Kicaj 94 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Rozbawiły mnie te dwa minusy. Panowie serio, nie pijcie do tv 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Ja tam co jakiś czas pije grając z kolegami przez neta. Kto nie pamieta czasów multiplayer w pierwszych Gearsach i grania szestnastek w trakcie gdzie co mocniejsi walili wódkę na kielony w trakcie przerw między rundami to nie znają życia. Relaks po pracy, whisky na lodzie do tego jakaś gierka do co-opa czy inne rocket league? Jeszcze jak Cytuj
Kicaj 94 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Znaczy zależy ile tego whiskey. Jeśli szklaneczka to liczymy to jako "po pijaku"? 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Whisky nie whiskey to raz dwa, tyle ile mam ochotę. Cytuj
Masorz 13 194 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Ja się po pijaku przez te wszystkie lata najwięcej ugrałem w kolejne odsłony guitar hero. Potem pewnie Tekken, czy jakieś szybkie niewymagające gierki. Chociaż jak robiłem te streamy parę lat temu, to każda gierka na premierę plus wutka i jedziemy na żywca Zresztą od tych paru lat już w ogóle nie piję wutki do gier, tylko piwo, ewentualnie na święta whiskey z lodem czy jagermeister. Metroidvanie po bronkach też mi wchodzą jak złoto. Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 2 godziny temu, Kicaj napisał: Rozbawiły mnie te dwa minusy. Panowie serio, nie pijcie do tv Serwus Croc, będziesz już grzeczny tym razem, czy znowu trzeba będzie załatwić Ci bana? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Jedna/poltorej szklaneczki whisky + jakas gierka to bardzo spoko opcja, sam czesto mam taki relaksik po pracy, dzisiaj sobie tez buteleczke nowa kupilem i zaraz bede dragon questa odpalal. Ale grac calkowicie nadupconym to sobie nie wyobrazam, raz przy konsoli mialem ostra faze i w sumie nie pamietam co mowilem, co robilem etc. troszke bez sensu, lepiej isc juz gdzies z kims i sie prawilnie najebac. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Kieliszek wina/dobre jedno piwko do grania wieczorem przy kominku zimą jeszcze jak więcej nieeeeeee aaaaa no i od grania da bombie jeszcze bardziej gardzę graniem na kacu. Bardzo mnie to męczy. Wtedy tylko jakiś film/sport z „rozrywek telewizorowych” Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Wrócić z pracy z butelką wiskacza, kolą i limonką, do tego pizza i czipsy i odpalasz jakiegoś raka typu Uncharted i wieczór wspaniały <3 tylko trzeba umić pić Cytuj
Kicaj 94 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 (edytowane) 48 minutes ago, balon said: Kieliszek wina/dobre jedno piwko do grania wieczorem przy kominku zimą jeszcze jak więcej nieeeeeee aaaaa no i od grania da bombie jeszcze bardziej gardzę graniem na kacu. Bardzo mnie to męczy. Wtedy tylko jakiś film/sport z „rozrywek telewizorowych” +1 Zreszta co do alko to prawda jest taka: im ktoś ma fajniejsze zycie to tym rzadziej go pije Edytowane 28 grudnia 2018 przez Kicaj 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi