Mejm 15 364 Opublikowano 15 lipca 2019 Opublikowano 15 lipca 2019 Przeciez juz jedynka to byl doskonaly symulator prerii a slaba gra akcji. W dwojce podbili to jeszcze bardziej. Dziwne, ze ktos w ogole jest tym zaskoczony znajac sztance rockstara. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 lipca 2019 Opublikowano 15 lipca 2019 Jak sobie przypomnę niektóre misje w RDR II, albo losowe zdarzenia to aż dziw bierze, skąd ta opinia o braku akcji. Cytuj
ASX 14 717 Opublikowano 15 lipca 2019 Opublikowano 15 lipca 2019 (edytowane) Myślę że słynny brak "akcji" to nie jest żaden zarzut w kierunku RDR2 bo sam osobiście uwielbiam powolne, immersyjne gry, gdzie chłonie się świat. W moim przypadku problemem raczej była przewidywalna, archaiczna rozgrywka i paradoksalnie brak swobody oraz nieintuicyjne, często zbędne mechaniki nie dające frajdy. Edytowane 15 lipca 2019 przez ASX Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 15 lipca 2019 Opublikowano 15 lipca 2019 Sandbox, który de facto nie jest sandboxem, bo nie możesz grać tak jakbyś chciał i do tego filmowe zacięcie, które sprawia, że RDR2 jest bardziej antygrą. "Teraz idź powoli, kontempluj życie, no a odgrywanie bandziora to nie bardzo, jesteś w końcu Panem Arthurem. Zostaw, nie rusz." 1 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 lipca 2019 Opublikowano 15 lipca 2019 Przecież Pan Nakey już dawno wyjaśnił co jest nie tak z RDR2. Przypominam: Cytuj
oFi 2 496 Opublikowano 15 lipca 2019 Opublikowano 15 lipca 2019 Dark Souls Remastered Hajpik jakiś tam się pojawił, kupiłem jakos w okolicach premiery i leżała sobie gra. Po jakimś miesiącu odpaliłem i po pierwszym bosie na moście stwierdziłem, że nie. Po bloodborne nie dało się w to grać. Ta tarcza, movement i ogólnie świat przedstawiony nie siadł mi. Demon soulsy platynkę wbiłem swego czasu, a do darków nie mogę się przekonać coś. BB to to nie jest może po prostu Ciekawe jak będzie z sekiro Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 15 lipca 2019 Opublikowano 15 lipca 2019 Cos jest z tym rdr2 jak piszecie. O ile na poczatku gralem dosc dlugo tak teraz nie pamietam kiedy ostatni raz gre odpalilem. Podobnie mialem z Yakuza 0. Podobnie z Me Andromeda. Deus ex md Project Cars Torment Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 lipca 2019 Opublikowano 15 lipca 2019 U4, dla którego kupiłem PS4 i TV, to znaczy grałem i czekałem, aż się rozkręci, ale się nie rozkręciło do samego końca. Każde GTA. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi