla Ciebie i tyle. XDD Dobra eot z mojej strony. Za duży autyzm w tym referacie Edytowane 17 stycznia 2019 przez sprite Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 17 stycznia 2019 Opublikowano 17 stycznia 2019 (edytowane) 21 minut temu, sprite napisał: XDD Dobra eot z mojej strony. Za duży autyzm w tym referacie Dla mnie autyzm to wystawić takiej grze 6/10. To tak jakby wpuścić dresa do muzeum. update: jeszcze odnośnie zakresu ruchów, miałem na myśli ciężkość i lekkość, co też mi dało do myślenia. Jak Ty widzisz tam tylko odzyskiwanie... (twój spoiler) to straszna bieda. Bo to tylko część, tego co ona odzyskuje. No chyba, że masz czarno-biały telewizor to mogłeś nie zauważyć kolejnego elementu. Edytowane 17 stycznia 2019 przez zdrowywariat Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 23 listopada 2019 Autor Opublikowano 23 listopada 2019 (edytowane) Już we wtorek, GOTY wychodzi na PlayStation 4. Nie jest to tylko prosty port dotychczasowej wersji. Twórcy spędzili sporo czasu, podnosząc znacząco rozdzielczość elementów z myślą o wyświetlaczach 4K. Także dźwięk będzie mniej skompresowany. Do tego dochodzą różnorakie drobne usprawnienia w działaniu gry i oto GRIS na PlayStation 4 Pro kształtuje się jako nowa najlepsza metoda do szpanowania swoim OLED-em. Limited Run prowadzi już przedsprzedaż wersji pudełkowej. Edytowane 23 listopada 2019 przez ogqozo 1 Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 23 listopada 2019 Opublikowano 23 listopada 2019 To pewnie tylko marketingowy bełkot i w praktyce wezmą wersję ze Steam. 1 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 23 listopada 2019 Autor Opublikowano 23 listopada 2019 (edytowane) W sumie fakt, czym są słowa samych twórców gry którzy ją faktycznie robią, publikowane oficjalnie przez Sony, w porównaniu z mającym jakże mocną historię w tym dziale, niebełkotliwym narzędziem "uczucie z palca ekspertów forumingu oparte na kompletnie niczym". Edytowane 27 listopada 2019 przez ogqozo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi