Cedric 1 313 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 (edytowane) Mocny zaskok - będzie bitka "GRANBLUE FANTASY VERSUS" Grę robi Arc System Premiera na razie tylko na PS4 Edytowane 15 grudnia 2018 przez Cedric Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 Niech lepiej platinium sie spreza nad jrpg w tym swiecie ale mimo wszystko dobry znak, ze poszerzaja uniwersum o bijatyke Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 ładnie to wygląda, stylistyka jak w oryginalnej grze zachowana. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 No ciekawe czy z tego wykluje się jakaś dobra, rozpoznawalna marka. Trzymam kciuki za obie gry. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 Nawet jak arcsys zrobią to na od(pipi) bo na licencji itp to i tak wyjdzie z tego konkretna bitka w którą niestety w 2 tyg po premierze nie będzie z kim grać. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 18 maja 2019 Opublikowano 18 maja 2019 Pokazowe mecze Daigo vs Fudo: Gra spoko ale martwi potwierdzone narazie tylko 7 postaci. Oby nie wyszedł z tego cashgrab i dokupywanie masy postaci jak dbfz czy blazblue cross tag battle. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 19 maja 2019 Opublikowano 19 maja 2019 Moze tak być, w koncu to na licencji gacha game, gdzie wszystko obraca sie wokół wyciągania nowych postaci za realna kase Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 Ja nie będę w to grał ale może komuś przydadzą się wrażenia tego streamera. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 1 marca 2021 Opublikowano 1 marca 2021 Interesowała mnie ta gra od dłuższego czasu (oglądam co jakiś czas Amerykańców jak grają sobie jakieś weekly turnieje) i w końcu kupiłem na ostatniej przecenie na Steam. Cóż mogę powiedzieć, jak dla mnie to najlepsza bitka 2D ostatnich lat, a grałem we wszystkie większe tytuły za wyjątkiem nowego SamSho. Niestety nie jest to zbyt popularna marka poza Azją, w związku z czym wydaje się być martwa ale to nie do końca prawda. Amerykanie grają na PS4, a EU gra na Steam. Jest to jednak discord fighter, nie ma się co oszukiwać. Gra łączy przepiękną oprawę od Arcsys (ci goście mają najlepszych artystów w branży IMO) i w miarę fundamentalny system walki znany z SF. Nawet janusze bijatyk szybko ogarną grę i coś pograją, również dzięki bardzo dobremu systemowi tutoriali w grze. Do tego sporo ciekawego contentu dla pojedynczego gracza - tryb RPG w którym gra zamienia się w beat em upa, walczymy z bossami itd. Super sprawa dla fanów Granblue. Oprawa dźwiękowa robi mega robotę, każda postać z którą walczymy ma swój własny motyw przewodni, a większość z nich to takie bangery że nie mogę przestać ich słuchać - walki bywają dzięki temu na prawdę epickie. Postaci jest już sporo, gra się nimi podobnie dzięki prostemu systemowi, ale wszystkie są zróżnicowane i fajne - no i są tutaj najlepsze waifu ever Jedyne problemy gry to wysoka cena za podstawkę i sezon passy oraz niska popularność (zasługa coronaświrusa i wysokiej ceny). No i gierka nie ma niestety rollbacka, ale po premierze Strive może się to zmieni? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 1 marca 2021 Opublikowano 1 marca 2021 Nie zmieni sie dalej bedzie Delay. Jak sie nie da w DBFZ w ktorego ludzie graja to na pewno nie bedzie rollbacka do GB ktorego popularnosc jest duzo mniejsza. 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Nowy husbando wychodzi na dniach. W tym sezonie jeszcze 1 postać i w planach kolejny sezon. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Kupiłbym to tylko wtedy gdyby wyszła pełna wersja pudełkowa z wszystkimi dodatkami. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Wersja pudełkowa tylko na PS4 i to jest nawet ciekawy biznes bo zawiera kody do tej gierki gacha, ktore ludzie opychaja na aukcjach wielorybom i zwraca im sie gra, czesto z nawiazka. Z tym, ze to chyba tylko na rynek hamerykanski. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 Ceny podstawki na steam została na stałe obniżona do ok.80zł, przy okazji wyszły dwie nowe postaci. Jak jeszcze trafi się na promo, to na prawdę polecam sprawdzić. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 Nowy content, rollback i crossplay na wszystkich platformach 1 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Opublikowano 26 kwietnia 2023 W dniu 21.01.2023 o 17:28, smoo napisał: Nowy content, rollback i crossplay na wszystkich platformach a jak single player? Story mode podobno rozbudowany, mam gre z plusa i chcialem season passy zgarnac bo promka jest podstawka teraz za 9zł gdyby ktos chcial kupic Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 27 kwietnia 2023 Opublikowano 27 kwietnia 2023 Nie wiem co będzie z singlem w tej nowej wersji, ale zapewne nowy content, bo mają być nowe postaci. W podstawce story bardzo rozbudowane, a rozgrywka coś jak beat em up / rpg. Teraz się raczej nie opłaca już kupować podstawki, chyba żeby potrenować przed Rising. Gra była też niedawno w plusie. 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 Na steam jest turbopromka i podstawka za 7,19pln Za tyle to brac i sie nie zastanawiac. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 (edytowane) 28 minut temu, smoo napisał: Na steam jest turbopromka i podstawka za 7,19pln Za tyle to brac i sie nie zastanawiac. Ile tam jest contentu? Tzn za 7zl to wiadomo ze nie ma co marudzic ale jak 80% ghry obecnie to dodatkowe oplaty to pewnie z nerwow na takie cos oleje. E: apka playstation mi pokazuje ze ze jest po 8.90zl na sklepie sony E2: a jebac kupilem na Steam Edytowane 8 maja 2023 przez pawelgr5 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 Ja nie grałem za dużo w story mode, ale tutaj chłop opowiada trochę o tym 11:50+ Jak chodzi o postaci to sporo jest jako DLC ale też są w promce obecnie. Najlepiej obczaić jakieś filmiki i zobaczyć, która się spodoba. Oczywiście Narmaya best waifu. 1 Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 Rising już wylądował, jest nawet jakąś wersja free to play Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 Z tego co czytałem, to rising ma całą zawartość z poprzedniej części, story, postacie z wszystkich season passow, więc jak ktoś chciał sprobowac to lepiej w to wjechac. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Ktos sie w ogole zlamal i kupil? Ja sie znowu wkrecilem i bardzo fajnie zagrac w cos co nie ma mental stacka over 9000 jak SF6. Giereczka wyglada przeslicznie muzyka jest fantastyczna gierka ma best waifus I can fix her Spermage Ogolnie Polecam. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi